Elektrický kráječ chleba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Elektrický kráječ chleba
Zajímá mě, jestli se Vám osvědčil elektrický kráječ chleba? Uvažuji o Bosch:
http://kuchynske-krajece.starbrana.cz/…sch-mas-6200
Měla jsem ruční, který jsem používala denně a nyní se rozbil. Kráječ potřebuji, fakt neumím ukrát chleba ručně. Jsem na něj zvyklá od děctví.
Díky za postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My ho měli doma, když jsem byla dítě a krájeli jsme o 106.
Vždycky jsem si řikala, že si ho musím taky pořídit „až budu velká“
. Vzpoměla jsem si na to až teď.
- Citovat
- Upravit
My máme Siemens a super, nejen chleba, salám, plátky masa, rohlíky na jednohubky, fakt super, za chvilku a bez pižlání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už si život bez kráječe taky nedokážu představit - my máme úplně obyč, akorát si teďka nevzpomenu na značku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky nějaký máme už léta doma, dostala jsem ho jednou jako dárek, a využívám ho dost. Před několika měsíci byly jejich testy v časopisu v D-test, tak jestli máš možnosti si je někde půjčit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já mám už několik let ZELMER-BOLERO.Rodičum sem koupila něco podobného.Zatím bez poruchy.Krájím i salám a sýr.Sem se značkou Zelmer spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame stejny Bosch, ale cerveny
Bez krajaca by tie moje platky chleba vyzerali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat, dá se na tom kráječi krájet i něco jiného než jen chleba…třeba salám, sýr apod. Muž mi vozí z ciziny salámy a sýry a rovnou po celých štanglích a bochníkách ![]()
A hlavně by mě zajímalo, kterou značku mi doporučíte…předem moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám taky kráječ a nedám na něj dopustit
dostala jsem ho kdysi dávno k natozkám mám etu…nejvíc si pohlídej ten nůž co je na kráječi lepší je když má zuby jak hladkej
já krájím všechno jak salám, sýr a i zeleninu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milli-Lilli já vážně asi do toho kráječe půjdu, protože než nakrájím pro 3 prcky salám na plátky, tak mi ječej že maj hlad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určo do něho jdi je to fakt super věcička. joo to znám taky mám 3 děti
a hlavně si to nakrájíš na krásný stejný plátky ne jako v krámě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zatím tady nepadla nejaká presná znacka, taky by me to zajímalo, co si poridit, na krajeni cehokoli, chleba /jsem vecne porezana, asi jsem debil, ale krajet chleba neumím/ sunka, syr… Značka, jakou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že u kráječe je to úplně jedno
jde jen o to, aby se ten kotouč točil, aby se případně snadno čistil a bylanulová šance tam strčit druhou ruku a tak se zranit.
a to si musíš sama nejlépe sama osahat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim o radu, tip: chci koupit elektricky krajec, primarne na chleba, ale taky treba na sunku ci syr ci zeleninu.
Mam pozadavky, aby: krajel dobre (byl ostry), mel nastavitelnou sirku krajeni, byl spise mensi, ne prilis narocny na slozeni a dobre se cistil.
![]()
Dekuji za veskere vase zkusenosti!!!
Cenove okolo 1000 ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit