Kdy začít pít maliník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
11.7.12 16:00

Já jsem začla pít maliník v úterý ale hodně asi 2l denně a v pátek ráno byl malej nasvětě..a na to, že jsem byla prvorodička tak 7h porod docela rychlovka :) Těžko říct, jestli k tomu pomohl maliník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
11.7.12 16:15

Pila jsem od 34 tt a zvyšovala dávky.. ale že ´by mi pomohl? ani omylem porod trval 27 hodin.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
11.7.12 17:55
@ivulk píše:
Já jsem začla pít maliník v úterý ale hodně asi 2l denně a v pátek ráno byl malej nasvětě..a na to, že jsem byla prvorodička tak 7h porod docela rychlovka :) Těžko říct, jestli k tomu pomohl maliník…

a kolikaty jsi byla tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.7.12 18:38

Tak jsem si maliníkový čaj koupila v lékarně a lékárnice mě hned začla děsit, ať ho hlavně nepiju už teď ale až od 36tt :nevim: v tom aby se jeden vyznal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
11.7.12 22:51
@vladdka píše:
a kolikaty jsi byla tyden?

byla jsem už týden před termínem.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.12 07:52

@Blešík Už jsem o tom psala dřív.. Doktoři a lékárníci se bojí účinků maliníku na možný předčasný porod, což je z hlediska fungování bylin naprostý nesmysl.
Je to něco podobného jako vyvolávání porodu sexem - samozřejmě, může to urychlit, ale pokud tělo a mimi nejsou ještě nachystané, můžete sexovat každou hodinu několik dní za sebou a nic se nestane..
Já v těhu užívala krutonky z čínské medicíny, na kterých je napsáno, že se v těhu nesmí užívat - je to tam napsáno pouze a výhrandě proto, aby se mohly v ČR prodávat jako doplňky stravy :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
12127
12.7.12 10:11

@Amber_1977 taky si myslím, že je to hloupost, že by zdravý průběh těhotenství jeden čaj denně nějak rozhodil :mrgreen:. Stejně děkuji za rady, zlatý emimino, tady se člověk dozví věcí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
14.7.12 22:22

Tak jsem koupila maliníkový čaj a pořád přemýšlím, jestli ho začít pít, jestli to má cenu…jaké má vlastně účinky a proč se doporučuje? pomohl vám? už bych nejraději porodila, jsem ted 37+2 a kdyby se malý začal chystat ven, tak se vůbec nezlobím :-) sex nehrozí, tak hledám náhradní varianty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí