velikost briska

169
6.1.08 19:14

velikost briska

ahoj,chtela jsem se zeptat jestli si nektera merite brisko,o kolik vam vyrostlo(myslim v cm v pase oproti puvodnim miram)a v kterem mesici jste si to namerili :D .Myslim ze driv se to delalo i v tehu poradnach,ja jsem v 30tt a zatim me nikdo u dr „nezkoumal“ :lol:
A udelali se vam strie,v jakem tydnu?tohle uz tu asi zaznelo,ale moc me nejde vyhledavat…dik,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1782
6.1.08 21:31

Ahojky,
břicho jsem měla jako balon, ale míry nevím - mě je taky nikdo neměřil

A strije jsem neměla, je to podle mě dané spíš geneticky. A to jsem přibrala skoro 20 kilo, a břicho jsem si mazala za celé těhu tak 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.1.08 22:02

Ahojky,ja jsem byla vzdycky hubenour a brisko s prvnim mimcem jsem mela uz od druheho mesice.Muj Dr se az hrozil,ze je to nejake divne a porad mi delal tenkrat ultrazvuky,jestli je vse ok.Vzdy jsem byla s briskem tak o dva mesice jakoby dopredu,takze ke konci tehu jsem uz chodila jen s doprovodem.Diky taky tomu naporu megabricha mam roztrzeny brisni sval a dve pupecni kyly.Ted chceme druhy mimi a ja se jen desim toho sameho pupku:))) Preji zdrave miminko a at je brisko jake chce,tehotne jsme jen parkrat.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
6.1.08 22:10

Tak já také začínám 30. tt., břicho si neměřím ani já, ani v poradně.
Jsem také hubeňour a břicho mám takové, že mi hádají tak 20. tt.
Mně to vyhovuje, nosím skoro všechno oblečení jako před těhu - samo, že
kalhoty nedopnu :D .
Jen doufám, že se to teď nezvrtne a během měsíce to všechno nedoženu.
Z toho prý bývají strije nejvíc. Poctivě mažu, zatím žádné nejsou, ale také
myslím, že je to spíš geneticky dané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
6.1.08 22:30

Ahojky, bříško jsem si měřila asi tak od 89 cm (výchozí 68 cm) a den před porodem jsem naměřila ideální míru pro modelku 106 cm 8O :lol: :lol: Přibrala jsem 9 kilo a strie se mi udělaly jen na bocích (tam jsem mazání flákala :oops: :wink: ).
Přeju krásný zbytek těhotenství, pohodový porod a zdravé miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.1.08 06:57

Ahoj,
ja z 67cm na 103cm :lol: :lol:
strie - cca 1 cm svisle dolu a nahoru od pupiku :? mazala jsem ze zacatku, pak jsem flakala :roll: myslim taky, ze je to hodne dedicne podminene…
tak hodne stesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
7.1.08 08:58

Ahoj, musela jsem se podívat k nám do diskuze a 8.října 2006 jsem našla poslední míry :lol: .
Sára se narodila 14. října 2006, tak to bylo nějakých 6 dnů před porodem, to se snad už nijak neměnilo. No a měla jsem ( samo, že jsem si to blbě pamatovala ) 109cm a začínala jsem tuším na 72cm v pase, takže + 36cm a + 17 kg
Jinak mě dr. nikdy neměřila velikost bříška v pase..vím, že se dělá měření velikosti dělohy, ale bříška snad ne.

Strie ( jestli se tomu tak dá říkat, jsem jedna z těch šťastných ) se mi kolem pupíku…ti je i zpočítám asi 4 piďi miďi udělali až ve 39 týdnu, protože to břicho bylo tak velký, že už to ta kůže neunesla, ale nejsou obsolutně vidět, i teď jsem je musela hledat skoro lupou :lol: ( kéž by to tak bylo i v dalších těhotenstvích ) Jinak na zadku se mi neudělali.

Mazala jsem od 12 týdne 2× denně, až do porodu a po porodu taky asi týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.08 14:24

dik za odpovedi..no ja mam zatim z 68 90cm,a pribrala jsem uz! 15kg :lol:
A nekdo se prave divi jak uz mam bricho velikansky a nekdo(asi ty co chtej spis polichotit :D )tvrdi ze to na me neni vubec videt:))..tak me jen zajimali ty rozdily ..a jeste ke striim,videly jste je vetsinou hned nebo az po porodu?po precteni vasich prispevku zacinam mazat stehna! :lol: ,do ted me to nenapadlo a mazala je vicemene omylem..))

• Citovat
  • Upravit
1845
7.1.08 14:36

Ahoj,co se týče strií,tak to je geneticky dané,někomu se objeví,i když se maže,já se mazala celé těhu a neměla ani jednu strii a měsíc před porodem mi břicho popraskalo :( a strie jsou hned vidět ,jsou červené a po porodu zesvětlají až zbělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
8.1.08 19:29

ahooj, ja som zatial z 58 cm vyhupla na 101 :D strie na brusku zatial nemam, ale asi je len otazkou casu, kedy vybehnuuu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
8.1.08 19:37

Ahoj,

poprvé jsem přibrala 15 kg, břicho jsem měla oobrovské, ale už si nepamatuju přesně kolik cm navíc - kluk se narodil 39+2 a strie jsem neměla (možná jednu u pupíku, ale… nic o čem bych věděla).

Podruhé jsem se měřila na začátku 40. týdne a měla jsem 112 cm (původně 69 cm), nahoře 17 kg. Ještě na přelomu 39. a 40. týdne jsem měla „bříško“ pěkné, ale za ty poslední 4 dny (kluk se narodil 40+4) se mi nadělalo děsných strií všude v okruhu asi 10 cm okolo pupíku. No, co naděláš…

Teď už to tak děsně nevypadá (1/2 roku „po“), čekám že do 2 let zase zmizí… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
11.1.08 22:48

Já jsem v pase nabrala z původních 62 cm na rovných 100 cm a přibrala jsem v těhu 17 kg. Strie se mi udělaly až v posledním měsíci těhu nějaké malé kolem pupíku (teď rok a půl po porodu vypadají jako vrásky). Ale je divné, že ty strie se mi neudělaly červené nebo fialové, ale byly hned bílé. To překvapilo i manžela, který si pochvaloval, že žádné strie nemám, ale když jsem mu ukázala ty malé bílé lesklé útvary, řekl, že si myslel, že mají být zpočátku červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí