Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lastkecka píše:Mám toho víc, ale ted jsem si vzpoměla na příběh mého kamaráda. Jednou přišel úplně nalitý z hospody, ráno se probudil a kolem televize spousta drobků z chleba, tak chodí okolo a přemýšlí proč to tam je. Pak zapne televizi a tam čt2 no tak kouknul do programu a když přišel v noci domů, dávali dokument o labutíchTakže on jak byl namol krmil labutě chlebem
Hihihi, tak tohle mi dneska zvedlo náladu
![]()
@marinka5 He, he, he. Já jsem takhle jednou hledala tři dny klíče od auta. Po těch třech dnech jsem začala pohřešovat i kalhoty a nakonec jsem si vzpomněla, že jsem ty kalhoty dala vyvětrat na balkon no a klíče byly samozřejně v těch kalhotách ![]()
@kopretina11 ![]()
jednou jsem hledala brýle a měla jsem je na očích ![]()
@marinka5 píše:
Ještě jsem si vzpomněla, přítel prý jednou doma, když ještě bydlel u mámy, hledal dva dny peněženku, vůbec netušil kam jí mohl dát a bál se, že mu jí někdo ukradl, nakonec jí po dvou dnech našel v lednici
já knížku za 3 dny v mrazáku ![]()
@marinka5 No, jestli si to mám vyložit tak, že jsem stará babka, tak dííík
ne, jen rejpu ![]()
Když jsme u těch přehmatů a blbnutí, kamarádka byla jednou v noci po probuzení tak zblblá, že si šla odskočit místo na záchod do lednice.. naštěstí si to uvědomila ![]()
@Loki1234 nééé to nemělo tak vyznít
já jen, že jsem si hned jak jsi to psala vzpomněla na babičku, několikrát se to stalo i mámě
Já jsem včera dělala pořádek v peněžence a našla tam dva lístky. Vypadaly jako ty obyčejné vstupenky. Hodím to chlapovi na stůl ať to vyhodí. Civěl na mně kde jsme jako byli, že máme takové lístky a já ho odbyla, že už si to nepamatuju.. dnes ráno jsem si, ale vzpomněla od čeho ty lístky byly. Chystala jsem se vyzvednout boty v opravně a lístky k nim jsem lovila v koši ![]()
Jednou ségra šla chytře vybírat poštovní schránku. Byla zima, sníh a ona, že se nebude obouvat a před dům vyběhne do schránky na boso (za vstupními dveřmi) a hned zase zaleze dovnitř.. Bohužel fouknul vítr a ona stála venku, bosky a bez oblečení 3hodiny než přijela mamka z práce ![]()
Tak jsem si vzpomněla ještě na jednu trapnou situaci
V létě jsem věšela prádlo na věšák, který máme u okna, pověsila jsem si tam i kalhotky, no a odpoledne jsem šli s přítelem a psíkem na procházku a z dálky už jsem viděla jak pod našimi okny sedí dvě sousedky. Tak jsem pozdravila a najednou na mě sousedka zavolala, že mi asi něco spadlo ze šňůry, samozřejmě to byli ty kalhotky
![]()
Ted sem si vzpoměla na jeden trapásek, co se stal kámošce Lucce když jí bylo 15..
Začala chodit s klukem, byla s ním zrovna teprv měsíc(já chodila v té době s jeho bráchou) a ti dva udělali takovou menší akci u nich doma.. Ten večer sme vypili strašně moc piv a panáků, Lucka nebyla vůbec zvyklá pít alkohol, natož slivovici a ten den vypila stráááášně moc panáků, těžko říct kolik..
no a dem tak v 1 ráno všeci spát(kluci měli společný pokoj) a asi ve 3 ráno se Lucka vzbudila, začala strašně řvát že se jí chce čůrat..
víte co udělala? Otevřela si šuplík kde měl její přítel učebnice do školy a začala čůrat… Na ten moment v životě nezapomenu málem sem umřela smíchy..
![]()
Teď jsi mi připomněla ![]()
![]()
Chytil mě jednou uklízecí rapl a ještě ve dvě v noci jsem blbla. Chtěla jsem vyvětrat peřiny a vyložila jsem je do okna. Najednou vidím, jak něco letí… Přítelovo oblíbené spací trenky. Ne že by spadly dolů ke vchodovým dveřím, ale spadly sousedům pod náma na parapet (bydleli jsme tehdy v sedmém patře). A teď co dělat. Jsou dvě v noci.. Musela jsem sundat konzoli a udělat „golfový strk“, aby spadly pro změnu na parapet vchodových dveří
naštěstí odtamtud jsem je už sundala klíčema na šňůře… Samozřejmě sousedy jsem tím probudila a moje počínání sledovali celou dobu.