Kendamil kozí mléko 1 - průjem

1
13.9.24 08:23

Kendamil kozi mléko 1 - průjem

Hezky den všem, chtěla bych se zeptat, jestli je tady někdo, s tou samou zkušenosti, co se týká kendamilu koziho mléka 1. Přešli jsme na nej před měsícem z Hipp. Máme 2mesicniho chlapečka. Po Hippu ho hrozne bolelo bříško. Měl šílený koliky. Po přechodu na Kendamil kozí mléko se úplně vše změnilo. Najednou to bylo vysmáté miminko. Přestali bolesti. Spal skoro celou noc. Pěkně nasytí… Stolice ze začátku byla tmavě zelená a jen voda.. (ale z pročtených různých diskuzi to bylo asi v pořádku, protože on prospíval opravdu dobře). Kakal na něm jednou denně. Někdy se podařilo ze i dvakrát ale to byl zázrak :D.
Nyní jsme na mléku přibližně měsíc a dá se říct, ze ze dne na den změna..
Chytl průjem, barva taková světle horčicová, zápach takovej kyselej, nepříjemnej.. průjem je to takový, ze je to spíše troška vody s celkem dosti hlenami (bez krve) a takovými bilými kousky.
Toto ho drží už týden. Přišlo to ze dne na den. Od toho dne je více nevrly, bolí ho bříško. Začal špatně spát i v noci, protože ho budí ten průjem. Kaka teď 5× -6× za den (i v noci). Celkem dost se přes den kroutí bolesti. Jde slyšet jak mu v bříšku tak nějak kručí (ne celou dobu, ale spíše po jídle). Teď jsme měli 3 takové, že nám šílene i plakat po jídle a nešel uklidnit, až jak si odříhl, tak to bylo trosku lepší, ale jinak to bylo šílený, úplně se kroutil.. Užíváme i BioGaia probioticke kapky.
Měl někdo takovou zkušenost také? Popřípadě řešili jste to změnou mléka? Za veškeré názory budu rada, protože já jsem už opravdu v pasti z toho :nevim:. Byla jsem nadšena ze složení kendamilu, ale jestli budeme muset přejít na něco jiného, tak samozřejmě přejdeme, hlavně aby mu bylo lepe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová