Kinder vajíčko - hračka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
657
15.11.14 10:10

Kinder vajíčko maxi

Holky co je v tomhle vajíčku za hračku a jak je velká? Nikde jsem to na netu nenašla. Chci vajíčko koupit klukovi k Mikuláši, ale je mu 21 měsíců, tak by mě zajímalo, zda si užije jen čokoládu a nebo i hračku, kdyby to bylo moc malý, tak mu to samozřejmě vezmu. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
15.11.14 10:13

Malý jsem vzala růžový a byla tam docela velká víla (tak 12 cm) s křídly co svítí ve tmě a stojánek, aby jako lítala. Malý se líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.11.14 10:14

Jinak nerozumím, malá dostává kinder vajíčka s malou hračkou dlouho. Ale ona nikdy nic nespolkla nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
15.11.14 10:19

@Sibyla0

No ten náš zatím taky nic nespolkl. Ale do pusy to strká. Jak byli v Albertu ti šmoulové, tak mezi tím ovocem k tomu, jsou nějaký třešně nebo co a to do pusy strká schválně a jak je to úzký a dlouhý, tak věřím tomu, že by to do krku narval. :zed:
Já mu ho chci dát každopádně, ale chtěla jsem vědět, co je tam vevnitř. Takže růžový víme, pak je myslím modrý a zelený ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
15.11.14 10:23

Možná to najdš rovnou tady , nedívala ses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
15.11.14 10:28

@Ivčis

no dívala, ale nedocvaklo mi, že se teda jedná o sérii víl, jak nepíšou, že je to zrovna v tom maxi vejci. Já to normálně nekupuju, ani malý, ani velký, tak jsem v tomhle mimoň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
15.11.14 11:25

Malýmu 2,5 roku kupuju kinder vajíčko od 15.měsíců - ale záleží na dítěti, malej nechce tu čokoládu on chce vysloveně tu hračku ale od malička mi nic nepolyká ani nikam nic nestrká / korálky do nosu apod. /. Už když lezl po čtyřech a něco našel / drobek, smítko /, tak mi to vždycky podával - což dělá do dneška. Kamarádka má holčičku a ta vše strká do pusy - ta by si tam strčila snad i h…o :lol:, takže opravdu záleží na dítěti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
15.11.14 11:33

Podle toho jak budeš mít štěstí. Někdy jsou tam postavičky v kuse, ty půjčím i roční dcerce. Jindy stavebnice a tu seberu i 3 letému, protože by to rozebral na kousky a bylo by to tu všude. Častěji nacházíme ty větší hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.11.14 23:27

Tak jsem dneska jedno vejce koupila, to je stejně zlodějna, za stovku, no nic no. :pocitac: Tak doufám, že ta potvora vevnitř bude hezká, co jsem koukala na ty stránky a přehled, tak z těch víl se mi jakžtakž líbily asi dvě, zbytek ne. Předpokládám, že sežere čokoládu, a hračku někam vyhodí. :mrgreen:
Jinak s tím pojídáním, já fakt u něj nikdy nevím. Měl v postýlce počítadlo a podařilo se mu ty tyčky vylomit a korálky všude. Bylo jich asi 60. Kupodivu nesežral ani jednu, no ale než jsem to spočítala a našla chybějící dvě, tak trochu nerv. Ale ty pitomý šmouly do pusy strká furt. Dělá to naschvál. Smítka mi nosí taky, to jo, ale je to prostě dítě, do hlavy mu nevidím, může to tam blbě strčit, i nechtě a šprajcne se to v krku a je po pr…li. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
22.11.14 12:35

@erenza vejce za 100Kč jaké si koupila? My kupujeme max do 20Kč, spíš si počkáme na akci a je za 13Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.11.14 15:11

@Aspera obrovske :mrgreen: je tak trikrat vetsi a tedy petkrat drazsi… Jinak male jsou ted o vikendu v Albertu za 14 mame jich koupenych deset :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
22.11.14 16:01

@Sibyla0 právě, kupujeme ty malé, teda spíš babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
23.11.14 15:02

No já chtěla to velký, vejde se mi pěkně do mikulášské punčochy, bude naducaná ;). Je to drahota no, ale tak jednou za život :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem zvědavá, co v tom bude za nádheru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
24.11.14 12:27

@erenza pak vyfot cos v nem našla. Mamka se mě včera ptala jestli ho nemá mláděti koupit. Já jsem teda spíš pro ty menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.11.14 14:37

@Aspera

Já jsem pro žádný, ale kupovali jsme jedno na přání rodičů jejich synovi k narozkám, tak mě napadlo, že to skousne ( doslova) i ten náš. :mrgreen:
Dám pak vědět, co v tom bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný