Cena za nátěr plotu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
485
20.4.15 16:29

cena za nátěr plotu

Ahoj,
potřebovala bych poradit. Vzala jsem si „řemeslníka“ na natření drátěného plotu. Dohodli jsme si předem cenu za m2 130,– Kč. Což se mi zdálo odpovídající. Dneska při placení na mě ale vybalil, že se délka toho plotu počítá z jedné i z druhé strany. Takže je to vlastně dvojnásobná délka a tedy i cena. Připadá vám to normální? Navíc to ještě natřel šlendriánsky. A místo dvou nátěrů, tam dal jen jeden, ale to mu nemůžu dokázat. Navíc si myslím, že mě i ošidil na materiálu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
20.4.15 16:32

Dava smysl ze plot ma dve strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.4.15 16:34

Mi to připadá normální a jako jasná věc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20978
20.4.15 16:41

Pokud jde o natírání plotu, nejlépe se obrátit na firmu Tom Sawyer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
20.4.15 16:42

@KalamityJohn

Tak to mě nenapadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
20.4.15 16:43

No asi moje blbost. Měla jsem chtít rovnou alespoň odhad konečné ceny. Navíc mu teď mám zaplati a pak si to budu muset natřít ještě jednou sama… :zed: To se asi večer s pánem pohádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
20.4.15 17:11

@Ivana1000 asi bylo lepší natřít si plot celý sama, ušetřila bys :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.4.15 18:14

To jste se fakt blbě domluvili. :roll: Řešila bych to: natřeš tento plot, dva nátěry, za tolik a tolik a ne na metry. Teď každá rada drahá, jestli to obíhal z obou stran a neřekla jsi, že za metr čtvereční oboustranně tak je možné to brát i takto jak to chce zaplatit on. :nevim: A píšeš natřel jen jeden nátěr, šlendrijánsky, ošidil na materiálu, ty jsi si to nepohlídala? To je pak těžko. Taky mu to nemusíš uznat že to je dobře ať to natře ještě jednou, ukázat nedostatky ať to za tu cenu stojí, ale je to jen tvrzení proti tvrzení, tak těžko říct jak to mezi vámi dopadne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
2.5.18 22:17

@Jarinsek Nám truhlář doporučoval Detecha Karbolineum Extra (ale osobně jsem s tím ještě nenatírala, plot máme od něj natřený a natírat budeme až za rok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
3.5.18 07:23

Já docela nedám dopustit na Eternal jak doma, tak venku a venku jsme ho ještě přetírali lakem na lodě, aby to opravdu vydželo (plot, domeček, dětské sezení..) lae značku si nepamatuji, stál skoro 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný