Klinická logopedie Praha 2014, zkušenost?

17
12.2.14 20:30

Klinická logopedie Praha 2014

Dobrý den maminky, prosím moc o zkušenosti. Potřebuji najít nového klinického logopeda v Praze pro svá dvojčata. Je to velice akutní. Navštěvovali jsme již jednu paní magistru, ale ta skončila. Logopedie nebyla úspěšná, o tom se nebudu rozepisovat… Potřebuji někoho, kdo si děti dokáže získat, dokáže je rozmluvit, i když nespolupracují… Prostě nemluvíme a to nám již byly 3 roky dávno dávno… :zed: :zed: :zed: Moc děkuji za všechny odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
12.2.14 20:40

Ahoj,
kolik je dětem? naši kluci začli také až dávno po 3. narozeninách a přišlo to samo, do vět začali spojovat až ve 3,5 letech…kontakt bohužel nemám, ale snad někdo poradí. díky denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
12.2.14 20:46

Já chodím už s druhým dítětem na logopedii v Durychově ulici (Praha 4?). Je to logopedie PaeDr. Kopicové a konkrétně chodíme k Mgr. Svobodové - mladá úžasná logopedka. Potřebujete ale doporučení pediatra, jinak vás nemůžou přijmout a nejdřív bych si zavolala, jestli ještě berou nové děti.
http://www.logopedie-kopicova.euweb.cz/durychova.html
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
12.2.14 20:51

Jsem velmi spokojená na foniatrické klinice v Žitné ulici i paní doktorky Škodové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
12.2.14 21:18

Logo klinika na karlove namesti. Doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
12.2.14 21:21

My chodíme na logopedii na Karlák. Syn se ale nejlépe rozmluvil v MŠ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.2.14 12:44

Maminky, moc děkuji za odpovědi. Potřebujeme někoho moc trpělivého. Hyperaktivita je značná a výsledky nebudou hned… Navíc nerozumí…

Dinčík, ani 3 a půl jim už není…

Moc tu nechci jejich stav popisovat. Ale podnětů mají dost, zpívám jim, říkadla a tak od narození, ale stejně nula. Zkoušeli jsme všechno, vyšetření máme, na další chodíme. Jsem ještě o ničem takovém neslyšela a nečetla. Ach jo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17928
5.5.14 19:57

Pokud děti ve 3 letech opravdu vůbec nemluví, je určitě na místě logopeda konzultovat, příp. dětského psychologa. Čekat s nemluvícím dítětem do pěti let by byla určitě chyba. Náprava vadné výslovnosti je jiná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.5.14 10:14

Chodím se synem taky na Prahu 4 do uluce Durychova, odkaz dávala Adela. Ale mám dojem, že mají dost plno, nás berou jednou měsíčně a to je dle mého pro Tvé dětičky málo. Pokud opravdu ještě nemluví po 3,5 roce asi by to chtělo nějakou intenzivnější logo-terapii. A jistě i psychologické vyšetření, nejsem odborník, ale může to být třeba vývojová dysfázie, případně nějaké těžší OVŘ. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí