Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pořídili jsme si keramickou pánev od Tescomy a po prvních dvou použitích jsem z ní byla nadšená, jak se krásně umývá.
Ale od té doby, kdykoliv na ní smažím, tak po chvíli začne povrch hnědnout až černat. Nemáte s tím zkušenosti, jak bych tomu mohla zabránit?
ja osobne zkusenost nemam, ale sestrenka uz jednu reklamovala a druhou rovnou zahodila (asi behem 3/4 roku), koupila si litinovou a je spokojena
Leničko, měla ji manželova tetka - reklamovala, dali jí jinou a ta už je ok a má ji dlouho.
Čili asi je to kus od kusu…? ![]()
@Anicol píše:
Dani a to reklamovala to černání nebo něco jiného?
Myslím právě že to černání plus ještě něco k tomu. Měla ji chvilku, snad dva tejdny. Jenže tetka, ta by vyreklamovala všechno všude, i nemožné, je extra řvavá a rvavá. ![]()
@Davdan píše:
Leničko, měla ji manželova tetka - reklamovala, dali jí jinou a ta už je ok a má ji dlouho.Čili asi je to kus od kusu…?
Ach jó. Tak jsem si myslela, že značková bude kvalitní a naši si koupili nějakou obyčejnou polskou a jsou spokojení.
Tak já na ty reklamace moc nejsem, navíc nevím, kde mám účtenku ![]()
@Lenczii píše:
Ach jó. Tak jsem si myslela, že značková bude kvalitní a naši si koupili nějakou obyčejnou polskou a jsou spokojení.
Tak já na ty reklamace moc nejsem, navíc nevím, kde mám účtenku
To seš na tom jako já. ![]()
Hele tak ještě počkej, ne? ![]()
No jo, tak pokud tu účtenku nenajdu, tak s tím stejně nic neudělám.
Doufám jen, že to není zdraví škodlivé ![]()
@Lenczii píše:
No jo, tak pokud tu účtenku nenajdu, tak s tím stejně nic neudělám.
Doufám jen, že to není zdraví škodlivé
Leni já mám doma jednu pánev (made in nevímkde) a taky se mi slupuje, ale smažím na ní.
Chystám se jí už vyhodit.
Zkus popřemejšlet, kde máš lístek, pánev nebyla levná, tak by to reklamaci chtělo, že jo. ![]()