Klimatizace v bytě

472
12.7.10 08:28

Klimatizace v bytě

V těchto vedrech začínáme uvažovat o klimatizaci. Bydlíme v podkrovním bytě, kde nyní máme 29C - a na večer je to ještě horší. Jenže prý ty klimatizace mají nějakou trubku, kudy se odvádí teplý vzduch. Můžete mi napsat, jak to doma máte a kam jste tu hadici umístili? Nerada bych kvůli hadici dělala díru do zdi. Neexistuje nějaká klima bez hadice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
12.7.10 08:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
12.7.10 09:03

My ji máme, přístroj coldmaster, je výborný, ale taky dost hlučný. Nevím, jestli jsou i méně hlučné? Ale každopádně funguje, hadici dáváme do okna. Každopádně doporučuji! Taky jsme měli doma neskutečný pařák a klima pomáhala! Akorát já při tom nemohla moc spát, takže je to tak navečer vyvětrat a vypnout. Ale možná máte lepší spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
12.7.10 09:48

My máme klimatizaci s tou trubkou ve zdi. S tama trošku stéká voda do okapu. Je to paráda když v těch vedrech vychladíš pokoj. :wink:
Zkus se jít poradit přímo tam kde je prodávají. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.7.10 15:43

Ahoj, taky bydlíme v podkroví - vrtání díry do střechy je u nás vyloučeno, takže máme trubku od klimy vyvedenou z okna. Koncovka té trubky má tvar obdélníku a jde zaháknout mezi rám a okno, takže ven nijak netrčí. Máme tuto http://www.klimatizace-remko.cz/…e-RKL290.php na fotkách dole je vidět to vyvedení z okna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
16.7.10 11:17

Holky a za jak dlouho co tu klimu zapnete cítíte ochlazení? Za jak dlouho se mi z cca 30 stupňů v místnosti ochladí na nějakou přijatelnou teplotu 22C?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
16.7.10 18:54

Celkem rychle. Možná do 15 minut? Ale čím ji máš déle puštěnou, tím déle chladno vydrží, nebo si dáš udržování teploty automaticky a klima se zapíná sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí