Pračka na větší množství prádla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka na větší množství prádla
Chtěla jsem se zeptat, kdo z vás má pračku na větší množství prádla (cca 7kg?), jakou a jaké máte zkušenosti - hlučnost, kvalita praní, cena, spotřeba, rozměry…
Děkuju za všechna info.
Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám AEG.Elektrolux Lawamat. Nápln na 7 kg, opravdu tichá, zakoupená na internetu (mnohem levnější než v kamenném obchodě), používám už 3 rok,bezporuchová, super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi máme Bosch a jsem moc spokojená,ťuk,ťuk,ťuk slouží 6tý rok a bez poruchy,rozměr klasika 60×60,hlučná není i v paneláku jí vklidu pustím i večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zapoměla jsem kvalita praní absolutně v pohodě jsem spokojená,je tam mnoho programů a jednoduše se v ní vyznám a cena tenkrát 13900,– zkusím ti jí najít na obrázku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mám AEG Electrolux Lavamat.. Přesněji typ 72850.. Pere super, je tichá a je na 7 kg prádla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme tu samou, co píše Sabika, a naprostá spokojenost.
Sice mám pocit, že jsem nepochopila mírné odlišnosti mezi jednotlivými programy a používám tak maximálně 2-3 druhy, ale to bude asi jen můj problém. Do pračky se vejde spousta prádla, pere dobře, rychle a poměrně tiše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já mám tuhle je na 8 kg. Je to jedna z nejtišších praček, energetická třída A++. Má i displej.
http://patro.cz/…4852810.html?…
Je tam i spešl program pro děti, tlačítko pro snadné žehlení, praní parou, program osvěžení prádla (když je třeba načuchnuté kouřem, tak ho nemusíš prát jen nastavíš ten program a prádlo je jen lehce vlhké), praní záclon, svetrů… Ovládání je úplně snadné, buď využiješ předvolby nebo můžeš navolit sama jak budeš chtít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj,zapoměla jsem :typ 72850.:-) Ještě dodatek -má 1200 otáček,ty si ale můžeš samozřejmě snížit,prádlo je po vyždímání skoro suché,nepomačkané.Do pračky ti např.vejde najednou povlečení ze 2 postelí(pro zajímavost),dřív jsem musela prát každé zvláštˇ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:
jj,zapoměla jsem :typ 72850.:-) Ještě dodatek -má 1200 otáček,ty si ale můžeš samozřejmě snížit,prádlo je po vyždímání skoro suché,nepomačkané.Do pračky ti např.vejde najednou povlečení ze 2 postelí(pro zajímavost),dřív jsem musela prát každé zvláštˇ
Taky se mi do staré pračky oboje nevešlo a do téhle se mi vejde nejen naše, ale i povlečení pro malou včetně nebes a mantinelu.. Prostě jsme si vybraly super pračku, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemate prosim nektera Electrolux uzsi na 6 kg pradla?Jak jste s ni spokojene?Vybiram pracku a tahle se mi zamlouva.Tak shanim o ni informace. ![]()
- Citovat
- Upravit
TAk my chteli taky AEG lavamat- jenze u tehle pracek je problem podstaveni pod linku v kuchyni- o 1 cm se nevejde.
Takze mame Bosh na 7 kg pradla, a je uzasna, peru klidne i v noci, temer nehlucna, 1200 otacek s regulaci, kratky program na 15 minut, odlozeny start,snadne zehleni a kupa jinych programu, taky LCD display se zbytkovym casem prani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem si vybrala tuhle http://www.mall.cz/…-ews-10470-w?… tak pokud ji nekdo ma tak podejte hlaseni ![]()
- Citovat
- Upravit
Mam AEG 74850A na 7kg,je super,velmi ticha,neslysim vubec ze zdima,pradlo vyprane super,setrici programy,program na 30C za 20minut,trida A++.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit