Lednice s mrazákem - nerez, poradíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lednice s mrazakem-nerez,poradite?
Chtela bych poprosit o radu - budu kupovat novou lednici (s mrazakem,samozr.), libi se mi nerezove, nenechala jsem si kvuli tomu ani udelat vestavenou k nove kuchyni, abych mela nerez, prijde mi to ozvlastneni linky (a mam samostatnou kuchyn).
Slysela jsem nekde, ze existuji nejake, ktere maji funkci na prechovavani zeleniny (proste v lednici je prihradka, ktera ma prostredi jako sklep
) - vite o tom neco ?
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, jestli je to to, co myslíš, ale já mám v lednici dole šuplík, který má samostatně regulovatelnou teplotu na 3, -1 a -3 stupně. Využívám to hodně na maso, míň už na zeleninu, ale občas taky-pokud ju dřív nesníme
. Máme Siemens KA 58NP90
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
myslis asi system BioFresh. jsou to supliky, ktere udrzuji nizsi teplotu a jsou vhodne pro zeleninu a maso.
Mame tuto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my budeme kupovat nejspíš tuto:
http://www.domacitechnika.cz/…-frn-u20gfvi
Nevím, jestli je to ten přesný typ, to označení má pod palcem manžel, ale designově je to ona. Ten šuplík se samostatnou regulací má taky.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem plánovala nerezovou, ale když jsem viděla v Ikea, jak je upatlaná, tak jsem pokorně přešla ke klasice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to mě taky zájímá…z mladické nerozvážnosti jsme jako skoro novomanželé oba studující koupili v Tescu nejlevnější velkou chladničku s mrazákem.
Teď bych chtěla vybrat novou - tedy mít vybráno dřív, než ta stará doslouží, ale vůbec nevím, co mám od ní chtít…
moc se mi líbí nerez a viděla jsem reklamu na myslím myčku? která byla v nerez úpravě neopatlávací…takže není nerez jako nerez… existuje taková?
ty funkce jako no frost atd, vůbec se v nich nevyznám… nepotřebuji tam mít lcd displej s televizkou ani nemusí být až tak extra velká, ale trochu se tom motám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mima-M7 píše:
Taky jsem plánovala nerezovou, ale když jsem viděla v Ikea, jak je upatlaná, tak jsem pokorně přešla ke klasice.
100%souhlas,s tím rozdílem že já si ji koupila, a teď sloužím já lednici a ne lednice mě.Neznám neopatlávající se nerez.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neopatlávací nerez asi neexistuje, ale já mám nějaký olejíček a tím jde ten nerez naleštit se stejnou námahou jako když musím umýt bílou lednici, aby byla bílá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jestli to byl jiný typ nerezu, ale troubu jsme na rozdíl od myčky neopatlávací měli. Bílou ledničku myju taky pravidelně, tak to budu dělat i s nerezovou.
Ellanis, napíšeš, prosím, o jakiý olejíček se jedná? Díky moc ![]()
- Citovat
- Upravit
jjelena ten olejíček se jmenuje Chromol a je to od firmy Ecolab … doufám, že to není reklama. Zkoušela jsem i nějaký přípravek od Electroluxu, ten je taky dobrý, jen to leštění zabere víc času. Ale ten olej je vážně super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky za odpovedi, asi to bude ten system Bio Fresh, ale teda koukam, ze lednice s tim uz jsou dost drahy, a maloktera to ma (resp. maji to ty americky, ale tu nechci, uz na ni nemam ani misto za linkou) no uvidim, co vyberu (ja vybiram sama, memu manzelovi jsou tyhle veci naprosto sumak, bohuzel, takze s kazdym spotrebicem a pristrojem se musim poprat akorat ja - on si tam pak strci pivo a nic vic nepotrebuje
no nic, to jsem odbocila).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nakukovatelko, to myslis, asi tu nulovou zonu, ne? taky jsem se chtela prave zeptat, jestli ta zelenina v tom opravdu dyl vydrzi
holky a mate v mrazaku to no frost? prej ty lednicky s tim huci, je to pravda? a opravdu se tam ta namraza netvori? ja mam totiz zrovna vybranou, ktera to nema a musi se mechanicky odmrazovat, tak jestli trvat na tom no frost a hledat jinou,diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akrim nesnáším odmrazování
Záleží na tobě, co ti víc vyhovuje. Pokud mají psáno, že je tam systém No frost, tak by se námraza opravdu tvořit neměla. Co se týká hučení, tak u mě dobrý
a to máme kuchyň otevřenou přes jídelnu do obyváku. Taky je ale docela dost možné, že ten hukot záleží na typu a značce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akrim - „nulovou zonu“, to nevim, co to je, ale asi myslime to same. Proste slysela jsem, ze v tom lze prechovavat zeleninu, u nas je odpradavna problem kam s pytlikem brambor, hadame se kvuli tomu uz 20 let, tak bych ten pytel brambor rada nekam hodila, kam opravdu patri, a byl by klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máti má Liebherr nerezovou dvoumetrovou a je s ní moc spokojená. Má v lednici dva šuplíky a hrozně si to chválí, že je to přehledný, že s šuplíkem vyjede, vybere si, zajede, zabouchne:-) Jinak jsem jí taky říkala ať neblázní, že na nerezové budou vidět otisky, ale není to nějak děsivé. Až budu pořizovat já novou, tak taky nerez a pokud se nezhorší, tak taky Liebherr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit