Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobré ráno ![]()
Tak mě napadlo, že bychom se takhle v pracovní/školní den mohly trošku pobavit a podělit se o šílené situace/bláznivé historky, které se nám staly.
Jela jsem jednou večer něco rychle nakoupit tramvají (jsem z Prahy), opencard jsem neměla, trafika nikde, poslala jsem si sms jízdenku. Chvilku před tím jsem psala smsku kamarádovi. Tramvaj přijížděla, mě zavrněla v kapse přijatá sms. Říkám si „to je jízdenka,“ a dál jsem to neřešila.
Proto jsem taky v úplnem klidu na další stanici vytáhla před revizorem mobil a jen zírám: přijaté zprávy - Honza - Vaše jízdenka je platná do 00:12 dne 27.1. a její číslo je 846264920473!!!
Já tu smsku s kódem poslala omylem kamarádovi!! Revizor měl kupodivu výbornou náladu a smysl pro kamarádův humor a nechal mě jít..
![]()
A ještě jedna: Byla jsem po pracovním pohovoru (už nebydlím s rodiči) a když jsem se přes den chtěla podělit o dojmy s taťkou, byl na cestě z práce a nemohl si povídat. Domluvili jsme se, že mi zavolá po skončení jednoho TV pořadu - už bude 100% doma a rád si dokouká alespoň jeho konec, pokud ho nestihne celý. Čekám tedy na konec pořadu, už běží jeho titulky a zvoní telefon - pevná linka. Říkám si Jééé, taťka, a aby byla trochu sranda, hned po zvednutí sluchátka jsem oznámila: „Tady nikdo nebydlí!!“
Jaké překvapení bylo, když se z druhé strany ozvalo „Dobrý den, tady personální oddělení xxxxxxx…“ ![]()
Tak, doufám, že se toto téma chytne a trošku se takhle poránu pobavíme ![]()
Já jsem jednou s igelitkou s odpadkama nastoupila do metra. Vzala jsem je z domu, že je po cestě vyhodím a zavezla jsem si je sebou až do centra, hihi ![]()
My jsme si jednou objednali z jedné inzerce na netu sedačku, na fotce krásná, měsíc stará a oni měli těžkou životní situaci, exekuci a tak potřebovali rychle peníze. S paní jsem se domluvila, byla milá a ochotná nám ji hned doručit. Čekala jsem s manželem doma, za chvíli přijeli 3 cikáni
s takovým polorozpadlým autem, no já myslela, že zkolabuju na ulici. Měla jsem hroznej strach, že jak to bude vypadat apod. No byla jsem ostrá a řekla že ji chci hned vidět. Byla opravdu taky krásná jako na té fotce, máme ji dodnes ![]()
@Anonymní píše:
My jsme si jednou objednali z jedné inzerce na netu sedačku, na fotce krásná, měsíc stará a oni měli těžkou životní situaci, exekuci a tak potřebovali rychle peníze. S paní jsem se domluvila, byla milá a ochotná nám ji hned doručit. Čekala jsem s manželem doma, za chvíli přijeli 3 cikánis takovým polorozpadlým autem, no já myslela, že zkolabuju na ulici. Měla jsem hroznej strach, že jak to bude vypadat apod. No byla jsem ostrá a řekla že ji chci hned vidět. Byla opravdu taky krásná jako na té fotce, máme ji dodnes
Co z toho vyplývá? Nedávej na 1. dojem ![]()
@Anonymní píše:
My jsme si jednou objednali z jedné inzerce na netu sedačku, na fotce krásná, měsíc stará a oni měli těžkou životní situaci, exekuci a tak potřebovali rychle peníze. S paní jsem se domluvila, byla milá a ochotná nám ji hned doručit. Čekala jsem s manželem doma, za chvíli přijeli 3 cikánis takovým polorozpadlým autem, no já myslela, že zkolabuju na ulici. Měla jsem hroznej strach, že jak to bude vypadat apod. No byla jsem ostrá a řekla že ji chci hned vidět. Byla opravdu taky krásná jako na té fotce, máme ji dodnes
![]()
![]()
![]()
tak to je výborný ![]()
![]()
![]()
Já jsem zase vařila hovězí vývar, stál mi na plotně několik hodin. Psala jsem si s kamarádkou a domlouvaly jsme se, co si vezmeme na dovolenou. Celá nažhavená už jsem se viděla u moře a jen jsem si odskočila vývar přecedit, ale nedala jsem pod cedník hrnec, tak jsem jen koukala, jak můj silný vývar mizí ve výlevce ![]()
@Anonymní píše:
tak to je fakt super
přemýšlím co se přihodilo mě ![]()
Holky a tehdy můj manžel prohlásil jak ten Polívka v tom filmu:,, Víš co může mít takový cikán peněz ![]()
Ale řeknu vám v první chvíli možná ukápla i slza, jak jsem se bála ![]()
@MrsDuck Něco podobného se mi taky stalo
Přelila jsem si ho do sklenice, nechala na lince a asi za deset minut jsem k tomu přišla s tím, že už ZASE nechávám něco dny a dny odmočit, ten vývar jsem vzala a vztekle vylila ![]()
@Loki1234 píše:
Dobré ráno
Tak mě napadlo, že bychom se takhle v pracovní/školní den mohly trošku pobavit a podělit se o šílené situace/bláznivé historky, které se nám staly.Jela jsem jednou večer něco rychle nakoupit tramvají (jsem z Prahy), opencard jsem neměla, trafika nikde, poslala jsem si sms jízdenku. Chvilku před tím jsem psala smsku kamarádovi. Tramvaj přijížděla, mě zavrněla v kapse přijatá sms. Říkám si „to je jízdenka,“ a dál jsem to neřešila.
Tak, doufám, že se toto téma chytne a trošku se takhle poránu pobavíme
Proto jsem taky v úplnem klidu na další stanici vytáhla před revizorem mobil a jen zírám: přijaté zprávy - Honza - Vaše jízdenka je platná do 00:12 dne 27.1. a její číslo je 846264920473!!!
Já tu smsku s kódem poslala omylem kamarádovi!! Revizor měl kupodivu výbornou náladu a smysl pro kamarádův humor a nechal mě jít..
A ještě jedna: Byla jsem po pracovním pohovoru (už nebydlím s rodiči) a když jsem se přes den chtěla podělit o dojmy s taťkou, byl na cestě z práce a nemohl si povídat. Domluvili jsme se, že mi zavolá po skončení jednoho TV pořadu - už bude 100% doma a rád si dokouká alespoň jeho konec, pokud ho nestihne celý. Čekám tedy na konec pořadu, už běží jeho titulky a zvoní telefon - pevná linka. Říkám si Jééé, taťka, a aby byla trochu sranda, hned po zvednutí sluchátka jsem oznámila: „Tady nikdo nebydlí!!“
Jaké překvapení bylo, když se z druhé strany ozvalo „Dobrý den, tady personální oddělení xxxxxxx…“
Ahoj,
před dětma jsem pracovala jako servírka, v té době ve vinárně U zlaté slepice.
Pořád tam zvonil telefon a já měla narváno, tak jsem jednou vzala telefon do ruky a řekla jen: prosím, slepice
pak následoval smích z obou aparátů…
Jo a ještě se mi stalo, že jsem se před časem registrovala do soutěže, na rádiu Impuls, Haló, tady Impulsovi… a volala mi kamarádka, kterou už jsem dlouho neslyšela, takže neznámé číslo a já: haló, tady Impulsovi..no mohla se potrhat smíchy a prý jsem jí zvedla náladu na celý den.
![]()
To jsem takhle jela tranvají a stráááášně se tam na mě usmíval jedn pán. Si říkám Co je?! No asi se mu líbím. No přijedu domu, sundám si kalhoty a už vidím, co bylo, středový šev na zadku rozpáraný od shora až dolu.
Já jsem pekla nějakej dortík. Už jsem měla těsto nalité na plechu když mi došlo, že jsem tam nedala mlíko. Těsto zkončilo v záchodě. Když jsem se z koupelny vracela, celá vytočená jak jsem hloupá, uviděla jsem na kuchyňské lince špinavou odměrku od mlíka
.
Bylo mi tak 14 prostě telecí léta a byla jsem s kamarádkou a jejím tatínkem na dovolené. No jdeme si tak s kamarádkou přes kamený most a naproti nám se zjeví takový nádherný kluk. Byla jsem z něj úplně hotová. No tak jdeme pořád po něm tak pokukuju, už jsme pár metru před sebou a já kamarádce špitla, hlavně nenápadně, no v tu ránu jsem zakopla a svalila se klukovi před nohy
To bylo super seznámení. ![]()
Další příběh je celkem čerstvý, ležíme s manželem v posteli a on si přepíná televizi, já si čtu. Najednou manžel povídá nas.ru ti do bot. Já vytřeštím oči a povídám cože? No dávají film náš táta je robot.
Prostě jsem špatně slyšela
![]()
Mám toho víc, ale ted jsem si vzpoměla na příběh mého kamaráda. Jednou přišel úplně nalitý z hospody, ráno se probudil a kolem televize spousta drobků z chleba, tak chodí okolo a přemýšlí proč to tam je. Pak zapne televizi a tam čt2 no tak kouknul do programu a když přišel v noci domů, dávali dokument o labutích
Takže on jak byl namol krmil labutě chlebem ![]()
Mám toho víc, ale ted jsem si vzpoměla na příběh mého kamaráda. Jednou přišel úplně nalitý z hospody, ráno se probudil a kolem televize spousta drobků z chleba, tak chodí okolo a přemýšlí proč to tam je. Pak zapne televizi a tam čt2 no tak kouknul do programu a když přišel v noci domů, dávali dokument o labutíchTakže on jak byl namol krmil labutě chlebem
Tak teď jsem si poprskala monitor ![]()
![]()
![]()
To je šílené, co se může stát ![]()
Ještě jsem si vzpomněla - bylo to krátce poté, co jsem se začala malovat a nebyla jsem na to zvyklá. Měla jsem schůzku s jedním klukem, co se mi moc líbil. Namalovala jsem se, načesala, byla jsem přesvědčená o tom, že mi to hrozně moc sluší
bylo horko a trochu jsem se potila - vždycky se mi orosí čelo a pak se to chytá v obočí. Když jsme se sešli, pořád po mě pokukoval a usmíval se. Když jsme přišli do restaurace, zeptal se, jestli si nechci odskočit..
Jak bylo horko, asi jsem se otřela a nejspíš si i promnula oko, protože jsem stíny měla rozpatlané od obočí až k uším a černou čáru od oka skoro až na tvář. Podotýkám, že ty stíny byly zelené…