Kdy doma vaříte oběd?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
168
24.4.15 15:50

kdy vaříte oběd???

Kdy vaříte oběd? Vaříte raději když děti spí a sama,
aby se vám tam nikdo nemotal, nebo vám to nevadí když s váma v kuchyni jsou děti, třeba i manžel a tak?
Já třeba nejraději vařím, když jsem v kuchyni sama, né že bych jinak neuměla uvařit. Třeba když jsem dceru měla maličkou, vařila jsem raději, když třeba spinkala. Když byla větší a mohla občas i „pomáhat“ :D tak jsem vařila i sní.
Ale na svojí otázku bych asi opravdu odpověděla, že zásadně na vaření mám ráda klid
(I když to někdy prostě nejde) :)
Jak to děláte vy se špuntama doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59366
24.4.15 15:52

Vařila jsme ráda v klidu, jenže to bych vařila v noci a na to kašlu takže vařim v rychlosti s dětma. navíc večer uvařim a do rána by to bylo na lince což se mě nelíbí tak vařim vždy na 2 dny, jen často vařim víc jídel, ne každý jí všechno :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi

Snazim se delat vsechno s detma, kdyz spi tak odpocivam :-)

• Citovat
  • Upravit
Caramelkaa

Jedině s dětma…, jsou zvyklý mít oběd tak nějak do 12. hodin.

• Citovat
  • Upravit
2992
24.4.15 16:09

Malá je nejhodnější, když něco dělám v kuchyni, takže většinou vařím s ní za zadkem a ona bouchá do hrnců apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
24.4.15 16:12

@00000000 Vařím den dopředu, když se manžel po příchodu z práce stará o děti, nebo dopoledne s malým pomocníkem (ale to už se pak nikam moc nedostaneme ven).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.4.15 16:27

Já vařím večer, když už děti spí na dva dny dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
24.4.15 16:35

Dopoledne a vařím většinou na dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.4.15 17:08

Také varim večer na dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
24.4.15 17:15

Většinou ráno a dopoledne oběd rozvařím, chystám zeleninu, dělám polívku a všechno, od čeho mohu odbíhat. Pak jdem ven. Jakmile malá usne, jdu dodělat oběd. Uvaří se to a akorát tak vychladne, až dojde muž z práce a malá se probudí. Před spaním jí nejčastěji jen polívku (dolítnem z venku, dá si pár lžiček a okamžitě usíná), po spánku si naobědvá a jdem na další aktivity.
Většinou mi to vyjde na dva dny, ale třeba tento týden vařím každý den. Jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.4.15 17:24
@Miňonka píše:
Jedině s dětma…, jsou zvyklý mít oběd tak nějak do 12. hodin.

mám to stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
24.4.15 17:54

Nejrači vařim když je přítel doma a hraje si s malym… jinak mi to totiž trvá strašně dlouho protože musim za malym pořád odbíhat kontrolovat ho a zabavovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.4.15 18:00

Já teda jak kdy. Mažel pracuje denní/noční + krátký/dlouhý týden, tak je to tím možná ovlivněno, ale spíš to mám tak, jestli zapomenu nebo nezapomenu vyndat maso z mrazáku :) Ale nejradši vařim, když syn spí. Nevařim nic složitýho. Bud se to samo dusí nebo se to samo peče. :) Uvařim během chvilky a pak mám chvilku klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.4.15 19:20

Já nejradši vařim, když je doma chlap a dítě si samo hraje, nebo kouká na pohádku, chlap mi oloupe brambory, očistí zeleninu, nakrájí cibuli a zbytky odnese na kompost, cestou mi natrhá čerstvou petrželku, pažitku, nebo rozmarýn, při tom vyvenčí na zahradě psíka a já pak již akorát vařím z již připravených surovin. :lol: A nejradši kolem 10-11h, Podle náročnosti receptu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
24.4.15 19:54
@lovedm píše:
Já nejradši vařim, když je doma chlap a dítě si samo hraje, nebo kouká na pohádku, chlap mi oloupe brambory, očistí zeleninu, nakrájí cibuli a zbytky odnese na kompost, cestou mi natrhá čerstvou petrželku, pažitku, nebo rozmarýn, při tom vyvenčí na zahradě psíka a já pak již akorát vařím z již připravených surovin. :lol: A nejradši kolem 10-11h, Podle náročnosti receptu. :mavam:
:lol: super zařízeno.. to už se pak vaří skoro samo :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný