Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@erenza já je sama taky nekupuju, kupuje babička a tam jsem radši za ty menší, je tam míň čokolády. ![]()
No já doufám, že se mi podaří mu aspoň půlku čokolády čajznout a sežrat ji sama
![]()
Dobrý den, já do dnes toto velké (růžové) vajíčko sháním, ale bohužel bez úspěchu. Poradíte mi prosím někdo, kde se dá koupit? Díky Katka
No já pro něj byla v hyperalbertu, zezačátku jich měli hafo, pak jsem viděla jen pár plat, takže to asi celkem šlo na dračku. Asi zkus mrknout do něčeho takhle velkýho… ![]()
@Aspera píše:
@erenza pak vyfot cos v nem našla. Mamka se mě včera ptala jestli ho nemá mláděti koupit. Já jsem teda spíš pro ty menší.
Tak hlásím, že ve vejci nakonec byly samolepky svítící, dala jsem je na lednici, aby k nim mladej mohl a líbí se mu. No ale za kilo - chtěla bych tam aspoň auto. Závodní
![]()
@erenza píše:
@AsperaNo já doufám, že se mi podaří mu aspoň půlku čokolády čajznout a sežrat ji sama![]()
![]()
@Katka-HK-7 U nas v Bille maji tech Kinder Maxi cely stojan. Meli i ruzove.
Uz tam i nerada chodim, maly si to pamatuje a furt to chce. ![]()
Ve dvou (asi byly modre nebo zelene) jsme meli auticko na setrvacnik s postavickou hrosika, v jednom tucnaka na kulicce - da se to posilat po zemi a v dalsim byly nejake nalepky, co se daji omyvat.
@PID píše:
@Katka-HK-7 U nas v Bille maji tech Kinder Maxi cely stojan. Meli i ruzove.
Uz tam i nerada chodim, maly si to pamatuje a furt to chce.Ve dvou (asi byly modre nebo zelene) jsme meli auticko na setrvacnik s postavickou hrosika, v jednom tucnaka na kulicce - da se to posilat po zemi a v dalsim byly nejake nalepky, co se daji omyvat.
samolepky jsme taky měli nedávno, malej dostal k svátku od rodiny 2ks, v jednom byla nějaká točící želva-docela pěkný, a v druhým ty samolepky.
To muže dost nakrklo.
Malej má kinder vejce rád, jak velký i malý, ale ty samolepky za 100 kč, to je hrozný
![]()
Jinak mu ty velkýkinder vejce rozdělíme tak, aby je měl na 2-3×.
My mame druhou vilu. V ruzovem. Nastesti je jina nez ta prvni. A dneska jsem je normalne videla v Albertu.
@momi33 Ty samolepky me nastvaly teda taky, za ty prachy fakt des. Uz i tak mi to prijde predrazene.
Jinak v Bille je maji (nebo meli, par dni jsem tam nebyla..) v akci za 80 Kc, ale i tak je to proste dost penez.
My se o cokoladu rozdelime, pul ja, pulku maly a to ma tak na 2×. Je sladka jako p. r.a. s.e., tak nechci, aby to cele snedl sam.
No náš mladej má talent, vykašlal se na samolepky a skoro celý vejce narval do huby, aby si nikdo jinej nemohl vzít. Manžel se s ním šel prát a párkrát mu ukousl, já to nějak vzdala. Držím si linii
![]()
Ty samolepky ho baví, protože je prťavej, myslím, že třeba tříletý dítě by bylo asi trochu nakrklý, že v tom není postavička. Prostě kilo za to je fakt mooc. ![]()
@erenza
Vas maly je teda fakt sikovny a velmi chytry! ![]()
Ja myslim, ze vyrobce moc dobre vi, co dela a ma i velmi promyslenou cenovou politiku. Pro deti je to proste strasne lakave, mit prekvapeni-hracku a jeste cokoladu v jednom. Nas maly v obchode byl jak nepricetny, sotva ten stojan s vejci uvidel. Podruhe uz sel cilene k tomu stojanu, uplne nadrzeny. A kdyz jsem mu to nechtela koupit, tak rev a slzy jak hrachy. Tak jsem vymekla.
A proto se to prodava uz X desitek let… Protoze takovych rodicu, jako jsem ja, je zrejme vic. ![]()
Doufejme, ze vyrobce nevymysli jeste vetsi maxi kinder treba za 300. ![]()
@erenza my tam meli jednou krasnyho tucnaka na vanocnich sanich s rolnickou, pak nejakyho medvidka na sneznym skutru (jsou to velke hracky). A naposled tucnaka na takovy kulicce, co se da posilat. Takze my byli spokojeni. To by me kleplo mit tam jen nalepky
my to teda kupujeme v nemecku za 2,99 eur.