Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtela bych se zeptet v kterem tydnu jde na ultrazvuku videt srdicko? ![]()
Ahoj, záleží jak dobrý má dr ultrazvuk. byla jsem tam v 6tt a viděl jen dutinku, tak mě poslal do nemocnice (kvůli předchozím potratů, aby vše zkontrolovali) no a bylo tam mimi i se srdíčkem a bylo to zrovna 6+2tt ![]()
Poprvé jsme viděli a slyšeli být srdíčko na UTZ taky mezi 6-7 týdnem
Ahoj,
tak já jsem nyní po třetí těhotná a k doktoru jsem šla poprvé když jsem byla v 8tt a srdíčko bylo krásně vidět. Nejprve jsem nechtěla, bylo brzy a pak měl doktor 14dní dovolenou(bylo to v létě)
U předchozích dvou těhu jsem letěla k doktoru hned po vynechání MS a stejně nic vidět nebylo, vždy řekli přiďte za 3-4 týdny.
Takže u mě tak.
Šárka
Ahoj
u prvního v 6tt u druhého až v 8 tt - stejný dr, stejný utz… už jsem měla trochu obavy, obzvlášť když v 7 tt nic a dr si mě hned pozval za necelý týden znovu, ale dobře to dopadlo:o)
Ahojky, těhu jsem zjistila na začátku 6. tt, ale UZ mi dr. dělala až za 14 dní a srdíčko tam bylo nádherně vidět ![]()
Ahoj,
tak u nas bylo videt srdicko v sedmem tydnu na prvni prohlidce a pekne bilo.
Ahoj, já jsem byla u Dr. včera, podle mě jsem byla 5+1tt, podle Dr. 5+6tt a nic vidět nevylo. Prý mám přijít za 10 dní, tak naklušu 17.1. a už se těším ![]()