Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@socina píše:
@Tlapička : pamatuju si na ten oslintanej kapesníkfuj
Joo to dělala naše mamka taky..bych se z toho ![]()
@PaníBovaryová píše:
Mně je 25 a máti dodneška, když jdu na marodku s angínou, mě chytne pod bradou a vykřikuje „ukaž mi krk! Vyplaz jazyk!“
Mě je taky 25, teď v sobotu nám máma hlídala malého ( 10 měsíců, s manželem 4,5 roku, vdaná jsem rok, od mámy jsem se stěhovala ve 20 ), kontrolovala, co si beru a pořád: " Vem si kalhoty, na sukni je zima ", " To chceš jít jen v tomhle?! ", " Vezmi si ještě sáčko, jinak zmrzneš ", " Vem si deštník, jinak zmokneš a nastydneš ", " Vem si šálu nebo šátek, ať nemáš odhalenej krk "…no děs běs, manžel se jen culil a já prskala, že si připadám, jak jsem se v patnácti chystala na dikotéku ![]()
@Minniee píše:
Mě je taky 25, teď v sobotu nám máma hlídala malého ( 10 měsíců, s manželem 4,5 roku, vdaná jsem rok, od mámy jsem se stěhovala ve 20 ), kontrolovala, co si beru a pořád: " Vem si kalhoty, na sukni je zima ", " To chceš jít jen v tomhle?! ", " Vezmi si ještě sáčko, jinak zmrzneš ", " Vem si deštník, jinak zmokneš a nastydneš ", " Vem si šálu nebo šátek, ať nemáš odhalenej krk "…no děs běs, manžel se jen culil a já prskala, že si připadám, jak jsem se v patnácti chystala na dikotéku
To nepřejde
Pětaosmdesátiletá matka mého tchána peskovala i po šedesátce: „Pepí, je tam zima, vem si čepici“
To ja v praci zjistila, ze ty kecy jsou mezinarodni. Tuhle jsem sefovi italovi rikala, ze kdyby tam stala moje mama, ze by mu rekla, ze nema cumet do tej lednice, ze to neni televize. Prej mu to mama rika dodnes.
Debilní kecy Čechů na dovolené, tak tam se vážně trefili.