Elektrický kráječ chleba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
9.6.10 20:50

Elektrický kráječ chleba

Zajímá mě, jestli se Vám osvědčil elektrický kráječ chleba? Uvažuji o Bosch:

http://kuchynske-krajece.starbrana.cz/…sch-mas-6200

Měla jsem ruční, který jsem používala denně a nyní se rozbil. Kráječ potřebuji, fakt neumím ukrát chleba ručně. Jsem na něj zvyklá od děctví.

Díky za postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
9.6.10 21:02

My ho měli doma, když jsem byla dítě a krájeli jsme o 106. :palec: Vždycky jsem si řikala, že si ho musím taky pořídit „až budu velká“ :mrgreen: . Vzpoměla jsem si na to až teď.

• Citovat
  • Upravit
9.6.10 21:04

My máme Siemens a super, nejen chleba, salám, plátky masa, rohlíky na jednohubky, fakt super, za chvilku a bez pižlání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
9.6.10 21:28

Já už si život bez kráječe taky nedokážu představit - my máme úplně obyč, akorát si teďka nevzpomenu na značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.6.10 23:08

My máme taky obyč - Alaska? :think: tak nějak. A slouží dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
10.6.10 10:02

Ahoj, taky nějaký máme už léta doma, dostala jsem ho jednou jako dárek, a využívám ho dost. Před několika měsíci byly jejich testy v časopisu v D-test, tak jestli máš možnosti si je někde půjčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.6.10 12:00

Ahoj já mám už několik let ZELMER-BOLERO.Rodičum sem koupila něco podobného.Zatím bez poruchy.Krájím i salám a sýr.Sem se značkou Zelmer spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.6.10 13:00

Mame stejny Bosch, ale cerveny :-) Bez krajaca by tie moje platky chleba vyzerali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.12.12 09:11

Chtěla bych se zeptat, dá se na tom kráječi krájet i něco jiného než jen chleba…třeba salám, sýr apod. Muž mi vozí z ciziny salámy a sýry a rovnou po celých štanglích a bochníkách :mrgreen:
A hlavně by mě zajímalo, kterou značku mi doporučíte…předem moc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.12.12 10:44

Tak já mám taky kráječ a nedám na něj dopustit :potlesk: dostala jsem ho kdysi dávno k natozkám mám etu…nejvíc si pohlídej ten nůž co je na kráječi lepší je když má zuby jak hladkej ;) já krájím všechno jak salám, sýr a i zeleninu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.12.12 11:49

@Milli-Lilli já vážně asi do toho kráječe půjdu, protože než nakrájím pro 3 prcky salám na plátky, tak mi ječej že maj hlad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.12.12 12:09

Určo do něho jdi je to fakt super věcička. joo to znám taky mám 3 děti :mrgreen: a hlavně si to nakrájíš na krásný stejný plátky ne jako v krámě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.1.13 13:56

Zatím tady nepadla nejaká presná znacka, taky by me to zajímalo, co si poridit, na krajeni cehokoli, chleba /jsem vecne porezana, asi jsem debil, ale krajet chleba neumím/ sunka, syr… Značka, jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
7.1.13 14:25

Já myslím, že u kráječe je to úplně jedno
jde jen o to, aby se ten kotouč točil, aby se případně snadno čistil a bylanulová šance tam strčit druhou ruku a tak se zranit.
a to si musíš sama nejlépe sama osahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
12.12.13 21:00

Prosim o radu, tip: chci koupit elektricky krajec, primarne na chleba, ale taky treba na sunku ci syr ci zeleninu.
Mam pozadavky, aby: krajel dobre (byl ostry), mel nastavitelnou sirku krajeni, byl spise mensi, ne prilis narocny na slozeni a dobre se cistil.
:nevim:
Dekuji za veskere vase zkusenosti!!!
Cenove okolo 1000 :roll:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení