Kdy učit na nočník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
14.3.13 23:01

Jo, takto znám, sedí na nočníku, tlačí až jílezou oči z důlků, ona tam ráda něco dělá, já obdivuju a ona miluje chválu :mrgreen: takže snaha veliká, pak dělá nenene, protože moje dátě je mluvka, už zvládla celé jedno slovo máma :mrgreen: a za pět minut je počůraná a vůbec to neregistruje.

Jak mi mamka vždycky říká, že jsme byli v rocebez plen, že nás prostě co půl hodiny posadlil a my se jen semtam počůrali, že kdybych vysazovala, takje takybez plen, že topěkně chápe, tak to je ten rozdílný postřeh, není to cílené odnaučení, je to o tom, že prostě nemajíkdy toudělat vedle. Svěrač neovládají, to, že přestane, když houkneš je spíš reakce na leknutí, a myslím, že ani dopředu neví, že se jim chce. Naše dítě ví, že chce kadit, ztuhne a jde se někam schovat, takže jíčapnu a jdemenanočník, tou akcíjí to zarazím, většinou nanočník dojdeme, ale ani to není cílené chození na velkou. nějaké čůrání, to je jí úplně fuk. Čůá nanočníku za potlesk a obdiv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
14.3.13 23:15

@petrul naše mladá (21m) chodí bez plen cca měsíc, ale neřekne si předem - až když to teče. Takže se snažím co 2 h preventivně posadit a občas přemáchnu tepláky. Zas nemusím furt kontrolovat a vyměňovat pleny, přišlo mi to jako výhodnější pro mě :)
Je teoreticky možné, že svěrače ovládá, přijde mi, že výdrž má, ale neřekne si, nedojde si. Zatím fakt hlásí jen to mokro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
14.3.13 23:20

@terinka4444 koukám, že je to všude stejný :lol: Za pochválení by i oči vytlačila :mrgreen: Kakání malá neschovává, většinou to poznám když začne, ptám se jestli dělá ee, ona řekne ee a zvesela pokračuje dál :D A kdybych jí v tom nechala, je jí to fuk, čuně :roll:
No jo, tak to asi fakt necháme až na léto. Holt nebudu mít geniální dítě, který bylo v roce bez plín a ve dvou i v noci (ano, taky to pořád slýchávám, byla jsem to já :jazyk::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.3.13 08:13

@petrul ahojky bejt tebou tak to nechám na léto ;) moje nejstarší dcera byla v roce bez plen a to i na noc vůbec nechápu jak jsem to dokázala :mrgreen: prostřední kluk byl bez plen od 21.měsíců přes den a v 29 měsíců přes noc..nejmladší je bez plíny od 22.měsíců…začátky taky nebyli růžový cca tak týden se sem tam počůral a hoveno jedině do trenclí :mrgreen: připadala jsem si jak magor pořád jsem za ním lítala a hučela nepotřebuješ čůrat? no a po týdnu si začal říkat sám :potlesk: akorát říká na čůrání a i kadění mami kakat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.3.13 10:40
Ty naše prvorozená ale byla, já ji vysazovala, ale stylem jak tuhle, při přebalení na nočník, ať si zvyká, že se tam sedí, zdaleka tak cíleně netlačila, je červencová, někdy v květnu, jak bylo teplo, tak jsme sundali penu, začali posazovat, a pochopila během chvíle, první týden jsem prala klidně desatery tepláky, ale během 14-ti dnů nehoda minimálně, na noc dostávala plenu, ale bya suchá, tak jsem ji zkusila nedat a už se nepočůrávala, sam od sbe, takže v těch dvou byla bez plen a nenásilně celkem. Vlastně se od toho léta v noci nepočůrala nikdy ani jednou, až v prosinci první noc u tchýně :mrgreen: pročůrala jim durch nové matrace :mrgreen:
@petrul píše:
@terinka4444 koukám, že je to všude stejný :lol: Za pochválení by i oči vytlačila :mrgreen: Kakání malá neschovává, většinou to poznám když začne, ptám se jestli dělá ee, ona řekne ee a zvesela pokračuje dál :D A kdybych jí v tom nechala, je jí to fuk, čuně :roll:
No jo, tak to asi fakt necháme až na léto. Holt nebudu mít geniální dítě, který bylo v roce bez plín a ve dvou i v noci (ano, taky to pořád slýchávám, byla jsem to já :jazyk: ) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze