Kemp San Francisco (Duna Verde - Caorle)

3420
10.11.08 13:51

Kemp San Francisco(Duna Verde-caorle)

Ahoj holky,

rozhodujeme se zda jet do tohoto kempu,do mobilního domku.Zaujala nás obrovská vybavenost kempu(bazény,prolízačky,aquaerobic,animační programy).
Nebyla jste tam náhodou některá,že byste poreferovaly co a jak???
Díky moc!! Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5677
10.11.08 14:20

ahojky jezdíme tam už asi 8 let po sobě :-)
je to tam jedním slovem božžžžžžžžžžžíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
10.11.08 14:33

Jitůůůůůůůš :-D
Takjedním slovem mi to nebude stačit chtěla bych co nejvíc info,sííím,sííím.Nemáš někde fotečky?Ještě jsem narazila na podobný kemp,vychvalují jej ještě více Pra´delle Torri http://www.intercity-praha.cz/index.php?…

můj zhýčkaný manžílek jen postrádá v mobilhomech klimatizaci,no v některých CK píšou že je,někde žee není,ale dá se to bez ní zvládnout??

gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.11.08 15:15

gábi
my v něm klimu měli a v létě teda byla fakt potřeba

predela je kousínek vedle ale o strááááášně moc menší, a skoro nic tam není

já nevím co všechno tě zajímá

zábava je tam fakt celý den, jsou tam atrakce pro děti, pozor ale tuším že třeba ten park co tam je tak se platil… byli tam různé takové atrakce pro děti, nafukovací hrad, skákadla......
pak aquapark ale ten se v kepmu taky platí…
jinak je tam asi snad 6 bazénů, obchod a prostě bombááááááááááááá

fotky mám poslal bych ti je na maila

pokud tě zajímá něco konkrétně klidně se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
10.11.08 15:30

Tak jo konkrétně mě zajímá jak je to tam s hlukem-ruchem?Je tam i klid nebo jen ruch?A v okolí,mimo kemp něco je?
S jakou cestovkou prosím tě jezdíte,zajímaly by mně ty klimatizované mobilní domky.
Fotečky určo pošli,díky moc. perinova.gabriela@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.1.11 13:58

san francisco

Dobrý den, úplnou náhodou jsem našla Vaší diskusi na netu z roku 2008 týkající se dovolené v Itálii - San Francisco. Prosím Vás chtěla jsem se zeptat s jakou cestovkou jste tam byli, nebo jakou Vám pán v diskusi doporučil. Já hledám jako blázen a tento kemp nabízí jen Viktoria tour! Byla jsem tam před 20 lety jako dítě a tenktát po revoluci jsme tam byli od rodičů na podnikové dovolené a bylo to tam fakt super hlavně pro děti! Moc děkuji za odpověď a kdyby jste měla nějaké foto třeba toho mobilu atd. byla bych moc ráda. S přáním pěkného dne Lucie Knápková :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.1.11 13:59

Dobrý den, úplnou náhodou jsem našla Vaší diskusi na netu z roku 2008 týkající se dovolené v Itálii - San Francisco. Prosím Vás chtěla jsem se zeptat s jakou cestovkou jste tam byli, nebo jakou Vám pán v diskusi doporučil. Já hledám jako blázen a tento kemp nabízí jen Viktoria tour! Byla jsem tam před 20 lety jako dítě a tenktát po revoluci jsme tam byli od rodičů na podnikové dovolené a bylo to tam fakt super hlavně pro děti! Moc děkuji za odpověď a kdyby jste měla nějaké foto třeba toho mobilu atd. byla bych moc ráda. S přáním pěkného dne Lucie Knápková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avalonka
14.1.11 08:32

Kemp San Francisco (Duna Verde - Caorle)

Máte pravdu. U nás zájezdy nabízí pouze Viktoria tour. Byli jsme tam vloni a hrozné.Mobilhoumy má až na samém okraji kempu, takže pokud máte malé děti, bez kočárku nebo koloběžky se k moři nedá chodit.Je to cca.15min chůze s kočárkem.Vnitřek je zastaralí,zašlí.Koupelna s WC má 1,2mx4m, takže se tam člověk ani neotočí.Letos tam chceme jet znovu a tak jsem taky hledala a hledala…Mimo Viktoria tour jsem našla http://www.villaggiosfrancesco.com/index.aspx je to asi to nejlepší.Je to přímo na San Francesco v Italii.Otevřete si to v Googlu a dejte překlad do češtiny.Vloni jsem tam potkala Čecha a ten jel s nějakou německou cestovkou.Vyšlo ho to se všemi slevami na cca.19 000,– na týden do mobilhoumu asi 50m od pláže.Jinak kemp vynikající s úžasnýma zmrzlinama.Pozor na komáry.Po 20:30 se sletí houfy komárů a to je nářez.Takové nálety jsem nezažila.Klidně 15 komárů najednou vás chce vysát.To je jediná nevýhoda.Prosím,kdyby jste našla nějaký jiný kontak s výhodnýma cenama, mohla by jste i ho přeposlat?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
249
14.1.11 12:49

Děkuji za tip, když něco najdu, určitě vám to pošlu..přeji pěknou dovču.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
14.1.11 12:51

Ještě tam jezdí propago Hodonín ale nějak zrovna tohle nejde otevřít. Nevím třeba mají vyprodáno. Ty jsou prý levnější. Zkuste se mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pospec
10.8.11 15:03

Propago Hodonín

Do San Francesca dioporučuji cestovat s Propagem Hodonín. Já s ním byl v Itálii již 4× a v úterý zas odjíždím do cempu San Francesco do mobilhoumů. Je to malá férová cestovka, na místě vždy delegát který půjčuje sportovní náčiní včetně jízdních kol. A jak jsem se dočetl v diskuzi, že tam někdo jezdí na týden za 19.000,– tak Propago v plné sezoně vyjde na 18.000,– pro 4 osoby a na 10 nocí. Vzhledem t tomu, že se v minulosti Propago rozdělilo na dva samostatné subjekty, existuje CA Propago Julínek a CK Propago. Obě z Hodonína a je úplně jedno, s kterou budete cestova. Nabídku včetně cen mají shodnou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix