Máte spotřebiče značky concept?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
máte spotřebiče značky concept?
Vlastníte někdo spotřebiče značky concept?Jak jste s nimi spokojené?Konkrétně mi jde o troubu,varnou desku,myčka nádobí.I jak jste byli spokojené s případnou reklamací atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, ja mam vysavac, uz asi 6 let, nikdy jsem nereklamovala a maka porad dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dík,už jsem myslela,že se nikdo neozve ![]()
Manželovi do dílny přišel nějaký prodejce této značky a on se do toho úplně zbláznil.Jelikož se budeme stěhovat a zařizujeme celou kuchyň,tak spotřebiče potřebujeme.Nabízí mám,že když si vezmeme varnou desku a troubu,tak mám dají myčku zdarma.Jen mám trochu obavy,jelikož jsem o této značce nikdy neslyšela.No a taky jak potom z reklamací,když to nekoupíme v obchodě.
Ty jsi ho koupila normálně v prodejně elektro?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, bylo to normalne v elektru, tady v Praze, uz nevim kde..
Sacky do nej maji tady u nas v prodejne vysavacu, obcas je vidim i v Kika nebo v Obi, takze i kdyz je to uz 6 let, tak se asi porad tyhle typy vyrabi ![]()
Ale se spotrebici zkusenost nemam ![]()
Podle me by Vam ten chlap mel dat seznam obchodu nebo lidi, kteri delaji reklamace pro Concept a kterym muzete pak treba zavolat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám doma kuchyňskýho robota a osobní váhu.Mám to tedy zatím půl roku,ale jsem spokojená.A hlavně,když by se něco pokazilo,tak s opravou by neměl být problém-je to česká značka.A to by jsme podporovat měly ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
můj teď koupil od této značky napařovací žehličku, tak jsem se zděsila, protože jí vůbec neznám. Tváří se jako česká značka, ale na spodu krabice je tejně „made in prc“, tudíž čína jak vyšitá (stejně jako třeba rádoby české značky tesla (jo, kde jsou ty časy, kdy tomu tak opravdu bylo).
- Citovat
- Upravit
no ono ceska znacka neznamena vyrobeno v CR
ale i tak je rozhodne lepsi kupovat ceskou znacku - majitel znacky je cech a timpadem i sidlo firmy a zamestnanci jsou z CR,taktez i dane bude platit do CR a servis bude taky v CR,takze se to rozhodne vyplati ![]()
jinak mam zehlicku concept a espresso a oboji vynikajici,zvlast to preso je rodinny milacek ![]()
Concept vyrobky prodava www.ceskyshop.cz - maji tam zajimave akce a bonusy prave na vestavne spotrebice, i ostatni male elektro
- Citovat
- Upravit
Ano, mám. A velmi špatnou.
Ne tedy s myčkou jako takovou, ale se servisem. Servis u nich dělá jediný (!) technik na celou ČR. Dostat ho k nám trvalo 14 dní. Bohužel to opravil špatně, takže dalších 10 dní jsme čekali na opravu opravy. A po ní se 2. den objevila závada znovu. Takže mi více jak měsíc smrdí doma myčka a firma už nereaguje.
Takže za sebe bych už nikdy Concept - cokoliv nekoupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme od nich celou kuchyň už třetím rokem a vše v pohodě. Kromě toho máme i skleněnou konvici s volbou teploty a ta je super. Kámoška má od nich odšťavňovač a nemůže si ho vynachválit. Takže za mě spokojenost. Konvici jsme kupovali přímo u nich http://www.my-concept.cz/ ale viděla jsem ji i v datartu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit