Rychla pracka

mmonica
22.6.10 14:37

rychla pracka

Dobry den, potrebovala bych poradit, planuji koupit novou pracku a protoze je nas doma celkem pet, potrebuji aby vyprala dobre , ale taky rychle. Jde mi o to aby krom normalniho rychleho programu mmela i zkraceny program na 60 stupnu. Soucasna mi pere dve a pul hodiny a to je strasne moc. Muzete mi nekdo poradit ?Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
22.6.10 14:41

mam electrolux a tam se u kazdeho programu da nastavit intenzita zaspineni a tim padem i cas, klesne treba i o hodinu, jak u ktereho programu.. urcite to ma i AEG ta je jeste lepsi a tissi, ale ja jsem spokojena. ta funkce se menuje Time manager. mam tuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
22.6.10 14:49

Kup na 7 kg, ať můžeš dát víc prádla na jeden cyklus.
My máme AEG asi 5 let starou (a na 5 kg teda), ale jsou tam 4 druhy programů: normální praní, kde je 40, 50, 60 a 90 na ty 2 až 2,5 hod. Pak jemné prádlo, kde je 30, 40, 50, 60. Program na 60 je na 89 minut. Další dva druhy programů jsou úplně jemné prádlo a ruční praní na 30 a 40.
Tak to ti určitě poradí v elektru, jak to která pračka má. Nám to při zvolení programu ukazuje dobu praní v minutách, tak ať ti to podrobně předvedou v tom kšeftě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
22.6.10 15:01

Já mám taky elektrolux s tou intenzitou zašpinění, na 7 kg a velká spokojenost. Zkusila jsem ti to naklikat a 60 při dlouhém ždímání na 1200 jde stáhnout na 60 minut a při krátkém ždímání na 900 je to minimum 50 minut. Ale přiznám se, že ji častěji pouštím na ty 2 hodiny, neb mám i sušičku, tak ta musí mezím tu předchozí várku stihnout usušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
22.6.10 15:42

Miele s fcí express třeba tahle http://www.miele.cz/…je_27335.htm

Za půl hodinky máš vypráno. K tomu suška s toutéž fcí.

Má ji tchýně, když si třeba holky ušpiní tepláčky, za hodinku a něco mi je vrátí krásně vyprané a suché. Ovšem ta cena, v setu kolem 65 tisíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
22.6.10 16:11

pro madlicku, tak miele rozhodne neni moje cenova kategorie, vidim to tak na elektrolux, AEG nebo Bosch, to jsou pro me osvedcene znacky

• Citovat
  • Upravit
11408
22.6.10 16:17

Moni, tak si jen pohlidej funkci toho Time manageru, maji to vetsinou ty s displejem a vedle toho jsou sipecky… myslim, ze ty novsi uz by to mohly mit snad vsechny. AEG to ma tusim resene jen knoflikem malo spinave, ale nejsem si jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
22.6.10 16:18

xreni, diky moc za radu

• Citovat
  • Upravit
11408
22.6.10 16:19

neni vubec zac, model vyber treba na netu a pak si stahni ceky navod, tam to uvidis urcite. jde to tusim na ceske-navody.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.6.10 19:43

a jestli můžu doporučit, tak nakupuj přes mall.cz - kupovala jsem přes něj pračku a lednici (obě electrolux) a byla jsem s jejich službami spokojená :-) a navíc tam mají pořád nějaké akce, takře krásnou pračku koupíš do deseti tisíc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.6.10 07:17

ja teda pres mall.cz jen vybirala.. nevim jak pracky ale co jsem si objednavala veci na kolo dostupne do 3 dnu, tak nebyly ani po dvou tydnech. ale penize vratili kupodivu. u tech pracek kolikrat v diskuzi ctu, ze servis hrozny, takze tezko rict. ja treba vybrala na netu nekolik favoritu a pak koukla v obchodech. kdyz je v obchode akce, vetsinou vyjde stejne jak na netu. tak hodne stesti pri vyberu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.6.10 09:38

My máme bosch maxx6, na 60 při normálním zašpinění pere hoďku a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí