Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Už jsem bezmocná, nevyspalá a nervní
Máme od minulé středy rýmu dávám mořskou vodu, odsaju a Nasivin. stále se nic nelepší
Mám jít k doktorovi? Ten mi řekne to samý ![]()
@anti17 ryma ma trvat tyden lecena nelecens sedm dni. Tady uz je to vic a dite mwle. Mazejte k dr ![]()
Vydrz.Mam doma to stejny. Navar vyvar, hodne tekutin a klidne na 10-15 min ven.Za chvilu to prejde ![]()
Jestli má zelenou, tak pro Pamycon. Nepíšeš, kolik VÁM
je. Pro dceru mi úžasně funguje dětský Olynth, když začnu stříkat 3 x denně od začátku, do 3 dnů je po rýmě ![]()
Mám doma to samé, do toho má malá kašel a já k tomu teploty+holce rostou stoličky. Takže si taky užíváme ve dne v noci, brzo to přejde neboj, jen vydržet ![]()
@anti17 píše:
@wildcherry ven nechodim je vlezlo a prší
v desti bych nesla(i kdyz jsem musela pro starsi do skolky chte nechte).Jinak i v chladnem pocasi nam dr doporucila chodit na chvilku ven, poradne oblect. Hodne odsavat, strikat kapky.Kdyz onemocni a je to nachlazeni jenom, uz k dr nelezu, jen zavolam. Hodne pit.
Už jsme na půl roce rýmu měli a trvala 5dní tedka už jsem vyřízená vůbec se to nelepší ![]()
No, my taky máme rýmu. Je nám 34 let (mě 30 a klukovi 4). Ven chodíme i za deště…zvlášť, pokud je prcek v kočárku. Venku se v chladnu líp dýchá.
@anti17 píše:
Už jsme na půl roce rýmu měli a trvala 5dní tedka už jsem vyřízená vůbec se to nelepší
no tak když se to nelepší, tak je logické jít k doktorovi ![]()
@anti17 ještě jednou. Jestli ji má te zelenou, běž k dr pro Pamycon.
@K-Black
taky vek by som chcela, to ja uz som proti tebe stara ![]()
inak syn ma to iste, ja tiez.. davam vela caju, vyvar z flase miesto vody, inak sa mu jest nejak nechce.. ![]()