Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@DorinaHalkova píše:
Zdravím všechny, kde nakoupit výbavu na kempování s dětmi? Budu ráda za tipy!
Decathlon, Sportisimo
Doporučuji Black And fresh, něj stan, dražší investice, ale je v něm chladněji (v létě) a tma, což je super na spaní.
Pokud nepotřebujete nic extra spešl nejvyšší třídy, solidní poměr cena/ vkon má Decathon. Jinak je teď v Praze vstava stanů v Letňanech - všecko se dá koupit na 4camping.cz, ale tam se ty kempovací věci dají omrknout naživo.
Jde o to, co od toho chcete, jestli občasné víkendovky nebo rovnou vyrazit na pár týdnů pod stan. Ale pro začátek bych pořídila stan, karimatky/ matrace a spacáky, další vychytávky se dají dopořídit dle potřeby.
Takhle - asi by bylo vhodné už v dotazu upřesnit pro koho a pro jakou příležitost to vybavení má být. Pak se dá poradit i třeba konkrétní produkt, takhle je to taková střelba naslepo.
Ale obecně se dá doporučit Decathlon, mají poměrně slušný výběr a skvělý poměr cena/kvalita.
Léta jsem byl zvyklý jezdit s batohem, ve dvou a se psem, teď se nám situace změninal a jezdíme s prckem.
Takže na těch pár let si dopřejem pro nás nezvyklý komfort - velký stan, vysoké nafukovačky, stoleček, křesílko, a všechno to dovezem autem do kempu, protože na záda se to ani nevejde
A protože to je vybavení na pár let a může být těžší a objemnější, tak jsme nakoupili v Decathlonu.
Stan určitě doporučím tu jejich technologii Fresh and Black - látka stanu lépe odráží sluneční záření a ve stanu pak není takové vedro a ložnice je zatemněná, takže po ránu se dá lépe spát. Před D mají běžně ty stany postavené, pokud je možnost, doporučuji si do nich vlézt za slunného dne. My kupovali Arpenaz 4.1 FaB - za 5000 se asi nic lepšího pro 3-4 lidi koupit nedá.
Asi bych teda doporučil doplnit dotaz a případně se ptát na konkrétní vybavení..
Jedete asi do kempu a jen v létě?
stačí ti mizerný vybavení z Dekáče, akorát stan bych asi vzala nějaký trochu značkovější - my ted jezdíme s Husky baron 4 - čekala jsem, že se rozloží hned a vydrží překvapivě mnoho, ačkoli je levný. Jinak karimatka, spacák na léto, to je fuk (pokud jedete autem a nepotřebuješ to nosit, tak kup teplejší spacák, oni jednak tak nehřejí, jak písou, jednak jak stárne, tak se zhoršuje), oblečení tam mají dobré, i dětské batůžky. A kup tam ty nejlevnější čelovky po 150 kč, jsou super.
@31712 píše:
Takhle - asi by bylo vhodné už v dotazu upřesnit pro koho a pro jakou příležitost to vybavení má být. Pak se dá poradit i třeba konkrétní produkt, takhle je to taková střelba naslepo.
Ale obecně se dá doporučit Decathlon, mají poměrně slušný výběr a skvělý poměr cena/kvalita.
Léta jsem byl zvyklý jezdit s batohem, ve dvou a se psem, teď se nám situace změninal a jezdíme s prckem.
Takže na těch pár let si dopřejem pro nás nezvyklý komfort - velký stan, vysoké nafukovačky, stoleček, křesílko, a všechno to dovezem autem do kempu, protože na záda se to ani nevejdeA protože to je vybavení na pár let a může být těžší a objemnější, tak jsme nakoupili v Decathlonu.
Stan určitě doporučím tu jejich technologii Fresh and Black - látka stanu lépe odráží sluneční záření a ve stanu pak není takové vedro a ložnice je zatemněná, takže po ránu se dá lépe spát. Před D mají běžně ty stany postavené, pokud je možnost, doporučuji si do nich vlézt za slunného dne. My kupovali Arpenaz 4.1 FaB - za 5000 se asi nic lepšího pro 3-4 lidi koupit nedá.
Asi bych teda doporučil doplnit dotaz a případně se ptát na konkrétní vybavení..
no já tam viděla vystavené tyhle stany s dírama a to ve mě neda nezanechalo dobrý dojem. A mám refence, že blbě větrají.