Kinder vajíčko - hračka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85299
6.12.14 07:55
@PID píše:
@Katka-HK-7 U nas v Bille maji tech Kinder Maxi cely stojan. Meli i ruzove.
Uz tam i nerada chodim, maly si to pamatuje a furt to chce. :lol:Ve dvou (asi byly modre nebo zelene) jsme meli auticko na setrvacnik s postavickou hrosika, v jednom tucnaka na kulicce - da se to posilat po zemi a v dalsim byly nejake nalepky, co se daji omyvat.

My kupujeme vzdy jen ty modre, nase oblibena barva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
6.12.14 08:06
@erenza píše:
No náš mladej má talent, vykašlal se na samolepky a skoro celý vejce narval do huby, aby si nikdo jinej nemohl vzít. Manžel se s ním šel prát a párkrát mu ukousl, já to nějak vzdala. Držím si linii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ty samolepky ho baví, protože je prťavej, myslím, že třeba tříletý dítě by bylo asi trochu nakrklý, že v tom není postavička. Prostě kilo za to je fakt mooc. :zed:

Tomu se rika prevence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.12.14 21:16

Hele jak jsem už psala, tohle se stává jen jednou za život, vejce za třista i kdyby bylo zlatý - tak smolíček pacholíček :mrgreen: :mrgreen: Další nálepky doma nepotřebuju, na to mi stačí ty Guzzini nádobí z Alberta, co mi furt strkají k nákupu, máme to doma nalepený už všude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Myslím, že každý dítě má talent, jak jde o žrádlo a ještě navíc k tomu o čokoládu. Ten tu hubu roztáhl jak vrata od chlíva, oči vypoulený…a to je mu teprv 21 měsíců… kam tohle povede? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
6.12.14 21:46

@erenza a hrkali jste s nim? My vybirame vzdy to nejtezsi :lol: nalepky musi byt lehke :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4588
6.12.14 21:57

Ahoj, v jednom vejci jsme měli taky ty samolepky :cert:
Ve druhém viz foto, zespodu se to sundá a je tam razítko, ovšem tiskne „happy birth day“ to je na Mikuláše jak dělané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.12.14 22:45

@blumen

Nehrkali, to mě fakt nenapadlo, jsem v tomhle amatér :mrgreen: Prostě jsem chtěla zelený, tak jsem jedno vzala a bylo…vysamolepkováno :mrgreen: :mrgreen:
Chtělo by se mi napsat, že se příště polepším a budu hrkat o stošest, ale ono žádné příště nebude :lol: :lol:

@Dovesilke
Tak pro někoho, kdo se na Mikuláše narodil, je to dvě mouchy jednou ranou, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
7.12.14 09:04

@erenza na to prisel muj chlap :mrgreen: zelene teda kupovat nebudeme, jaktak ctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4588
7.12.14 09:58
@erenza píše:
@blumen

Nehrkali, to mě fakt nenapadlo, jsem v tomhle amatér :mrgreen: Prostě jsem chtěla zelený, tak jsem jedno vzala a bylo…vysamolepkováno :mrgreen: :mrgreen:
Chtělo by se mi napsat, že se příště polepším a budu hrkat o stošest, ale ono žádné příště nebude :lol: :lol:

@Dovesilke
Tak pro někoho, kdo se na Mikuláše narodil, je to dvě mouchy jednou ranou, ne? :palec:

No jo, ale kolik dětí co dostane Kinder vejce na Mikuláše má ten den narozeniny :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.12.14 11:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4588
7.12.14 12:02

@erenza Psala sem dětí! A ještě bych jich musela koupit nevím kolik abych zrovna na toto tiskátko zrovna natrefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.12.14 13:31

@Dovesilke

Všichni jsou něčí dítě, na věku nezáleží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.5.16 20:37

Trochu mimo téma - co s těmi plastovými vajíčky? Využíváte je nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
12.5.16 20:43

@Salorka Já je měla jednu dobu v 3 litrovém kanystru od vody - jakože Montessori. Děti to vysypaly a už to neskládali, tak to skončilo v plastu :D
Jinak jsem viděla pěkné využití na lízátko, když se nesní celé, ale to není moc široké využití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
12.5.16 20:43

@Salorka Ale dokážu si z toho představit třeba adventní kalendář pro děti s domácíma dobrotama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
12.5.16 20:44

Holky je mají v kuchyňce na hraní, něco odnesla do školky, nutně potřebovali :mrgreen: V jednom má schovaný první zoubky a zbytek letí do popelnice :mrgreen: Co jinak s tím? Skladovat to nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný