Hry do tabletu pro 3leťáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bibie
19.2.14 22:17

Dekuji za perfektni diskuzi!!! Tablet dostali holky(2 a 4 roky) k vanocum, teda spis byl pro mladsi, starsi nemela o technicke veci nikdy zajem, a manzel nahral jen par her, moc je nezaujali, videla jsem na iPadu i jine ale nestihla jsem je postahovat pred cestou letadlem, tak ted mozna na zpatecni ceste budou neco hrat. V lete jsme cestovali vlakem na Slovensko- 5 hodin, jsem docela tvoriva a deti jsou zvykle na ledacos, i si s nimi rada hraju, ale co si zabalite pokud jdete sama se dvemi detmi na tyden, jednou je potreba prestoupit?! No asi kostky, pet krabic puzzle, 2 panenky, par plysaku, pastelek, omalovanek, knizek atd…a kde date obleceni, jidlo? Tak mi prijde lepsi vzit si jeden tablet a mit vse v nem. Ja na nem dokonce po vecerech a v poledne ctu spoustu knih, takze vyuziti si nasel u vsech. A taky nechci aby moje deti zili nekde mimo realitu, vzdyt jsme vsichni online, cim driv se nauci spravne zachazet s technikou tak tim lepe.

• Citovat
  • Upravit
15575
19.2.14 22:30

@bibie :palec: Absolutni souhlas :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.2.14 06:58

Kurňa to moje děcko zavřít do skříně asi. Malovat to nechce, hrát si s plastelínou taky ne, tvořit něco je pro něj nůůůůdáááá (jak říká). Lego musím stavět já, jeho to baví jen rozbíjet. Ještě že máme tu babičku, která mu dá zrní jak Popelce a on s radostí celé hodiny přebírá :mrgreen:

Na tabletu hraje hry, co ho zároveň i něco učí. Ale hraje jen za odměnu a vždy jen chvilku. Nebo pak když lítáme v Motole po odděleních, tak je to výborný partner na uklidnění.

Jinak díky za super odkazy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
20.2.14 08:54

@RyBANA Nemš doma klon toho našeho? Taky: plastelínu a malování musím odbýt já, lego jen výjimečně ;) Zrní jede u nás taky, ale holt ho pak vysávám z koberce. Ještě vodu by si přelévala, ale to už jí teda nedovolím, jen ve vaně ;)

Jinak teď třeba je od neděle tablet ve skříni, ani na něj nevzdechla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.2.14 09:04

@Slečna Ferka Jsem ráda, že malej není sám takovej. Na jednu stranu jsem z toho zoufalá. Ze všech stran slyším, jak jejich děti u malování nebo plastelíny vydrží i hodinu, dvě…syn vydrží udělat jednu čárku :lol: Čím víc se snažím to s ním zkoušet, tím větší má odpor - prostě taková ta klasika akce=reakce :mrgreen: Takže to společné „hraní“ vzdávám. Nejspokojenější je s autama, u čehož mě nechce - protože jak říká, já to neumím a furt jezdím blbě.

Ten tablet je téměř jediná možnost jak si společně hrát a zároveň spolu vést duchaplný rozhovor a ještě se něco naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
20.2.14 13:29

@RyBANA No jasně, každej to má jinak, proto mi přijde to apriorní odmítání tabletu debilní ;)

Jinak moje dítě nemá problém se mnou duchaplně konverzovat. Ideálně když mi strká ruce do hrnce při vaření, podává prádlo na pověšení, poslouchá mě, jak něco říkám (nebo i třeba rádio nebo bednu nebo písničky), a ptá se, co znamená který slovo… Ale malování nebo modelínu nebo lego si vždycky nechá vyndat (to ona i sama chce!), ale počmárá jeden papír nebo vymodeluje jednu hroudu nebo dá na sebe tři kostky, pak už to musím dělat já a ona se kouká - což vzhledem k tomu, jakej jsem výtvarnej antitalent, je fakt pecka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.14 21:35

Můj syn rád hraje Dr Panda, Kids Doodle, My love puppy a crazy dentist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
28.2.14 08:05
@Slečna Ferka píše:
@RyBANA No jasně, každej to má jinak, proto mi přijde to apriorní odmítání tabletu debilní ;)

asi tak :palec:

anonymko, diky za další tipy

Instalovala jsem některé hry, které tu padly a klukovi se to moc líbí. Hlavně teda hra Duplo je fantastická (a zdarma).
Kluk má tablet tak 4-5× týdně na půl hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
7.3.14 13:43

Čau lidi čeká mě dlouhá cesta autem s dvouletákem (27m) kterej cestování nesnáší. Napadl mě tablet. Existuje do toho nějaká hra nebo aplikace nebo jak se tomu nadává už pro tak malé dítě? Zkoušela jsem nějaké pexeso to vypadá že pochopil. A něco jiného? Nějaké konkrétní tipy prosím.

Jinak díky předem všem, které by mě chtěly upozornit, vím že tablet pro dítě není vhodný :jazyk: Ale omalovánky mu do auta fakt dávat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.3.14 13:57

@marmelada78 Dyt tu mas spoustu tipu na hry… ve 27 mesicich toho zvladne na tabletu, ze se budes divit… zkus toho Poua napriklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
7.3.14 14:09
@74paja píše:
@marmelada78 Dyt tu mas spoustu tipu na hry… ve 27 mesicich toho zvladne na tabletu, ze se budes divit… zkus toho Poua napriklad.

Dík já jsem se tím začla prodírat ale přišlo mi to ve finále jako diskuse proti tabletu tak jsem to nedočetla, tak ok zkusím se tím prokousat, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.3.14 14:45

@marmelada78
prokousej se, jedna holka tu napsala uplny seznam!

jinak hledej omalovanky, to ho urcite bude bavit.
pak mame zvuky aut, to se malemu moc libilo - posouva si obrazky a auta/lode/letadla tam delaji zvuky.
a LegoDuplo hra je fantasticka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bartulice
22.11.14 13:07

@bibie to napsala dobře. Mám tříletého chlapečka a hodně cestujeme, takže ho potřebuji na cestách zabavit. Nechci ale, aby pořád jen koukal na pohádky. Malej taky rád hodně maluje. Nevíte o nějakých „online omalovánkách“? Možná to tu už zaznělo, ale než bych se těmi diskuzemi prokousala… :D 8o

• Citovat
  • Upravit
4984
22.11.14 13:17

@bartulice my mame kresleni „kids doodle“. A je to dokonce ofline. Ale nejsou to omalovanky ale kresleni. Mladej zblada prepinat rezimy malovani sam, gumuje, dava novy „papir“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
22.11.14 13:34

Nepamatuju si, jestli to tu tu bylo, ale výborná hra je Flow free. Syn u toho vydrží relativně dlouho (v čekárně u doktora super!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí