Bytový designér - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
22.4.15 09:45

Bytový designér - Praha

Dobrý den, potřebovali bychom předělat dětský pokoj (cca 7×3,5m) pro 3 děti - holka 10, kluk 7, holka 2. Nemáte někdo kontakt na dobrého architekta/designéra v Praze a ne moc drahého? Jde nám především o zařízení pokoje (ten je již po rekonstrukci a stavebních úprav už tam moc udělat nejde). Díky moc za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
590
22.4.15 10:12

Jo jo, mám - napiš na jirze@seznam.cz - www.archporadna.cz - myslím, že ti udělá i lepší cenu než má na stránkách… jen mu napiš. moc ochotný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.6.15 12:34
@ccudlik píše:
Jo jo, mám - napiš na jirze@seznam.cz - www.archporadna.cz - myslím, že ti udělá i lepší cenu než má na stránkách… jen mu napiš. moc ochotný…

Děkuji moc za radu. Na pána jsme se obrátili a už máme návrh pokoje. Jen odsouhlasíme finální verzi a můžeme se pustit do přestavby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
16.6.15 11:28

Jo? tak to jsem ráda :-) já s ním byla taky moc spokojená… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.9.15 13:51

Prosím, můžete mi napsat, na kolik celkově návrh vyšel? Myslím jen služby pana architekta, bez ceny nábytku (tedy cena za jeden pokoj). Moc děkuji.
A zároveň využívám svůj dotaz k obnově tématu a prosím, nemáte ještě někdo nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.9.15 14:45

Platili jsme 1990,– :), ale má různé nabídky, které se cenově liší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
7.9.15 14:50

Zkus tohle https://www.facebook.com/ctyristeny?…. Jsou to dva mladí lidé, holka a kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.9.15 09:02

Moc děkuji za tipy i za cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
26.10.15 23:19

Za me www.newfounddesign.cz, cenove dostupne, na klic, originalni;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
10.3.16 08:02

Holky potřebovala bych jen poradit s tapetou, nevíte jestli někdo radí třeba i na webu zdarma? jen bych potřebovala vybrat do obyváku na jednu celou stěnu, jak máme francouzská okna a pak naproti ni máme sedačku tak na zed i kde je sedačka. nemužu se rozhodnout. vím že za sedačkou bych chtěla nějakou tmavší a třeba i se světlejším odstínem nebo bílým a zase jak jsou okna jen nějaký nádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.3.16 15:08

Já nakonec zvolila toto
http://www.mfart.cz/
Paní nám navrhla obývák a až bude dodělaný, přijede se podívat a doladí tapetu… Takže by to s ní možná dohodnout šlo… Ale zdarma to asi nebude, no… Zadarmo ani kuře… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.16 12:47

Dobrý den, chtěla bych rekonstruovat kuchyň s obývákem a koupelnu. nevíte na kolik by to vyšlo v té archporadně? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
30.3.16 14:07

Napiš na mail, a oni ti odpoví… do druhého dne určitě…
nebo na www.archporadna.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.11.24 16:22

Bytovy designer

Potrebuji v podnajmu vyresit budouci detsky pokojicek a kam „prestehovat“ pracovnu v ramci bytu.
Vite nekdo o dobrem bytove navrhari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný