Chyba tiskárny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chyba tiskárny
Holky prosím poraďte, máme tiskárnu epson, pod zapínáním začalo svítit oranžové světýlko, u toho je nakreslená kapka, myslela jsem, že došel toner, takže jsem koupila nový, dala ho tam, ale kapka pořád svítí a tiskárna netikne, ani nehlásí žádnou chybu, jen že tisk probíhá, ale nic. Co s tím?
Díky Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No kdybych ho já chytrá asi před půl rokem nevyhodila, tak bych se podívala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nedá se najít na netu? Co je to za typ?
Není tam zaseklý někde třeba papír? Něco nedovřené, blbě nasazený ten toner, nemělo se na toneru něco odlepit,blbě zastrčený kabel, zkoušeli jste to vypnout a zapnout…?
Píšu blbosti, vím, to jsou věci, které zkouším jako první dle hesla z IT CROWD - „have you tried turning it off and on again?“
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No zkoušeli jsme snad všechno, už hledám na netu, psala jsem i na jejich centrálu
a pokud to bude nějaká kravina, což očekávám, tak se fakt dopředu stydím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je to za typ přesně? Laserovku? Jinak tady máš jejich stránky, třeba to najdeš http://esupport.epson-europe.com/…ortHome.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my kdysi taky měli Epson inkoustovou, tak to může značit zaschnutí toneru(inkoust) v tryskách. Byl na to nějaký trojhmat, bohužel návod už taky nemám.
Resut
- Citovat
- Upravit
ahojky mám problém tisknu si referát do školy ale tiskárna mi začala stávkovat prostě netiskne mám vytisklou zhruba půlku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katula9 píše:
ahojky mám problém tisknu si referát do školy ale tiskárna mi začala stávkovat prostě netiskne mám vytisklou zhruba půlku
Taky mi to kdysi dělalo, pomohlo jen zrušit tisk a vypnout tiskárnu (občas i restartovat PC) a pak tisknout znovu. Ale aby to netisklo od začátku, tak si pak musíš pohlídat u které stránky jsi skončila tisk a od té začít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dole na hlavním panelu by měla být ikonka tiskárny, když na ní klikneš, tak se ti otevře. Tam si zrušíš tisk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zrušit jsem to zrušila ale ta tiskárna prostě stávkuje asi to budu muset nechat na zítra až se té tiskárně uráčí spolupracovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit