KET po 30. DC?

417
22.1.13 20:02

KET po 30. DC???

Ahoj, prosím o radu..Příští týden mám podstoupit KET. Na kontroly jezdim už od 10.DC, ale až teď vypadá sliznice trochu líp. Přijde mi divný, že příští týden budu už 31 DC a zdá se mi to hrozně dlouho, všude tady čtu, že se chodí na KET max. do 22 DC. Mám teda řízený cyklus, náplasti Estrahexal…Máte někdo podobou zkušenost? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
22.1.13 23:47

Ahoj ja mam podstoupit ket za mesic. Vcera jsem byla na KO 12DC. Odedneska beru utros na ms a jakmile dorazi tak od 2DC estry..neco ted nevim, nejake prasky. A zase 12DC UTZ a pak se uvidi :nevim: podle sliznice. Je to zvlastni ze ti nedali ty prasky nebo co to mas :lol: driv :nevim: ale kdyz tomu odpovida sliznice, tak bych se nestrachovala. Jen bych se zeptala kolik mm meri 8) nejlepsi je kdyz ma okolo 10mm a vice myslim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.13 09:04

No prave, ze sliznici jsem mela 5,7 vcera..ale dr rikal, ze jeste doroste..ted mam porad uzivat estrogeny a od patku utros..a v ut ket, ale to uz budu 31DC.. :nevim: jsem z toho prave zmatena, ale budu jim verit, nic jinyho mi stejne nezbyva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
23.1.13 09:37

@lulu123 - v řízeném cyklu říkají, že je jedno, kdy jdeš na KET! 5,7 sliznice je dost málo! KET se dělají při 8mm stejně jako ET, já přesvědčila dr. na 7mm, ale s 5,6 bych do toho asi nešla… počkala bych na další cyklus… mě sliznice nenarostla ani s koňskými dávkami estrahexalu a estrofemu víc jak na 7 mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.13 10:20
@lilia81 píše:
@lulu123 - v řízeném cyklu říkají, že je jedno, kdy jdeš na KET! 5,7 sliznice je dost málo! KET se dělají při 8mm stejně jako ET, já přesvědčila dr. na 7mm, ale s 5,6 bych do toho asi nešla… počkala bych na další cyklus… mě sliznice nenarostla ani s koňskými dávkami estrahexalu a estrofemu víc jak na 7 mm…

No, moji sliznici se prave taky moc nechce ani po hormonech..als ted mi za tyden vyrostla asi o 1,5,tak rikal ze jeste povyroste..brali mi i krev a hormony mam ukazkovy..na tech 7 to ta moje mrcha snad taky dotahne:-)a tobe to po ketu vyslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.1.13 10:24

Souhlasím, v řízeném cyklu to dr. vypočítá, aby tělo bylo připraveno :palec: já se nad 8 nikdy nedostala, při povedeném transferu (ne ketu) jsem pokud mě hlava neklame měla právě těch 7mm a chytli se obě embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.13 18:50

@Boriska: To jsi měla uklidnila :) taky už jsem někde četla, že se chytí i při nižší sliznici, tak tomu budu věřit a těšit se na 2 čárky:)
@lilia81: Teď koukám z podpisu, že KET vyšel (před tim jsem psala z mobilu), tak gratuluji, ať je vše v pořádku a doufám, že budu další v řadě i s nižší sliznicí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.1.13 13:42

@lulu123 - ano, chytli se obě embryjka, ale pak bylo jen jedno srdíčko! ale i s nižší sliznicí to jde, ono je důležitá i kvalita té sliznice, mi říkali v CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí