Kdy za reditelem ZŠ

10726
12.6.23 06:51

Kdy za reditelem ZŠ

Můžete mi napsat, kdy teď za ředitelem základky? Aby měl trochu času? Odhadem tak 10 minut?
(Pedagogickou radu mají 22.6., do té doby prý mají mít ve škole uzavřenou klasifikaci, ale je jasný, že ředitel, i když učí, má hlavně jinou náplň práce…)

Jo a dokdy myslíte, že se ve škole tvoří rozvrhy? Myslíte, že do léta a pak příp. i ještě o přípravném týdnu?

PS. Jasne, ze bych mu predem zavolala!!!, ptam se, jestli vubec!!! ma cenu mu volat, jestli to nemuze mit pred koncem roku spis jeste vic nacpany.

Příspěvek upraven 12.06.23 v 07:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22074
12.6.23 06:56
@negra píše:
Můžete mi napsat, kdy teď za ředitelem základky? Aby měl trochu času? Odhadem tak 10 minut?
(Pedagogickou radu mají 22.6., do té doby prý mají mít ve škole uzavřenou klasifikaci, ale je jasný, že ředitel, i když učí, má hlavně jinou náplň práce…)Jo a dokdy myslíte, že se ve škole tvoří rozvrhy? Myslíte, že do léta a pak příp. i ještě o přípravném týdnu?

Jako že bys ředitele školy bez předem domluvené schůzky přepadla, aby s tebou šel něco řešit? 8o Tak to by byla dobrá neomalenost… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
12.6.23 06:58

@negra …to zjistíš nejlíp po domluvě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.6.23 07:00
@negra píše:
(Pedagogickou radu mají 22.6., do té doby prý mají mít ve škole uzavřenou klasifikaci, ale je jasný, že ředitel, i když učí, má hlavně jinou náplň práce…)Jo a dokdy myslíte, že se ve škole tvoří rozvrhy? Myslíte, že do léta a pak příp. i ještě o přípravném týdnu?

Zvedni telefon. Zavolej a domluv si schůzku. Jednoduché. Rozvrhy u nás plánují v průběhu srpna. Chodím si své chystat během srpna, jak mám náladu. Letos zas budu chodit od půlky srpna, jak budu mít připravenou družinu, že smím zpět stěhovat věci a skládat si je, jak chci. Chodím takhle dobrovolně dopoledne na 2-3 hodiny v létě. Ať tam nemusím být v přípravném dlouho. Teď to stěhuji vem vše a třídíme s děckama. A v srpnu zase zpět. Při té příležitosti jdu vždycky pokecat do kanceláří, pozdravit je. Už mívají tabulku na rozvrhy rozloženou na stole a kouzlí. Pak v přípravném týdnu to na poradě předloží učitelkám, jestli vše sedí nebo je třeba někde uhnout, protože se blokuje tělocvična. Ta v tom každý rok dělá nepořádek. Takže je ve finále jiný rozvrh, než se původně zamýšlelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
12.6.23 07:02

@negra V nasi zs se resi rozvrhy az koncem prazdnin. A schazet se jen po predchozi domluve, tak mu napis mail a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24732
12.6.23 07:15

Za ředitelem po domluvě. Rozvrhy se řeší až koncem srpna, dřív na to nikdo nemá sílu ani náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.6.23 07:24
@negra píše:

Jo, abych to dovysvetlila. Jasne, ze mu predtim zavolam a poprosim o schuzku.Jde mi spis o to, jestli to ma vubec cenu, mu volat, jestli pred koncem roku nema vetsi zaprah nez jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24732
12.6.23 07:26
@negra píše:
Jo, abych to dovysvetlila. Jasne, ze mu predtim zavolam a poprosim o schuzku.Jde mi spis o to, jestli to ma vubec cenu, mu volat, jestli pred koncem roku nema vetsi zaprah nez jindy.

No to zcela jistě má, asi nadšený nebude. Možná bych to nechala až na ten úplně poslední týden před prázdninami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.6.23 07:28
@lucad77 píše:
No to zcela jistě má, asi nadšený nebude. Možná bych to nechala až na ten úplně poslední týden před prázdninami.

Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
12.6.23 07:31
@negra píše:
Jo, abych to dovysvetlila. Jasne, ze mu predtim zavolam a poprosim o schuzku.Jde mi spis o to, jestli to ma vubec cenu, mu volat, jestli pred koncem roku nema vetsi zaprah nez jindy.

To asi má, ale pokud potřebuješ něco řešit, tak se ozvi a nech posouzení časových možností na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
12.6.23 07:40

Tak záleží, co po něm chceš…u nás se taky rozvrh tvoří až v srpnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15916
12.6.23 07:57
@negra píše:
(Pedagogickou radu mají 22.6., do té doby prý mají mít ve škole uzavřenou klasifikaci, ale je jasný, že ředitel, i když učí, má hlavně jinou náplň práce…)

Jo a dokdy myslíte, že se ve škole tvoří rozvrhy? Myslíte, že do léta a pak příp. i ještě o přípravném týdnu?

PS. Jasne, ze bych mu predem zavolala!!!, ptam se, jestli vubec!!! ma cenu mu volat, jestli to nemuze mit pred koncem roku spis jeste vic nacpany.

A co máš tak důležitého na srdíčku, že s tím musíš otravovat přímo ředitele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
12.6.23 08:18
@Zumpa píše:
A co máš tak důležitého na srdíčku, že s tím musíš otravovat přímo ředitele?

Já už se fakt nestačím divit, jaké dotazy pokládají DOSPĚLÍ lidé 🤷🏻‍♀️ Neřeknu, kdyby naše 10letá cácorka, ale ta už taky ví k čemu ta mašinka s tlačítky slouží 😀

• Citovat
  • Upravit
2523
12.6.23 08:19

Záleží na škole, dítka gympl dělá rozvrhy vždy už v červnu, málokdy dojde ještě ke změně. Letos už je na příští rok hotový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
12.6.23 09:31

Byli jsme za reditelem prcka minuly tyden. Po telefonicke domluve si na nas udelal cas o pul ctrvrte odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze