Kdy učit na nočník?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jo, takto znám, sedí na nočníku, tlačí až jílezou oči z důlků, ona tam ráda něco dělá, já obdivuju a ona miluje chválu
takže snaha veliká, pak dělá nenene, protože moje dátě je mluvka, už zvládla celé jedno slovo máma
a za pět minut je počůraná a vůbec to neregistruje.
Jak mi mamka vždycky říká, že jsme byli v rocebez plen, že nás prostě co půl hodiny posadlil a my se jen semtam počůrali, že kdybych vysazovala, takje takybez plen, že topěkně chápe, tak to je ten rozdílný postřeh, není to cílené odnaučení, je to o tom, že prostě nemajíkdy toudělat vedle. Svěrač neovládají, to, že přestane, když houkneš je spíš reakce na leknutí, a myslím, že ani dopředu neví, že se jim chce. Naše dítě ví, že chce kadit, ztuhne a jde se někam schovat, takže jíčapnu a jdemenanočník, tou akcíjí to zarazím, většinou nanočník dojdeme, ale ani to není cílené chození na velkou. nějaké čůrání, to je jí úplně fuk. Čůá nanočníku za potlesk a obdiv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrul naše mladá (21m) chodí bez plen cca měsíc, ale neřekne si předem - až když to teče. Takže se snažím co 2 h preventivně posadit a občas přemáchnu tepláky. Zas nemusím furt kontrolovat a vyměňovat pleny, přišlo mi to jako výhodnější pro mě ![]()
Je teoreticky možné, že svěrače ovládá, přijde mi, že výdrž má, ale neřekne si, nedojde si. Zatím fakt hlásí jen to mokro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 koukám, že je to všude stejný
Za pochválení by i oči vytlačila
Kakání malá neschovává, většinou to poznám když začne, ptám se jestli dělá ee, ona řekne ee a zvesela pokračuje dál
A kdybych jí v tom nechala, je jí to fuk, čuně ![]()
No jo, tak to asi fakt necháme až na léto. Holt nebudu mít geniální dítě, který bylo v roce bez plín a ve dvou i v noci (ano, taky to pořád slýchávám, byla jsem to já
) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrul ahojky bejt tebou tak to nechám na léto
moje nejstarší dcera byla v roce bez plen a to i na noc vůbec nechápu jak jsem to dokázala
prostřední kluk byl bez plen od 21.měsíců přes den a v 29 měsíců přes noc..nejmladší je bez plíny od 22.měsíců…začátky taky nebyli růžový cca tak týden se sem tam počůral a hoveno jedině do trenclí
připadala jsem si jak magor pořád jsem za ním lítala a hučela nepotřebuješ čůrat? no a po týdnu si začal říkat sám
akorát říká na čůrání a i kadění mami kakat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrul píše:
@terinka4444 koukám, že je to všude stejnýZa pochválení by i oči vytlačila
Kakání malá neschovává, většinou to poznám když začne, ptám se jestli dělá ee, ona řekne ee a zvesela pokračuje dál
A kdybych jí v tom nechala, je jí to fuk, čuně
No jo, tak to asi fakt necháme až na léto. Holt nebudu mít geniální dítě, který bylo v roce bez plín a ve dvou i v noci (ano, taky to pořád slýchávám, byla jsem to já)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit