Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá postel přes internet? A jak jste s ní spokojené? Uvažuji, že bych si jí tam objednala.
Postel přes internet? To bych asi nedělala. Podle mě je potřeba každou postel pořádně vyzkoušet.
Jde ti o rám postele a rošt nebo o matraci?
rám a rošt bych klidně objednala, matraci bych si raději nejprve obležela ![]()
mimochodem, momentálně čekáme na dodání rámu postele (objednáno přes net) našla jsem si takový, který se nám moc líbil a pak mailem obeslala několik prodejců (daný výrobce to prodává přes několik kanálů) s tím, že mám zájem, jakou mi dají cenu na postel + noční stolky, objednala jsme u nejnižší nabídky
My jsme takto objednávali palandu pro děti, protože jsme prostě nikde v obchodech nenašli takovou, která by nám rozměrově vyhovovala. A není žádný problém.
Před pár týdny dorazily nové postele pro děti. Jsou z masivu. Objednávala jsem je přes internet. Není to tedy od nějakého prodejce, ale přímo od výrobce - z truhlářství. Včetně zdravotních matrací. Vše se vyrábí na zakázku. Měla jsem na toto truhlářství dobré reference. Postele jsou perfektní, krásně zpracované, vyrobili je dokonce o něco dříve, dovezli nám je domů přesně v čase, na kterém jsme se domluvili.
U postelí bych se asi trochu obávala.. raději vyzkoušela. Přeci jen je to investice na dlouhou dobu. Zkus raději koupit skutečně tu, kterou máš možnost ozkoušet.
@bartsch Jéé, můžu poprosit kontakt? Budeme potřebovat nové postele na chalupu, kam se masiv výborně hodí.
Objednavala jsem takto dětem válendy. na obrázku krásně bytelná postel z masivu, ale ve skutečnosti odfláknutý rošt, který s nima spadnul.
Mame pro dite, nadhernou z masivu a jsme moc spokojeni, je od nejake finske firmy
Já jsem objednala postele a rošty přes net a jsem zcela spokojená. Matrace bych ale šla odzkoušet do obchodu.
Já bych se bála kupovat jakýkoli nábytek na internetu. Leda bych to nejdřív někde viděla naživo ![]()