PLAZMA SAMSUNG + DIGI TV

326
24.6.10 10:15

PLAZMA SAMSUNG + DIGI TV

Ahoj,

zkouším, zda se tu nenajde nějaký technický typ, který by nám poradil. Včera nám přivezli novou televizi plazmu Samsung PS42B430. Včera jsme ji taky zapojili. Máme jako zdroj televizních kanálů Digi tv. Ale prostě jsme za nic na světě nepřišli na to, jak to udělat, aby se v té televizi načetlo to Digi. V návodu nic takhle popsaného není. Včera jsem si s tím hrála asi do jedenácti a pak mě přešla trpělivost a šla jsem spát. :nevim:
Tak kdyby měl někdo s touto kombinací zkušenosti, nebo mi dokázal jako technickému antitalentovi poradit, byla bych vám opravdu vděčná. Upozorňuju, že kabely jsou zapojené správně dle návodu.

Zkouším to zatím takhle, pokud se nepodaří budu muset zavolat nějakého technika, aby pomohl. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
24.6.10 10:41

tak se koukni do jaké zdířky ti jde kabel z příjímače a přepni na ten kanál…my to třeba máme na AV2, jinak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
24.6.10 10:45

JJ, jak píše Nellik, já jednou restartovala modem od UPC a pak ho zapal vedle a nefungovalo nic.. TV, net ani telefon. Zoufalá jsem psala na infolinku a jejich první rada byla zkusit to přepnout a od tý doby to začlo fungovat. Ještě že jsem tam jen volala :roll:

• Citovat
  • Upravit
326
24.6.10 11:06

To říkám, jsem antitalent :-D :mrgreen: . Děkuji, už to funguje. Už se mi načetlo Digi. Obraz není ale nijak extra čistý. V návodu píšou, že se to řeší nějakým HDMI kabelem. Tak nevím. S tím už si bude muset poradit manžílek :-D :mrgreen:

Ještě jednou vám děkuji, děkuji, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
24.6.10 11:09

Jj, to asi jo, HDMI máme taky, resp. nevím,jestli kabel, ale když pouštím DVD a zpět TV, tak to přepínám mezi HDMI a ještě něčím. :roll:

Jsem četla znova ten svůj první příspěvek… jsem taksy truhlík… psala jsem na infolinku a v další větě… ještě že jsem tam jen volala :roll: Samozřejmě jsem na tu infolinku volala :zed:

• Citovat
  • Upravit
326
24.6.10 11:40

jjelena: tak ale hlavně, že se to podařilo. Před chvílí mi volal manžel z práce s dotazem: tak co, už nám jde televize? Protože tušil, že mi to nedá a budu se v tom zase hrabat. A když jsem řekla, že jo, tak mi ani nechtěl věřit :-D :mrgreen:

A ten HDMI kabel se musí asi dokoupit co? Odpolko zajedu do elektra a zeptám se tam na to :-) Ať to má drahoušek doma, až přijede z práce a pak už to je jen na něm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
24.6.10 11:46

Jseš šikulka :palec:

• Citovat
  • Upravit
1402
24.6.10 11:48
habebe píše:
jjelena: tak ale hlavně, že se to podařilo. Před chvílí mi volal manžel z práce s dotazem: tak co, už nám jde televize? Protože tušil, že mi to nedá a budu se v tom zase hrabat. A když jsem řekla, že jo, tak mi ani nechtěl věřit :-D :mrgreen:A ten HDMI kabel se musí asi dokoupit co? Odpolko zajedu do elektra a zeptám se tam na to :-) Ať to má drahoušek doma, až přijede z práce a pak už to je jen na něm :palec:

hlavně se podívej jestli má HDMI výstup i váš přijímač- ne všechny ho bohužel mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
24.6.10 11:52

HDMI výstup máme, to už jsem z návodu vyčetla. :-D Holky fakt děkuji za pomoc a rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
24.6.10 11:55
habebe píše:
HDMI výstup máme, to už jsem z návodu vyčetla. :-D Holky fakt děkuji za pomoc a rady :palec:

nemáš zač :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
24.6.10 12:06

My měli samsunga plazmu a byli jsme spokojení. Obraz super i s velice nekvalitním satelitním přijímacem Strong. V záruce se, ale rozbili reproduktory, takže nám vrátili peníze. Pořídili jsme LG LED a obraz hrůza, takže jsme investovali do nového satelitu a koupili i ten extra khábl. Obraz zase super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí