Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PID píše:
@Katka-HK-7 U nas v Bille maji tech Kinder Maxi cely stojan. Meli i ruzove.
Uz tam i nerada chodim, maly si to pamatuje a furt to chce.Ve dvou (asi byly modre nebo zelene) jsme meli auticko na setrvacnik s postavickou hrosika, v jednom tucnaka na kulicce - da se to posilat po zemi a v dalsim byly nejake nalepky, co se daji omyvat.
My kupujeme vzdy jen ty modre, nase oblibena barva ![]()
@erenza píše:
No náš mladej má talent, vykašlal se na samolepky a skoro celý vejce narval do huby, aby si nikdo jinej nemohl vzít. Manžel se s ním šel prát a párkrát mu ukousl, já to nějak vzdala. Držím si linii![]()
![]()
Ty samolepky ho baví, protože je prťavej, myslím, že třeba tříletý dítě by bylo asi trochu nakrklý, že v tom není postavička. Prostě kilo za to je fakt mooc.
Tomu se rika prevence ![]()
Hele jak jsem už psala, tohle se stává jen jednou za život, vejce za třista i kdyby bylo zlatý - tak smolíček pacholíček
Další nálepky doma nepotřebuju, na to mi stačí ty Guzzini nádobí z Alberta, co mi furt strkají k nákupu, máme to doma nalepený už všude
![]()
Myslím, že každý dítě má talent, jak jde o žrádlo a ještě navíc k tomu o čokoládu. Ten tu hubu roztáhl jak vrata od chlíva, oči vypoulený…a to je mu teprv 21 měsíců… kam tohle povede?
![]()
@erenza a hrkali jste s nim? My vybirame vzdy to nejtezsi
nalepky musi byt lehke ![]()
Ahoj, v jednom vejci jsme měli taky ty samolepky ![]()
Ve druhém viz foto, zespodu se to sundá a je tam razítko, ovšem tiskne „happy birth day“ to je na Mikuláše jak dělané ![]()
Nehrkali, to mě fakt nenapadlo, jsem v tomhle amatér
Prostě jsem chtěla zelený, tak jsem jedno vzala a bylo…vysamolepkováno
![]()
Chtělo by se mi napsat, že se příště polepším a budu hrkat o stošest, ale ono žádné příště nebude
![]()
@Dovesilke
Tak pro někoho, kdo se na Mikuláše narodil, je to dvě mouchy jednou ranou, ne? ![]()
@erenza na to prisel muj chlap
zelene teda kupovat nebudeme, jaktak ctu
@erenza píše:
@blumenNehrkali, to mě fakt nenapadlo, jsem v tomhle amatér
@DovesilkeProstě jsem chtěla zelený, tak jsem jedno vzala a bylo…vysamolepkováno
![]()
Chtělo by se mi napsat, že se příště polepším a budu hrkat o stošest, ale ono žádné příště nebude![]()
Tak pro někoho, kdo se na Mikuláše narodil, je to dvě mouchy jednou ranou, ne?
No jo, ale kolik dětí co dostane Kinder vejce na Mikuláše má ten den narozeniny
![]()
@erenza Psala sem dětí! A ještě bych jich musela koupit nevím kolik abych zrovna na toto tiskátko zrovna natrefila.
Trochu mimo téma - co s těmi plastovými vajíčky? Využíváte je nějak?
@Salorka Já je měla jednu dobu v 3 litrovém kanystru od vody - jakože Montessori. Děti to vysypaly a už to neskládali, tak to skončilo v plastu ![]()
Jinak jsem viděla pěkné využití na lízátko, když se nesní celé, ale to není moc široké využití.
@Salorka Ale dokážu si z toho představit třeba adventní kalendář pro děti s domácíma dobrotama.
Holky je mají v kuchyňce na hraní, něco odnesla do školky, nutně potřebovali
V jednom má schovaný první zoubky a zbytek letí do popelnice
Co jinak s tím? Skladovat to nebudu ![]()