Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, potřebovali bychom předělat dětský pokoj (cca 7×3,5m) pro 3 děti - holka 10, kluk 7, holka 2. Nemáte někdo kontakt na dobrého architekta/designéra v Praze a ne moc drahého? Jde nám především o zařízení pokoje (ten je již po rekonstrukci a stavebních úprav už tam moc udělat nejde). Díky moc za rady. ![]()
Jo jo, mám - napiš na jirze@seznam.cz - www.archporadna.cz - myslím, že ti udělá i lepší cenu než má na stránkách… jen mu napiš. moc ochotný…
@ccudlik píše:
Jo jo, mám - napiš na jirze@seznam.cz - www.archporadna.cz - myslím, že ti udělá i lepší cenu než má na stránkách… jen mu napiš. moc ochotný…
Děkuji moc za radu. Na pána jsme se obrátili a už máme návrh pokoje. Jen odsouhlasíme finální verzi a můžeme se pustit do přestavby ![]()
Prosím, můžete mi napsat, na kolik celkově návrh vyšel? Myslím jen služby pana architekta, bez ceny nábytku (tedy cena za jeden pokoj). Moc děkuji.
A zároveň využívám svůj dotaz k obnově tématu a prosím, nemáte ještě někdo nějaké tipy?
Platili jsme 1990,–
, ale má různé nabídky, které se cenově liší.
Zkus tohle https://www.facebook.com/ctyristeny?…. Jsou to dva mladí lidé, holka a kluk.
Za me www.newfounddesign.cz, cenove dostupne, na klic, originalni;)
Holky potřebovala bych jen poradit s tapetou, nevíte jestli někdo radí třeba i na webu zdarma? jen bych potřebovala vybrat do obyváku na jednu celou stěnu, jak máme francouzská okna a pak naproti ni máme sedačku tak na zed i kde je sedačka. nemužu se rozhodnout. vím že za sedačkou bych chtěla nějakou tmavší a třeba i se světlejším odstínem nebo bílým a zase jak jsou okna jen nějaký nádech.
Já nakonec zvolila toto
http://www.mfart.cz/
Paní nám navrhla obývák a až bude dodělaný, přijede se podívat a doladí tapetu… Takže by to s ní možná dohodnout šlo… Ale zdarma to asi nebude, no… Zadarmo ani kuře… ![]()
Dobrý den, chtěla bych rekonstruovat kuchyň s obývákem a koupelnu. nevíte na kolik by to vyšlo v té archporadně? díky
Napiš na mail, a oni ti odpoví… do druhého dne určitě…
nebo na www.archporadna.cz
Potrebuji v podnajmu vyresit budouci detsky pokojicek a kam „prestehovat“ pracovnu v ramci bytu.
Vite nekdo o dobrem bytove navrhari?