Hry do tabletu pro 3leťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4099
8.2.14 13:50

hry do tabletu pro 3-letaka

Zdravim, mam mensi tablet, obcas bych ho chtela triletakovi pucit s nejakou hrou. kamoska mi poradila „vyukove karticky“, to me nadchlo, ze tam jsou takove hezke hry. netusila jsem to.
akorat v tom google play jich jsou TUNY. nevim co vybrat!
chci neco pro kluka, bavi ho auta, stroje, rad maluje. ale moc rada bych nejakevylozene hry, aby to byl nejaky ukol

poradte, co bavi vase trilete deti? prosim ale presny nazev, at to najdu :-)

PS: toto neni mysleno jako diskuze o vhodnosti tabletu pro triletaka, diky za pochopeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verulicek
8.2.14 13:55

Když rád maluje, koupila bych omalovánky. Nevidím důvod, proč bych dávala tříletému do ruky tablet :think: Ale to je čistě můj názor.

• Citovat
  • Upravit
3241
8.2.14 13:58

Jemuje se to pou, taková brambora, děti to moc baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@verulicek píše:
Když rád maluje, koupila bych omalovánky. Nevidím důvod, proč bych dávala tříletému do ruky tablet :think: Ale to je čistě můj názor.

můj taky.
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.2.14 14:07

Vím, že jsi na to upozorňovala, přesto si tu poznámku nedokážu odpustit - proč pro boha tablet tak malému dítěti?? 8o
S hrou neporadím, ale na obyč. hračky nedám dopustit, co budeš dělat až ho to přestane bavit? Dostane notebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.2.14 14:08
@momi33 píše:
můj taky.
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

Ano, přesně proto. Bohužel je to pravda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
8.2.14 14:08

@budi Dceru baví úkoly tohoto typu http://www.zabavneuceni.cz/2-3/c-1251/

Pokud rád maluje, koupila bych raději tohle, než hry na tabletu. Najdeš i plno na netu, vytiskneš a nemusíš nic extra kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.2.14 14:09

Pou :palec: Ape taky nechapu proc by melo mit tak male dite v ruce tablet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.2.14 14:10
@Lejaa píše:
Ano, přesně proto. Bohužel je to pravda!

je to jen o rodičích.. když nemají na děti čas a radši je uklidí k pc nebo tabletu.. něco jiného, když je třeba dítě na 10 minut zabavit třeba v čekárně u dr.. Ale osobně.. tablet nemam ani já, natož dítě :mrgreen:

Pro zakladatelku - nedávno tu byla stejná diskuze - mrkni do ní. Bylo tam hodně her i s odkazama - od puzzle až po lehčí logické hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
8.2.14 14:10

Co takhle pexeso? Stavebnici? Omalovánky, které se dají vytisknout na netu? Proč hned hry do tabletu???

• Citovat
  • Upravit
72725
8.2.14 14:13
@karfice píše:
Co takhle pexeso? Stavebnici? Omalovánky, které se dají vytisknout na netu? Proč hned hry do tabletu???

moderní doba, neasi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
8.2.14 14:14

Her je opravdu spousta - já tedy znám ty pro iPad. A proč dávat 3letému dítěti tablet? Protože je tam spousta výukových her a používají se třeba i pro postižené děti se speciálními výukovými potřebami. Je tam třeba i parádní dopravní výchova, učí se tam tvary, barvy ale i jazyky atd. Prostě já to beru jako doplněk - právě ke klasickému malování a vystřihování. Prostě žijeme v 21. století a kdo si myslí, že když se dá dítěti tablet, že už si nebude normálně hrát, tak to je nesmysl - když má dítě ty sprváně podněty, tak je tablet jen jedna z „hraček“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
8.2.14 14:16
@karfice píše:

8o Ty jsi jasnovědec? Zakladatelka v příspěvku píše, že chce ten tablet občas půjčit dítěti a nikde neříká, že si dítě nehraje se stavebnicí nebo omalovánkama :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
8.2.14 14:21

Omlouvam se, konkretni hru nedoporucim, nakonec jsme tablet synovi jeste neporidili. Ale rada bych se zastala zakladatelky. O moudra typu „omalovank“ atd nestala, pokud vim… A pokrok nezastavis. Technologie patri k zivotu a nevim, proc by triletak cas od casu nemohl pouzivat tablet, kdyz se to rozumne ohlida?… A treba ho zaklatekla do prvni tridy nauci i plavat i si zavazat tkanicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí