Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Loki1234
To je „borec“.
Zakladatelko, děkuji za super téma! Výborně se bavím ![]()
Když se narodil druhý syn-bylo to v srpnu tak v září nastupoval starší do školky. Druho-matky jistě dáte za pravdu, že najít a sjednotit režim všech chvíli trvá a první měsíce jsou tak celkem náročný. No a já koncem září, něco jsem neustále měla na vyřizování a věčně telefon u ucha, blížil se čas vyzvednutí staršího ze školky, já stále nekonečný hovor na drátě, tak s těží nakojím a obleču mladšího dám do kočárku a stále hovořím. Kouknu do zrcadla, jestli vypadám „svěže“,pročešu rychle vlasy, stále telefonuji. Kočár v ruce a štráduji si to ke školce, telefon stále u ucha, až když jsem došla kousek ke školce, kde je jeden obchod tak jsem si začala uvědomovat, že mě celkem ty boty nějak tlačí a nejde se mi moc dobře, chci se podívat co se to děje a hle-já žádné boty nemám!!!celou cestu jsem šla jen v ponožkách
když jsem začala přemýšlet co teď, tak mi ještě došlo, že má prsa jsou jaksi také nějak na volno-po posledním rychlém kojení jsem si podprsenku nezapla
rychlostí blesku jsme se otočila k domovu a snažila jsem se nenápadně dostat až domů-myslím že ten, kdo si mě ten den všiml, měl asi veselí den
@mooona píše:
Když se narodil druhý syn-bylo to v srpnu tak v září nastupoval starší do školky. Druho-matky jistě dáte za pravdu, že najít a sjednotit režim všech chvíli trvá a první měsíce jsou tak celkem náročný. No a já koncem září, něco jsem neustále měla na vyřizování a věčně telefon u ucha, blížil se čas vyzvednutí staršího ze školky, já stále nekonečný hovor na drátě, tak s těží nakojím a obleču mladšího dám do kočárku a stále hovořím. Kouknu do zrcadla, jestli vypadám „svěže“,pročešu rychle vlasy, stále telefonuji. Kočár v ruce a štráduji si to ke školce, telefon stále u ucha, až když jsem došla kousek ke školce, kde je jeden obchod tak jsem si začala uvědomovat, že mě celkem ty boty nějak tlačí a nejde se mi moc dobře, chci se podívat co se to děje a hle-já žádné boty nemám!!!celou cestu jsem šla jen v ponožkáchkdyž jsem začala přemýšlet co teď, tak mi ještě došlo, že má prsa jsou jaksi také nějak na volno-po posledním rychlém kojení jsem si podprsenku nezapla
rychlostí blesku jsme se otočila k domovu a snažila jsem se nenápadně dostat až domů-myslím že ten, kdo si mě ten den všiml, měl asi veselí den
Tak teď jsem si poprskala monitor ![]()
![]()
![]()
S přítelem jsme trošku nešikové a máme docela bohatou zásobu „veselých příhod z natáčení“ a nejvtipnější byly asi první měsíce našeho společného soužití.
Když jsme spolu začali prvně chodit do restaurací a poznávat se, pořád nám něco padalo a ten druhý z toho měl škodolibou radost - na první schůzce jsem rozlila pivo a spadla mi kroketa, na další schůzce jemu odlítnul ubrousek přes celou restauraci, na další večeři mi spadla hranolka a podobně. Co ale bylo nejšílenější - večeře u jeho rodičů. Já v bílé halence, černých kalhotách, načesaná. Při podávání ruky s jeho matkou jsem vdechla slinu a chvíli se dusila. Při obědě jsem si namočila vlasy do polívky (mám vlasy do pasu, rozpuštěné jsou nejhezčí ale já je vždycky až na ten osudný oběd nosila v culíku), při hlavním jídle mi spadla brambora a při odpolední kávičce jsem na sebe vyklopila kus tvarohového dortu.. Kus byl i na sedačce.
Od přítele jsem se pak doslechla, že sedačku kupovali kvůli mě a v tom obýváku byla od rána
Ale že mamince se moc líbím, a tak si nemám dělat hlavu ani s tou bramborou ![]()
@Loki1234 píše:
S přítelem jsme trošku nešikové a máme docela bohatou zásobu „veselých příhod z natáčení“ a nejvtipnější byly asi první měsíce našeho společného soužití.
Když jsme spolu začali prvně chodit do restaurací a poznávat se, pořád nám něco padalo a ten druhý z toho měl škodolibou radost - na první schůzce jsem rozlila pivo a spadla mi kroketa, na další schůzce jemu odlítnul ubrousek přes celou restauraci, na další večeři mi spadla hranolka a podobně. Co ale bylo nejšílenější - večeře u jeho rodičů. Já v bílé halence, černých kalhotách, načesaná. Při podávání ruky s jeho matkou jsem vdechla slinu a chvíli se dusila. Při obědě jsem si namočila vlasy do polívky (mám vlasy do pasu, rozpuštěné jsou nejhezčí ale já je vždycky až na ten osudný oběd nosila v culíku), při hlavním jídle mi spadla brambora a při odpolední kávičce jsem na sebe vyklopila kus tvarohového dortu.. Kus byl i na sedačce.Od přítele jsem se pak doslechla, že sedačku kupovali kvůli mě a v tom obýváku byla od rána
Ale že mamince se moc líbím, a tak si nemám dělat hlavu ani s tou bramborou
To mi připomnělo první návštěvu u mého dnes již bývalého přítele a jeho rodičů. Bylo mi 17 a šla jsem se představit rodičům. Po přivítání jsem byla usazena v obývacím pokoji. Měla jsem na sobě svetr a propínací halenku. Bylo mi horko. Přetahuji svetr přes hlavu, rodiče sedí na proti mně.. a já po tom co jsem sundala svetr sedím ve křesle s úplně rozeplou halenkou v podprsence..
Další:
Tehdejší Přítel se sprchoval v koupelně. Na Wc do vedlejší místonosti někdo přišel. WC a koupelna propojená malým otevřeným okýnkem. Přítel myslel že je to má pubertální sestra tak na ní křikl: „Jak se ti sere?“ A ozve se" Dobře" Byla tam moje mamka
![]()
O pár týdnů později. Doma klid všichni v tahu. Zažíváme horké chvilky lásky a po aktu se sprchujeme. Odešla jsem dříve a čekám v pokoji na přítele. Ten se vyštrachal ze sprchy ve chvíli kdy se vrátila mamka a bez toho aniž by se ho na něco ptala, tak jak kolem ní probíhal v trenkách vyhrkl na ní, že se vysvlékl aby se prý nepokrčil ![]()
Vyborna tema ![]()
Ja mam dve prihody s pudingom.
Raz som bola u tety a robila pudingove venceky. Puding uz mala urobeny, v dreze napustenu vodu a tam sa puding v hrnci chladil. No a ako tak kecame, tak som bola smadna a isla som si napustit vodu do pohara, puding som si nejak nevsimla
takze som jej napustila vodu do pudingu ![]()
Potom som robila ja pudingovy kolac, cesto hotove, rozotrete na plech, vyliala som nan puding, a az potom som ho ochutnala. Ja som ho uvarila namiesto s cukrom so solou
![]()
@sonam @Wecernice2 Výborně se bavím ![]()
Halenka mě moc pobavila, to Ti fakt nezávidím tuhle situaci
a to s tou solí a pudingem je geniální
jednou jsem takhle osladila rybu ![]()
A když jsme u pohoršování okolí, byl to první den po nastěhování a já jsem uklízela byt - bez podprsenky, v tílku a kalhotkách, mně se tak prostě uklízí dobře. Přítel mi říkal, že se dnes staví majitel bytu a já se mu mám někde podškrábnout. Ten den jsem byla doma sama, chlapák mi ještě něco zařizoval. Když přišel domů, zrovna jsem máchala hadr u kýble, zadek vystrčený na dveře - samozřejmě ty vchodové. Bez otočení na něj mluvím, jestli dobře pořídil, když tu se ozvalo „dobrý den, slečno Loki“.. On potkal majitele na chodbě a přitáhnul ho k nám!! V tu chvíli by se ve mně krve nedořezal.. ![]()
Super téma k diskuzi. Brečím smíchy ![]()
Mě se stal asi před dvěma roky parádní trapas. Léto, horko, čas jak dělaný na mikro mini sukně. Hlavně, když si je ještě můžete dovolit.Byla jsem objednaná i v tomto šíleném počasí na gyndu. Nějak jsem spěchala a čistila si v rychlosti zuby právě už oblečená v té mikromini. A ta mrcha pasta mi ukápla ze vnitřku stehna a trošku si to ztekla dolů. Já to samozřejmě netušila. Tak si vykračuji na polikliniku, chlapci a chlapi se usmívají jako sluníčka. Já v klidu a hrdá, jak mi to sluší. NA gyndě jsem si v kabince svlékla jen kalhotky a vyskočila na kozu.Pan doktor nic neřekl a jen se zeptal-poslední pohlavní styk? Hlavou mi proletělo, že je to blbá otázka a proč se na to ptá, nikdy to nechtěl vědět. A já odpověděla-před 3 dny! Joooo, při oblíkání kalhotek v kabince mi to docvaklo.panu dokrotovi jsem to vysvětlila, ale ti kolemjdoucí…
![]()
Ještě jsem si vzpomněla na to, jak před rokem vykradli byt mých rodičů. Naši v té době bydleli s mým mladším bráchou a to je hroznej bordelář…a to ho zachránilo. Zloději prohledali byt, našli pár šperků, pár peněz, udělali nepořádek…pak nakoukli k bratrovi do pokoje, usoudili, že tam už je někdo předběhl a odešli. „Ježiš, ty vám tady ale udělali bordel!“ litoval mámu policista, co to přijel vyšetřovat. „Ale ne, to je pokoj našeho syna, to už bylo, zloději řádili vedle,“ říkala máma. „A podívejte se,“ říkal brácha druhému policistovi a otevřel dveře do pokojíčku- „tady mám přímo uprostřed pokoje na zemi foťák a na posteli položenej noťas a oni si toho vůbec nevšimli!“ „No já to taky nevidím,“ říkal pan policajt… takže nebýt toho, že je bratr takový bordelář, tak přišel o foťák, o noťas a bůh ví, co by u něj ještě našli.
@me2dova Noooo,a pak nabádejte děti k pořádku, když se to vlastně hodí, to jejich bordelářství ![]()
@Loki1234 píše:
@kopretina11jednou jsem hledala brýle a měla jsem je na očích
Pokračujte, historkyyy
tady se fakt bavím =D. Bohužel mě vůbec nic nenapadá, co bych přidala, určitě něco mám… výpadek no ![]()
Pracuji na infostánku a jedna slečna se mě ptala, kde najde bankomat. Říkám jí: „Doprava…teda doleva..vlastně doprava..NO PROSTĚ TAM!!!“ a ukázala jsem doleva. Ona se zasmála a vyrazila. Asi za pět minut šla s kamarádkou a kde že najde už nevím co. „Doleva..teda doprava!!!“ „Hahahahhaháááá, jsme vás chtěly otestovat..“
Ostuda ![]()
@Lastkecka píše:Mám toho víc, ale ted jsem si vzpoměla na příběh mého kamaráda. Jednou přišel úplně nalitý z hospody, ráno se probudil a kolem televize spousta drobků z chleba, tak chodí okolo a přemýšlí proč to tam je. Pak zapne televizi a tam čt2 no tak kouknul do programu a když přišel v noci domů, dávali dokument o labutíchTakže on jak byl namol krmil labutě chlebem
@Zehavia píše:
Ještě za studií na VŠ jsem se vracela odpoledne tramvají ze školy na kolej. Tramvaj byla plná studentů. Přistoupil nějaký děda, tak jsem ho pustila sednout. A on že jsem hodná, že by mi měl za to něco dát, ale že nic nemá, tak že mi zazpívá.
No a zazpíval mi o JABLÍČKÁCH ZELENÝCH na celou tramvaj. Studenti řvali smíchy a já musela zachovat dekorum. Bylo to fakt těžký