Šílené situace, které se vám staly :o)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
11.2.13 07:37

Šílené situace :o)

Dobré ráno :)
Tak mě napadlo, že bychom se takhle v pracovní/školní den mohly trošku pobavit a podělit se o šílené situace/bláznivé historky, které se nám staly.

Jela jsem jednou večer něco rychle nakoupit tramvají (jsem z Prahy), opencard jsem neměla, trafika nikde, poslala jsem si sms jízdenku. Chvilku před tím jsem psala smsku kamarádovi. Tramvaj přijížděla, mě zavrněla v kapse přijatá sms. Říkám si „to je jízdenka,“ a dál jsem to neřešila.
Proto jsem taky v úplnem klidu na další stanici vytáhla před revizorem mobil a jen zírám: přijaté zprávy - Honza - Vaše jízdenka je platná do 00:12 dne 27.1. a její číslo je 846264920473!!!
Já tu smsku s kódem poslala omylem kamarádovi!! Revizor měl kupodivu výbornou náladu a smysl pro kamarádův humor a nechal mě jít..
:dance:
A ještě jedna: Byla jsem po pracovním pohovoru (už nebydlím s rodiči) a když jsem se přes den chtěla podělit o dojmy s taťkou, byl na cestě z práce a nemohl si povídat. Domluvili jsme se, že mi zavolá po skončení jednoho TV pořadu - už bude 100% doma a rád si dokouká alespoň jeho konec, pokud ho nestihne celý. Čekám tedy na konec pořadu, už běží jeho titulky a zvoní telefon - pevná linka. Říkám si Jééé, taťka, a aby byla trochu sranda, hned po zvednutí sluchátka jsem oznámila: „Tady nikdo nebydlí!!“
Jaké překvapení bylo, když se z druhé strany ozvalo „Dobrý den, tady personální oddělení xxxxxxx…“ :zed:

Tak, doufám, že se toto téma chytne a trošku se takhle poránu pobavíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
11.2.13 07:56

Já jsem jednou s igelitkou s odpadkama nastoupila do metra. Vzala jsem je z domu, že je po cestě vyhodím a zavezla jsem si je sebou až do centra, hihi :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 08:00

My jsme si jednou objednali z jedné inzerce na netu sedačku, na fotce krásná, měsíc stará a oni měli těžkou životní situaci, exekuci a tak potřebovali rychle peníze. S paní jsem se domluvila, byla milá a ochotná nám ji hned doručit. Čekala jsem s manželem doma, za chvíli přijeli 3 cikáni :D s takovým polorozpadlým autem, no já myslela, že zkolabuju na ulici. Měla jsem hroznej strach, že jak to bude vypadat apod. No byla jsem ostrá a řekla že ji chci hned vidět. Byla opravdu taky krásná jako na té fotce, máme ji dodnes :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
cher
11.2.13 08:01
@Anonymní píše:
My jsme si jednou objednali z jedné inzerce na netu sedačku, na fotce krásná, měsíc stará a oni měli těžkou životní situaci, exekuci a tak potřebovali rychle peníze. S paní jsem se domluvila, byla milá a ochotná nám ji hned doručit. Čekala jsem s manželem doma, za chvíli přijeli 3 cikáni :D s takovým polorozpadlým autem, no já myslela, že zkolabuju na ulici. Měla jsem hroznej strach, že jak to bude vypadat apod. No byla jsem ostrá a řekla že ji chci hned vidět. Byla opravdu taky krásná jako na té fotce, máme ji dodnes :mrgreen:

Co z toho vyplývá? Nedávej na 1. dojem :palec:

• Citovat
  • Upravit
221
11.2.13 08:04
@Anonymní píše:
My jsme si jednou objednali z jedné inzerce na netu sedačku, na fotce krásná, měsíc stará a oni měli těžkou životní situaci, exekuci a tak potřebovali rychle peníze. S paní jsem se domluvila, byla milá a ochotná nám ji hned doručit. Čekala jsem s manželem doma, za chvíli přijeli 3 cikáni :D s takovým polorozpadlým autem, no já myslela, že zkolabuju na ulici. Měla jsem hroznej strach, že jak to bude vypadat apod. No byla jsem ostrá a řekla že ji chci hned vidět. Byla opravdu taky krásná jako na té fotce, máme ji dodnes :mrgreen:

:D:D:D:D tak to je výborný :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.2.13 08:04

Já jsem zase vařila hovězí vývar, stál mi na plotně několik hodin. Psala jsem si s kamarádkou a domlouvaly jsme se, co si vezmeme na dovolenou. Celá nažhavená už jsem se viděla u moře a jen jsem si odskočila vývar přecedit, ale nedala jsem pod cedník hrnec, tak jsem jen koukala, jak můj silný vývar mizí ve výlevce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.2.13 08:05
@Anonymní píše:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je fakt super

přemýšlím co se přihodilo mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 08:06

Holky a tehdy můj manžel prohlásil jak ten Polívka v tom filmu:,, Víš co může mít takový cikán peněz :mrgreen:
Ale řeknu vám v první chvíli možná ukápla i slza, jak jsem se bála :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
221
11.2.13 08:07

@MrsDuck Něco podobného se mi taky stalo :) Přelila jsem si ho do sklenice, nechala na lince a asi za deset minut jsem k tomu přišla s tím, že už ZASE nechávám něco dny a dny odmočit, ten vývar jsem vzala a vztekle vylila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.2.13 08:10

@Loki1234 Nejsem v tom samááá :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 08:12
@Loki1234 píše:
Dobré ráno :)
Tak mě napadlo, že bychom se takhle v pracovní/školní den mohly trošku pobavit a podělit se o šílené situace/bláznivé historky, které se nám staly.

Jela jsem jednou večer něco rychle nakoupit tramvají (jsem z Prahy), opencard jsem neměla, trafika nikde, poslala jsem si sms jízdenku. Chvilku před tím jsem psala smsku kamarádovi. Tramvaj přijížděla, mě zavrněla v kapse přijatá sms. Říkám si „to je jízdenka,“ a dál jsem to neřešila.
Proto jsem taky v úplnem klidu na další stanici vytáhla před revizorem mobil a jen zírám: přijaté zprávy - Honza - Vaše jízdenka je platná do 00:12 dne 27.1. a její číslo je 846264920473!!!
Já tu smsku s kódem poslala omylem kamarádovi!! Revizor měl kupodivu výbornou náladu a smysl pro kamarádův humor a nechal mě jít..
:dance:
A ještě jedna: Byla jsem po pracovním pohovoru (už nebydlím s rodiči) a když jsem se přes den chtěla podělit o dojmy s taťkou, byl na cestě z práce a nemohl si povídat. Domluvili jsme se, že mi zavolá po skončení jednoho TV pořadu - už bude 100% doma a rád si dokouká alespoň jeho konec, pokud ho nestihne celý. Čekám tedy na konec pořadu, už běží jeho titulky a zvoní telefon - pevná linka. Říkám si Jééé, taťka, a aby byla trochu sranda, hned po zvednutí sluchátka jsem oznámila: „Tady nikdo nebydlí!!“
Jaké překvapení bylo, když se z druhé strany ozvalo „Dobrý den, tady personální oddělení xxxxxxx…“ :zed:

Tak, doufám, že se toto téma chytne a trošku se takhle poránu pobavíme :)

Ahoj,
před dětma jsem pracovala jako servírka, v té době ve vinárně U zlaté slepice.
Pořád tam zvonil telefon a já měla narváno, tak jsem jednou vzala telefon do ruky a řekla jen: prosím, slepice :lol: :lol: pak následoval smích z obou aparátů…

Jo a ještě se mi stalo, že jsem se před časem registrovala do soutěže, na rádiu Impuls, Haló, tady Impulsovi… a volala mi kamarádka, kterou už jsem dlouho neslyšela, takže neznámé číslo a já: haló, tady Impulsovi..no mohla se potrhat smíchy a prý jsem jí zvedla náladu na celý den. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4624
11.2.13 08:13

To jsem takhle jela tranvají a stráááášně se tam na mě usmíval jedn pán. Si říkám Co je?! No asi se mu líbím. No přijedu domu, sundám si kalhoty a už vidím, co bylo, středový šev na zadku rozpáraný od shora až dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
11.2.13 08:15

Já jsem pekla nějakej dortík. Už jsem měla těsto nalité na plechu když mi došlo, že jsem tam nedala mlíko. Těsto zkončilo v záchodě. Když jsem se z koupelny vracela, celá vytočená jak jsem hloupá, uviděla jsem na kuchyňské lince špinavou odměrku od mlíka :cert: :cert: :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.2.13 08:17

Bylo mi tak 14 prostě telecí léta a byla jsem s kamarádkou a jejím tatínkem na dovolené. No jdeme si tak s kamarádkou přes kamený most a naproti nám se zjeví takový nádherný kluk. Byla jsem z něj úplně hotová. No tak jdeme pořád po něm tak pokukuju, už jsme pár metru před sebou a já kamarádce špitla, hlavně nenápadně, no v tu ránu jsem zakopla a svalila se klukovi před nohy :lol: :lol: To bylo super seznámení. :lol:

Další příběh je celkem čerstvý, ležíme s manželem v posteli a on si přepíná televizi, já si čtu. Najednou manžel povídá nas.ru ti do bot. Já vytřeštím oči a povídám cože? No dávají film náš táta je robot. :lol: :lol: Prostě jsem špatně slyšela :lol: :lol:

Mám toho víc, ale ted jsem si vzpoměla na příběh mého kamaráda. Jednou přišel úplně nalitý z hospody, ráno se probudil a kolem televize spousta drobků z chleba, tak chodí okolo a přemýšlí proč to tam je. Pak zapne televizi a tam čt2 no tak kouknul do programu a když přišel v noci domů, dávali dokument o labutích :lol: Takže on jak byl namol krmil labutě chlebem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.2.13 08:28
Mám toho víc, ale ted jsem si vzpoměla na příběh mého kamaráda. Jednou přišel úplně nalitý z hospody, ráno se probudil a kolem televize spousta drobků z chleba, tak chodí okolo a přemýšlí proč to tam je. Pak zapne televizi a tam čt2 no tak kouknul do programu a když přišel v noci domů, dávali dokument o labutích :lol: Takže on jak byl namol krmil labutě chlebem :lol:

Tak teď jsem si poprskala monitor :D:D:D

To je šílené, co se může stát :D

Ještě jsem si vzpomněla - bylo to krátce poté, co jsem se začala malovat a nebyla jsem na to zvyklá. Měla jsem schůzku s jedním klukem, co se mi moc líbil. Namalovala jsem se, načesala, byla jsem přesvědčená o tom, že mi to hrozně moc sluší :D bylo horko a trochu jsem se potila - vždycky se mi orosí čelo a pak se to chytá v obočí. Když jsme se sešli, pořád po mě pokukoval a usmíval se. Když jsme přišli do restaurace, zeptal se, jestli si nechci odskočit..
Jak bylo horko, asi jsem se otřela a nejspíš si i promnula oko, protože jsem stíny měla rozpatlané od obočí až k uším a černou čáru od oka skoro až na tvář. Podotýkám, že ty stíny byly zelené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí