Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Pekoni píše:
@PetrVesely u nás si taktéž syn stahuje sám do plné kapacity. Tolik her co tam mám. Jsou chytrý hlavičky. Vše okoukají
Někdy se snažím okukovat od něj ![]()
@unuděná @Fazulina @bedruška1 @Nimie @PetrVesely
Tak už mám tablet doma, koupila jsem Lenovo.
Mám stažený asi 4 hry z google play či co, a víc se mi do uložiště nevejde a přitom jinde v tom tabletu vidím, že je plno místa.
Tak nevím co s tím? ![]()
@Caitlyn píše:
@unuděná @Fazulina @bedruška1 @Nimie @PetrVeselyTak už mám tablet doma, koupila jsem Lenovo.
Tak nevím co s tím?
Mám stažený asi 4 hry z google play či co, a víc se mi do uložiště nevejde a přitom jinde v tom tabletu vidím, že je plno místa.
Ty jo, tak to nevím. Já mám jakýsi předpotopní Samsung, her tam mám mega moc a nic mi to nehlásí. Nějaký návod máš? Lenovo mám akorát notebook:-))).
@Caitlyn píše:
@unuděná @Fazulina @bedruška1 @Nimie @PetrVeselyTak už mám tablet doma, koupila jsem Lenovo.
Tak nevím co s tím?
Jakože ti to napsalo takovou tu hlášku, že dochází uložiště? Jaké hry jsi stáhla (nemusíš název, jde mi o velikost) Kolik máš interního uložiště, víš? A kde jsi koukala na to volné místo?
P. S.: Pardon za tu tunu dotazů, jen bez nich moc nemá cenu radit ![]()