Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, prosím o radu..Příští týden mám podstoupit KET. Na kontroly jezdim už od 10.DC, ale až teď vypadá sliznice trochu líp. Přijde mi divný, že příští týden budu už 31 DC a zdá se mi to hrozně dlouho, všude tady čtu, že se chodí na KET max. do 22 DC. Mám teda řízený cyklus, náplasti Estrahexal…Máte někdo podobou zkušenost? Děkuju ![]()
Ahoj ja mam podstoupit ket za mesic. Vcera jsem byla na KO 12DC. Odedneska beru utros na ms a jakmile dorazi tak od 2DC estry..neco ted nevim, nejake prasky. A zase 12DC UTZ a pak se uvidi
podle sliznice. Je to zvlastni ze ti nedali ty prasky nebo co to mas
driv
ale kdyz tomu odpovida sliznice, tak bych se nestrachovala. Jen bych se zeptala kolik mm meri
nejlepsi je kdyz ma okolo 10mm a vice myslim ![]()
No prave, ze sliznici jsem mela 5,7 vcera..ale dr rikal, ze jeste doroste..ted mam porad uzivat estrogeny a od patku utros..a v ut ket, ale to uz budu 31DC..
jsem z toho prave zmatena, ale budu jim verit, nic jinyho mi stejne nezbyva…
@lulu123 - v řízeném cyklu říkají, že je jedno, kdy jdeš na KET! 5,7 sliznice je dost málo! KET se dělají při 8mm stejně jako ET, já přesvědčila dr. na 7mm, ale s 5,6 bych do toho asi nešla… počkala bych na další cyklus… mě sliznice nenarostla ani s koňskými dávkami estrahexalu a estrofemu víc jak na 7 mm…
@lilia81 píše:
@lulu123 - v řízeném cyklu říkají, že je jedno, kdy jdeš na KET! 5,7 sliznice je dost málo! KET se dělají při 8mm stejně jako ET, já přesvědčila dr. na 7mm, ale s 5,6 bych do toho asi nešla… počkala bych na další cyklus… mě sliznice nenarostla ani s koňskými dávkami estrahexalu a estrofemu víc jak na 7 mm…
No, moji sliznici se prave taky moc nechce ani po hormonech..als ted mi za tyden vyrostla asi o 1,5,tak rikal ze jeste povyroste..brali mi i krev a hormony mam ukazkovy..na tech 7 to ta moje mrcha snad taky dotahne:-)a tobe to po ketu vyslo?
Souhlasím, v řízeném cyklu to dr. vypočítá, aby tělo bylo připraveno
já se nad 8 nikdy nedostala, při povedeném transferu (ne ketu) jsem pokud mě hlava neklame měla právě těch 7mm a chytli se obě embrya
@Boriska: To jsi měla uklidnila
taky už jsem někde četla, že se chytí i při nižší sliznici, tak tomu budu věřit a těšit se na 2 čárky:)
@lilia81: Teď koukám z podpisu, že KET vyšel (před tim jsem psala z mobilu), tak gratuluji, ať je vše v pořádku a doufám, že budu další v řadě i s nižší sliznicí ![]()
@lulu123 - ano, chytli se obě embryjka, ale pak bylo jen jedno srdíčko! ale i s nižší sliznicí to jde, ono je důležitá i kvalita té sliznice, mi říkali v CAR