Vestavná myčka

2832
30.6.10 08:58

Vestavná myčka

Ahoj, potřebovala bych poradit nějakou myčku, se kterou jste spokojené, popř. chyby, které jste při používání zjistily a kterých myček se vyvarovat. Nechceme nějakou šíleně drahou, vzhledem k tomu, že myčku pořizujeme do bytu, ve kterém budeme max. 5 let. Děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
30.6.10 09:23

Ahoj, měli jsme 2× whirlpool a ted do baráku budeme pořizovat Bosch. S oběma jsme byli spokojení, ale manžel ted narazil na BOSCHku, na doporučení, jen o cca 2000,– dražší, tak jdeme do ní, ale my to máme do baráku, takže určitě na delší dobu. Jinak myslím, že 5 let zas není až tak málo, abyste kupovali nějakou nekvalitní

• Citovat
  • Upravit
2832
30.6.10 09:39

Nechceme kupovat tu nejlevnější, ale ani tu nejdražší. Prostě něco mezi a aby splnila svůj účel. Dívala jsem se na Bosch a Miele, ale ty jsou dost drahé. Tolik se nám dát nechce. Do baráku pakn určitě zainvestuje a koupíme pořádnou. Slyšela jsem, že Whirpoolky jsou dobré a nejsou až tak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
30.6.10 09:56

Mi mame AEG favorit, nebo jak to je a jsem spokojena.
Jedine, co je na prd, je ze ma ovladaci panel venku, takze mi ji maly zapina. Vzit to zpatky, koupila bych nejakou, co ma ten panel skryty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
30.6.10 09:56

Na 5 let bych osobně nic drahého nekupovala. Mám v bytě Zanussi, byla tenkrát poměrně levná, všichni mě o této značky zrazovali, a už ji mám 12 let a absolutně bez jakéhokoliv problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
30.6.10 09:57

a co zkusis AEGcko? to je takova zlata stredni cesta… my mame a jsme s pokojeni…
btw: videla jsem test tusim v cernych ovcich a miele ac se prezentuje jako jedna z nejlepsich znacek tam neskoncilo jako prvni, byla to tusim zanussi, ale uz si nejsem uplne jista… ono v podstate zanussi, elektrolux a aeg jsou jeden vyrobce a lisi se pouze tridou (zan nejnizsi a aeg nejvyssi)
preji stastnou ruku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.6.10 11:05

Máme whirpool, bez problému ( zatím, 2 roky) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.6.10 11:17

Ve starem byte jsme meli Bosch… ted v novem mame vestavnou Zanussi a hruza, je proti Boschce strasne mala, musim myt dvakrat tak casto, protoze proste ty kose jsou blbe udelane… a to rekl i manzel!

Takze za sebe jedine Boschku, uz jen to, ze se mi to vrati v tom, ze nemusim myt tak casto nadobi.

S jinou znackou zkusenost nemam. Stara Bosch nam deset let myla bez problemu a nakonec jsme ji jeste prodali.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
30.6.10 11:31

Anielko, sice nemám zkušenost s myčkou BOSCH, ale ted máme čerstvou zkušenost s pračkou. Nastěhovali jsme se po prodeji bytu na přechodnou bytu do bytu příbuznýho, kde je stará pračka BOSCH, kterou kupoval ještě můj táta a ten je 17 let mrtvej, takže pračka má dobrejch cca 20 let :roll: Tahle stará pračka pere líp než naše nová Electrolux, kterou jsme měli v bytě cca 4 roky. Do baráku už máme koupenou BOSCH i sušičku BOSCH. Takže i my jsme rozohdnutý koupit myčku BOSCH, i přesto, že s Whirlpool jsme neměli žádný problém a to jsme měli už 2.

• Citovat
  • Upravit
1030
30.6.10 14:27

ahoj,myčku máme Ariston,vlastně všechny kuchynské spotřebiče této značky,je z Itálie,máme ji 2 roky a myje skvěle,žádný problém s ní nemám :palec:
je vestavná,60cm,nejkratší program má na 30min,nejdelší přes 2 hodiny,na žádnou její chybu jsem ještě nepřišla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
30.6.10 19:50

Máme 12 let Whirpoolku a jsem s ní naprosto spokojená. Nikdy nebyl žádný problém (ťuk ťuk ťuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
30.6.10 20:35

holky děkuji za rady, snad vybereme dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie