Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím zda se dá rybí tuk ( omega 3 hp natural) koupit i v Praze děkuji za odpověd ![]()
Ja objednavala na techto strankach a do 2 dnu byl doma.
http://www.nutravita.cz/…ral-pomeranc
@esminka mohu se zeptat zda dáváš užívat i dětem? a jestli jsi poznala na jejich imunitě zlepšení? děkuji
Jinak já teď v těhu využívám femibion a součástí je i rybí olej s omega 3 a nevím teda jestli je to těhotenstvím, ale jsme odolnější vůči nemocem ![]()
Koupila jsem na doporuceni neurologa pro trileteho syna. Ma vyvojovou dysfazii plus podezreni na ADHD. Bylo nam tedy doporuceno Eye q, ale cena je neuveritelna, hledala jsem proto vyrobek s podobnym slozenim a mnozstvim latek. Navic prijemne voni po pomerancich, nemame problem s polykanim. S imunitou nevim, s tou problem nemame ![]()
Tak asi objednat na jejich stránkách jinde se nedá sehnat
nechtělo se mi platit poštovné ale kdyby užívání pomohlo proti nemocem tak to objetuji
@kmartina A na co chceš omega 3 používat, jaké máš zdravotní problémy - jestli s memůžu zeptat.
Já o něm taky uvažuji a taky uvažuju o zeleném ječmenu - ale spíš preventivně, bohužel nemoci v rodině jsou velice závažné
Chtěla jsem pro moje dítě na posílení imunity a proti nemocem myslím, že by to mohlo být dobré
@esminka píše:
Ja objednavala na techto strankach a do 2 dnu byl doma.
http://www.nutravita.cz/…ral-pomeranc
Diky za tip, dnes mi dorazil. Poradis fintu, jak pripravujes davku? Pouzivas strikacku? Zarazilo me, ze je to mala petka a ja netusim, jak odmerit 1ml.
@tulipán píše:
Diky za tip, dnes mi dorazil. Poradis fintu, jak pripravujes davku? Pouzivas strikacku? Zarazilo me, ze je to mala petka a ja netusim, jak odmerit 1ml.
Pouzivam odmerky od leku (napr od Nurofen sirup). Hezky se to malemu z toho polyka.
Ahoj. Jake jsou vase zkusenosti s timto olejem? Uvazuji ho koupit pro trileteho syna..jak kvuli posileni imunity, tak i celkove pro spravny vyvoj mozku apod…taky je dost vzteklej a zivej, pry by se to pri uzivani take mohlo zlepsit..?
A jak dlouho po otevreni se musi spotřebovat? Protoze deti od 3 let berou 1ml denne a lahvicka ma tusim 270ml..coz by bylo na 270 dni…coz je krasny, pokud se to nemusi nejak moc brzy po otevreni zdelat..
Jinak se tedy rozhoduji mezi timto olejem, Iskialem a Aromatikou-oleje z trescich jater od firmy Lysi..puvodne jsem byla rozhodnuta pro tu Aromaticu, ale nejak nikde neni skladem a tento olej ma asi nejvic podobne slozeni…az na to, ze tam nema vitaminy A, D,E..
coz je teda trochu skoda..
Tak i za nazor, ktery olej je asi nejlepsi, nebo ktery by jste volili vy, budu moc rada.
Moc dekuji za vase odpovedi ![]()