Celoskleněné dvěře - líbí se vám? jsou náročné na údržbu?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4624
20.4.15 06:31

Celoskleněné dvěře - máte doma?

Ahoj holky,
o víkendu jsme se byli podívat na dveře a já se zamilovala do celoskleněných dveří. Máte je někdo doma? Jaké jsou vaše zkušenosti s izolací, údržbou a vším ostatním. Těší vás i po nějaké době? Máte třeba i foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
20.4.15 07:01

My mame francouzske dvere, jsou to dvere na verandu. Jsou pekne. S izolaci problem neni.
Ale je fakt, ze je mame jen na verandu, tak se oteviraji fakt minimalne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.4.15 07:09

@kaja00 A jsou celoskleněné? Jako úplně bez rámu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
20.4.15 07:10

Máme jak interiérové tak venkovní a vše je bez problémů. Radost mi jen kalí malé dětské tlapičky, které neustále po skle tlapou a šmatlají nicméně údržba je otázkou pár sekund :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.4.15 07:16

@Lemuska :D To s těmi ručičkami mě nenapadlo. A jaký typ máte? Mě by se líbily s digitiskem nebo pískované/gravírované. No a co se týká u těch interiérových tepelné (ochrana např. proti průvanu) či hlukové izolace - je to srovnatelné s klasickými dřevěnými?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
20.4.15 07:20

@LadyLada Ahoj, mame v dome dvoje, oddeluji prostor zadveri a schodiste od spacich a spolecenskych prostor a je fakt, ze izolace temer nula. Ovsem u nas nevadi, maji prostory oddelovat pocitove a neuzavirat a nestinit. Ostatni dvere do jednotlivych pokoju mame plne. Udrzba uplne bezproblemova. Teda krome uz zminenych obtisku detskych rukou a psiho cumaku :). To je ale otazka vterinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
20.4.15 08:19

@LadyLada ahoj, mame sklenene dvere skoro v celem baraku, okna celosklenena bezramova ( cela jedna stena) jsou bezpecnostni a izolace vyborna, pak mame v interieru nekolik sklenenych dveri (oddeleni zadveri, zabradli u schodu, zabrana na schody) ty uz samozrejme neizoluji, v interieru vypadaji skvele ale obcas mi prijde, ze jen lestim a lestim - mame skoro rocni holcicku a dva psy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
20.4.15 08:35

Ahoj, my mame vsechny interierove celosklenene matne a jsou uzasneeee :palec: -porad se mi i po 7mi letech libi, skvely designovy prvek.jak jsou matne, ani nekestim, kdyz nyla dcera nensi, obcas je pomalovala, ale jde to krasne umyt. izolace horsi-netahne vubec, ale je pres ne urcite slyset vic, nez kdyby byly treba drevene.mne to nevadi, manzel nekdy brbla :mavam:.jine bych nechtela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
20.4.15 08:39

Foto

Dvere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
20.4.15 08:57

Otevrene

Dvere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
20.4.15 09:24

@LadyLada Jakože venkovní? Máme z obýváku ven na zahradu a paráda. Údržba je jak u okna, naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
20.4.15 09:28

Ahaaa, jakože úplně celoskleněné… tak to vidím poprvé. Tak to ne, my máme jako klasické, ale se skleněnou výplní po „celé“ ploše… beru zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.4.15 17:56

@LadyLada Bez rámu? To existuje? Aha, tak to ne, máme to s rámem, klasicky jako okna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.4.15 21:33

Děkuji všem za postřehy a @Teladradora i za foto - jsou krásné!
Mám z nich trochu pocit, že slouží spíše k oddělení prostor, jak píše @Gobca ale zároveň je vnímám jako dokonalý prvek k oživení designu dané místnosti. Sklo mám velmi ráda, proto mi celoskleněné dveře toliko uhranuly.

@kaja00 jojo, existují a některé z nich vidím naprosto zřetelně u sebe doma :) http://www.dvere-stylus.cz/…-dekory-skel viz též foto @Teladradora :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.4.15 22:19

@LadyLada to je pro mne novinka, jinak jsou moc pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie