Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Loki1234 píše:
Pracuji na infostánku a jedna slečna se mě ptala, kde najde bankomat. Říkám jí: „Doprava…teda doleva..vlastně doprava..NO PROSTĚ TAM!!!“ a ukázala jsem doleva. Ona se zasmála a vyrazila. Asi za pět minut šla s kamarádkou a kde že najde už nevím co. „Doleva..teda doprava!!!“ „Hahahahhaháááá, jsme vás chtěly otestovat..“
Ostuda
Tak přidám jednu příhodu ještě ze základky.. jak tu hledáte mobil při telefonování.
Měli jsme tělocvik. Chodili jsme na hřiště a ve škole dala vždycky učitelka někomu míč, aby ho nesl. Tentokrát si ho nesla sama.. Na hřišti nám něco dlouze vyprávěla, co budeme dělat a tak.. No a pak se ptala kdo má míč.. Máte ho v ruce paní učitelko ![]()
No a jednou jsme hráli baseball.. učitelka se postavila na místo nadhazovače, aby nám ukázala jak se to dělá.. kamarádka odpálila… přímo učitelce do obličeje ![]()
V autobusu jsem si sedla na žvýkačku a když jsem vystupovala všichni se na mě otáčeli a já nevěděla proč a pak jsem zjistila, že žvýkačka se táhne od mýho zadku přes půl autobusu k sedačce ![]()
Když jsem měla řidičák teprve chvilku a bála jsem se jezdit, tak jsem jezdila jen jednu naučenou trasu, kterou jsem si dlouho předtím i studovala na mapě, jak vedou pruhy, kdy do kterého vjet, kde mám přesně odbočit atd ( asi 8 km )Jednou ráno jsem opět jela, zaparkovala na naučeném parkovišti a za tři hodiny se vracela zpět a ejhle - silničáři mezi tím kus té silnice rozkopali a byla tam objíždka. Já naprosto vynervovaná, že nepojedu bůhvíkam kde to neznám, tak jsem zazmatkovala a zabočila do první ulice doprava a tam to auto nechala a jela domů MHD. Jenže jsou tam tak spletitý ulice, hned u sebe a já pak zapomněla, v jaké to auto je. Tak jsme to večer s manželem hledali. A ještě když jsem jezdila coby pečovatelka s řidičem rozvážet obědy, tak jsem vždy z auta popadla určitý počet jídlovek a letěla do baráku, vyměnila jídlovky a honem utíkala zpět a zase jsme popojeli kousek k dalšímu vchodu. Jednou zase letím s prázdnýma ešusama zpátky, rozrazím dveře u tranzitu, vlezu dovnitř a říkám " rychle, jedééém " Ono to bylo jiné auto a ten chlap na někoho čekal, ten můj řidič totiž mezitím popojel o dva vchody dál… viděl to ve zpětném zrcátku a mohl se umlátit smíchy, jak jsem se uřícená nacpala jinam s ešusama ![]()
Včera byl den blbec a staly se mi hned dva trapasy
První je spíš pro otrlé, ale já se v pondělí asi propadnu
jsem v práci, uklízím, vedle mne kamarád a bavíme se…já mu zrovna vyprávěla, že mi přišla omylem sms od neznámé holky, která psala své kamarádce - cituji - " Týýýjo, já si včera parádně zašukala " a zrovna když vyslovím TUTO větu, jde kolem šéfová. Takže to vypadalo, že to říkám já jemu
takže se v pondělí moc těším do práce
a druhý trapas se mi stal večer, vlastně podobný tomu, co se stalo té neznámé holce. Psal mi pán na inzerát na osazení zahrady, jestli se může dnes přijet podívat. Jenže zrovna chvilku předtím mi psala naše nová sousedka, že posílá kontakt a jestli se může zastavit. A já jí odepsala, že budu moc ráda, když přijde na kafíčko a že jsem ráda, že jsme se poznaly a že poklábosíme
a poslala jsem to jemu!!! Jenže já to zjistila až dneska, když dorazil navoněný a v růžové košili
Holky, já bych se propadla, fakt. Takže chudák musel být včera v šoku a dnes také, když ho bodře přivítal manžel a čtyři psi. Já jsem trdlo…fuj.
Tak nestalo se me, ale jednomu znamemu.jel siautem nakoupit do vetsiho mesta do supermarketu cca 60 km. pekne si nakoupil, obehal to co potreboval…
popadl nakup a sel si v klidu na vlak.kdyz dorazil domu, manzelce se vychvaloval jak to vsechno dobre zvladnul, akorad ze se mu ten nakup pronesl po ceste z vlakoveho nadrazi!!manzelka se ho pta „proc sis nevzal auto“???po chvilce premysleni ji oznamil, ze si ho vlastne vzal, ale zapomel na nej a je nekde u supermarketu na parkovisti
![]()
o vikendu si pro auto vyrazili vlackem pekne spolu
![]()
Jednou jsem vezla do banky moji mamku…zaparkovala jsem svojeho bileho jednickoveho golfa pred bankou, zapalila cigarko a cekam. zamnou zastavil manik v bilem renaultu
.kdyz mamka vychazela, bez rozmysleni hupsla do renaultu.ja vse sledovala a malem jsem to cigo sezrala
![]()
sedela tam dost dlouho, pak se mi vratila do auta a ruda az na zadecku mi rika:"sedla jsem vedle nej a povidam-tak jedeme pindˇo(moje prezdivka z detstvi)
chlapek nastesti v pohode a pekne jsme se tam smali vsichni tri jeste dalsich 10 minut.