Zábrana do otevřeného

138
20.4.15 22:10

zábrana do otevřeného okna

Ahoj, bydlíme v paneláku a začátkem léta tady začíná být dusný a težký vzduch. Potřebovala bych větrat na plno otevřeným oknem, ne na ventilačku, to je bez efektu…to samé třeba u balkonu. Jenže mám děti už dost vynalézavé a bojím se… existuje něco co by se mohlo dávat do těch oken, třeba nějaká mříž nebo tak? Nic sem zatím nevygooglila ale třeba zadávám špatný názvy:/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
504
20.4.15 22:52

@Bexi Řeším to samé. Jmenuje se to zábrana do dveří a stojí to cca 1500 ale na bazaru i 300… Problém je že jsou většinou dělané na rovné zárubně nebo na ty panelákové a my na balkonových dveřích máme takové jako výkusy nebo jak to nazvat tedy nevim zda by držely… ke všemu našemu miláčkovi již byly 2 roky, postýlku přeskočit není problém a i když ve školce u schodů to nepřeskakuje obávám se aby se o to doma brzo nepokusil - na balkoně mám kytky které je přece třeba neprodleně otrhat… tedy nevím. Chtělo by to asi spíš síť přes celý balkon ale zas aby neproskočily… okno bych neriskovala vůbec - ta nyní řeším jak zamknout :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.4.15 23:01

Děkuji.), právě se obávám, že tu zábranu u balkonu by přelezl:(…souhlásím s tou sítí:D… mě by vyhovovali asi mříže přes okna i okolo balkonu:). Já sem i ochotná ten balkon oželet ale ty okna musím nějak vymyslet…tady pokud nevětráš tak se v noci upaříš k smrti, jsme pod střechou:(…a právě nejvíc se bojím aby náš 3 letej ráno potichu nepozorovaně, zatímco budem ještě spát, nevyskočil:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21545
20.4.15 23:06

@Bexi hele a co koupit přenosnou klimatizaci? Pak budeš mít v lete okna zavřená a budeš v klidu. Nejsem si jista, jestli na zabudování mříží do fasády nebudeš muset mít povoleni od ostatních vlastníků bytů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.4.15 23:10

No, tak to je blbý, povolení my tu nedají, to vím jistě :D… klimošku bych klidně brala ale to má taky háček…nesmělo by to hučet, jinak bych se zbláznila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný