Omega 3-HP natural

100
5.2.14 23:21

omega 3-HP natural

Prosím zda se dá rybí tuk ( omega 3 hp natural) koupit i v Praze děkuji za odpověd :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
6.2.14 06:21

Ja objednavala na techto strankach a do 2 dnu byl doma.
 http://www.nutravita.cz/…ral-pomeranc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
6.2.14 08:20

@esminka mohu se zeptat zda dáváš užívat i dětem? a jestli jsi poznala na jejich imunitě zlepšení? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
6.2.14 08:21

Jinak já teď v těhu využívám femibion a součástí je i rybí olej s omega 3 a nevím teda jestli je to těhotenstvím, ale jsme odolnější vůči nemocem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.2.14 11:51

Koupila jsem na doporuceni neurologa pro trileteho syna. Ma vyvojovou dysfazii plus podezreni na ADHD. Bylo nam tedy doporuceno Eye q, ale cena je neuveritelna, hledala jsem proto vyrobek s podobnym slozenim a mnozstvim latek. Navic prijemne voni po pomerancich, nemame problem s polykanim. S imunitou nevim, s tou problem nemame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.2.14 20:27

Tak asi objednat na jejich stránkách jinde se nedá sehnat :roll: nechtělo se mi platit poštovné ale kdyby užívání pomohlo proti nemocem tak to objetuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
6.2.14 20:35

@kmartina A na co chceš omega 3 používat, jaké máš zdravotní problémy - jestli s memůžu zeptat.
Já o něm taky uvažuji a taky uvažuju o zeleném ječmenu - ale spíš preventivně, bohužel nemoci v rodině jsou velice závažné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.2.14 12:09

Chtěla jsem pro moje dítě na posílení imunity a proti nemocem myslím, že by to mohlo být dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
11.9.14 01:02
@esminka píše:
Ja objednavala na techto strankach a do 2 dnu byl doma.
http://www.nutravita.cz/…ral-pomeranc

Diky za tip, dnes mi dorazil. Poradis fintu, jak pripravujes davku? Pouzivas strikacku? Zarazilo me, ze je to mala petka a ja netusim, jak odmerit 1ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
11.9.14 13:24
@tulipán píše:
Diky za tip, dnes mi dorazil. Poradis fintu, jak pripravujes davku? Pouzivas strikacku? Zarazilo me, ze je to mala petka a ja netusim, jak odmerit 1ml.

Pouzivam odmerky od leku (napr od Nurofen sirup). Hezky se to malemu z toho polyka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
11.9.14 13:47

@esminka To je dobry napad, taky je mam schovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.4.16 20:10

Ahoj. Jake jsou vase zkusenosti s timto olejem? Uvazuji ho koupit pro trileteho syna..jak kvuli posileni imunity, tak i celkove pro spravny vyvoj mozku apod…taky je dost vzteklej a zivej, pry by se to pri uzivani take mohlo zlepsit..?

A jak dlouho po otevreni se musi spotřebovat? Protoze deti od 3 let berou 1ml denne a lahvicka ma tusim 270ml..coz by bylo na 270 dni…coz je krasny, pokud se to nemusi nejak moc brzy po otevreni zdelat..

Jinak se tedy rozhoduji mezi timto olejem, Iskialem a Aromatikou-oleje z trescich jater od firmy Lysi..puvodne jsem byla rozhodnuta pro tu Aromaticu, ale nejak nikde neni skladem a tento olej ma asi nejvic podobne slozeni…az na to, ze tam nema vitaminy A, D,E.. :think: coz je teda trochu skoda..
Tak i za nazor, ktery olej je asi nejlepsi, nebo ktery by jste volili vy, budu moc rada.

Moc dekuji za vase odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect