Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Celkem se nám to za ty léta nasbíralo… Ať už od vodky, zelené, po bechera, přes šampusy a různobarevné vína
S přítelem nepijeme, dá se říct, vůbec. Každý nám na svátky, narozeniny, vánoce dával láhev a já už prostě nevím, co s tím. Většina je už i prošlá, 2012,20113 a tak… Je mi líto to vyhodit, ale cpát to někomu mi je taky proti srsti, protože alkohol prostě u lidí nemám ráda
Kam s tím?
No rum dáváme do cukroví. Vína bych si klidně vzala
ale co s tim zbytkem, to nevim ![]()
Ne vážně, nepořádáte třeba nějakou větší akci rodinnou? nebo grilovačku s nebo akci s přáteli?? že byste to tam donesli, ať si každej popije co chce?
@Mrňátko píše:
Alkohol snad neprochází, ne?
Tak datum spotřeby na sobě mají ![]()
@Frogie Já bych s to s klidem vylila. Nic zdravýho na tom není a nemáš to ráda. Užitek to neudělá. Dál bych dala jedině kvalitnější víno.
Tak letité šampusy a vína bych nechtěla (pochybuji, že jste byli obdarováváni něčím archivním) a vyhodila. Tvrdý alkohol bych darovala někomu, kdo pořádá nějakou akci.
Bezdomovci ti za ten alkohol zulíbají ruce…Tak musíš vyrazit do ulic..
![]()
A i kdyby jsi ho nechala u popelnic, tak si svýho majitele najde
@Hadumi píše:
Tak letité šampusy a vína bych nechtěla (pochybuji, že jste byli obdarováváni něčím archivním) a vyhodila. Tvrdý alkohol bych darovala někomu, kdo pořádá nějakou akci.
Přesně tak, já bych to někomu darovala na nějakou grilovačku nebo oslavu.. Bylo by mi líto to vylít.
A nebo to postav k popelnici a bezďáci budou mít party. Do pěti minut by to bylo fuč.
@pannda píše:
Bezdomovci ti za ten alkohol zulíbají ruce…Tak musíš vyrazit do ulic..![]()
A i kdyby jsi ho nechala u popelnic, tak si svýho majitele najde
@Frogie píše:
Tak datum spotřeby na sobě mají
Já myslela, že čím starší, tím lepší
![]()
Taky bych se přimluvila za bezdomovce ![]()
Tvrdý alkohol vydrží roky, ten bych nevyhazovala a nechala pro návštěvy. Víno bych vypila sama, pokud to není nějaký patok z obchodáku ![]()
@eva valoi píše:
A nebo to postav k popelnici a bezďáci budou mít party. Do pěti minut by to bylo fuč.
Máš recht, těm nebude ani vadit prošlé víno ![]()