Venkovní sušák - jaký?

4396
20.4.15 10:05

Venkovní sušák - jaký?

Chci si koupit venkovní rotační sušák, ale nevím jaký.
Oplatí se investovat do Leifheite, Viledy a podobných drahých? Opravdu je to cena za kvalitu a ne za značku?
Nebo úplně bude stačit některý z těch levných?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3307
20.4.15 10:09

Mamka má Leifheite ten zasunovací-co schová šňůry a je spokojená. Já mám dělaný-2 kovové T, natáhlé šňůry a jsem spokojená. Mě nějak nevyhovuje ten dokulata :think:,na svůj natáhnu krásně povlečení, záclony…A mám ho za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.4.15 10:20

@sarink mám tento a jsem moc spokojená. Šnůry schované, nemusím nic otírat a nestraší to na zahradě, když zrovna nesuším. Je stabilní, nevrže…a spousta místa.
 http://susaky-na-pradlo.heureka.cz/…-500-deluxe/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
20.4.15 10:22

Taky se chystam kupovat. Videla jsem ted reklamu na leifheit, ale nevim, kolik stoji. Mam od nich nejake veci a jsem spokojena. Popripade zajdu do obchodu a koupim prvni, ktery budou mit. Susak na pradlo asi moc resit nebudu. U leifheit se mi libi, ze se daji snury schovat. Otazka je, jestli bych ho nakonec nenechavala roztazeny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
20.4.15 10:23

@Pomka na mall.cz jsou teď právě akce na ty sušáky, kukni tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
20.4.15 10:27

@sarink diky za info, podivam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.4.15 10:44

O víkendu jsem vytáhla konečně vánoční dárek Leifheit Linomatic 400 comford a jsem nadšená.
záclony naštěstí/bohuzel nemám takže tam to neporovnám co je a co není lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.4.15 10:48

@sarink : Podle mě je to jen cena za reklamu známé značky. Ale samozřekmě každý má jiné priority a čeká od výrobku něco jiného. Já osobně jsem se spokojila se sušákem nějak do 500,– kč, vejdou se mi tam cca 2 pračky, což je pro mě dostačující. Koupila jsem tuším v E-protonu. Jsem spokojená, ale jak říkám - co stačí mě, nemusí stačit někomu jinému. Doporučuju pročíst recenze ke konkrétnímu typu, třeba na heurece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.10.15 11:11

Ahoj holky,
oživuji diskusi s prakticky stejným dotazem. Dosud jsem věšela na natažených šňůrách, ale předěláváme dvůr, tak budem kupovat sušák a rozhodujeme se, jaký. Potřebuju, aby se tam toho vešlo hodně a něco vydržel, jsme velká rodina. V obchod jsem viděla obyčejné kolem 500, a pak ten značkový od Leifheite, ten stál v akci asi 1700 Kč. Zdál se mi konstrukčně pevnější. Tak zvažuju, že připlatím za ten dražší. Máte tedy některá nějakou konkrétní zkušenost? A využíváte systému navíjení sňůr?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
31.10.15 11:31

@pe-terka Pakliže požadujete kvalitu na léta, tak doporučuji zn. Juwel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.18 11:28

Mě teda řekněte jak pověsím záclony na všude nabízených sušácích na jedné tyči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5777
2.9.18 11:53

@vozbrouk záclony nesuším, po vypraní a krátkom vyžmýkaní ich zavesím hneď na garnížovú tyč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný