Hry do tabletu pro 3leťáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
22.11.14 13:54
@Mugduh píše:
Nepamatuju si, jestli to tu tu bylo, ale výborná hra je Flow free. Syn u toho vydrží relativně dlouho (v čekárně u doktora super!).

Ta je fakt supr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.11.14 13:56

omalovanky

kresleni a omalovanky

jinak za nas vedou hry od Lego duplo, hlavne teda vlacky a kralik se zmrzlinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.11.14 14:03

A hry doporucuju Hamburger, pexeso a pou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janulinka80
22.11.14 14:13

@bartulice @Mugduh tak my malujeme a hrajeme s prasátkem Pigy :palec: Teď teda nevím přesné webovky, ale když zadám pigy, tak mi to hned vyjede.

• Citovat
  • Upravit
Ptack
27.11.14 19:26

A víš o tom, že je tam teď soutěž o tablet?!?!?!

• Citovat
  • Upravit
6160
21.8.16 09:09

Ahoj,
v pátek odjíždíme autobusem do Španělska, cesta bude trvat den, pro dceru (2r10m) bereme omalovánky, pastelky, knížky a vezmeme i tablet, kdyby bylo nejhůř nebo něco, tak ať můžeme pustit pohádky.

A ptám se, jestli nemáte tip na nějakou dobrou zajímavou hru pro dítě v jejím věku do tabletu? Takovou, kterou bych si mohla stáhnout na uložto a mít ji v tabletu. Připojení na internet tam nebude. :nevim:

Doma žádné počítačové hry nehraje, tak netuším co stáhnout :nevim:

Snad tu cestu tam i zpět přežijeme v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.8.16 09:20

@Caitlyn A procetla sis tu diskuzi? Ono tam toho uz hodne padlo. Akorat nevim, proc stahovat na ulozto? Google play ne? ;) tam si muzes hry i zobrazit dle pozadavku (vek, pohlavi, jestli chces oddechovku, naucnou nebo treba skakacku atd).Postahovala bych treba mensi hry ale vic (pexesa, omalovanky, nejaka zviratka, princezny dle chuti).My talking Angela je treba super pro hoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
21.8.16 09:25

Pokud vím, tak hry se do tabletu přes uložto úplně stáhnout nedají (nebo možná jo, nevím). Ale můžeš velké množství stahovat přímo v tabletu přes aplikace a pak je tam mít, fungují i bez internetu. Radím třeba hry od Lega, ty jsou fajn a moje dcerka kolem tohoto věku byla z nich nadšená. Každopádně tam stačí do vyhledávače napsat hry pro děti, nejlépe anglicky a najde ti to tolik her, že nebudeš vědět, co vybrat. Jsou i se zvířátky, se zvuky zvířat apod.

Jinak, teda velká odvaha jet s tak malým dítětem tak daleko busem, to bych nedala, ani jako rodič, ani jako spolucestující, co musí zlobivé děcko poslouchat celý den:-))), ale pokud máte klidné dítě, tak budiž, naše malá by zbořila autobus a asi by nás po cestě vyhodili, aby se nás zbavili:-). Tablet by ji asi zabavil tak na hodinku, ale zbytek by byl očistec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
21.8.16 09:34

@Caitlyn u nás je ted oblíbená hra „hamánek má hlad“ (učí se farmaření :-D malý to miluje) a Trip to the zoo for kids (prvně s moji pomocí a pak už sám). Jinak standart puzzle třeba krtek, pexeso, poznávání tvarů a barev. Má přesně 3roky-tohle vše už hraje dlouho.
vše stahuji na obchod play.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
21.8.16 09:36

@unuděná no tak záleží na tom jaký máš tablet, já google play nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
21.8.16 09:52
@Halibar píše:
@unuděná no tak záleží na tom jaký máš tablet, já google play nemám :D

Tak jasně, to záleží, jaký máš operační systém, ale asi nestahuješ aplikace do tabletu přes uložto, ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
21.8.16 09:59

No, já ještě tablet nemám. Ale zítra bych si šla koupit Lenovo tablet. A s tím google play nebo obchod moc neumím :oops:

Ale díky za tipy, nevěděla jsem, že si to můžu stáhnout rovnou přes ten google a pak to mít v tabletu i bez internetu.

Malá je celkem klidné dítě, jede nás víc - já, manžel, manželova maminka, manželův synovec cca 12roků. Tak se bude dcera mezi náma střídat na sezení. Nějak to zvládneme. :D

Když tak mi napište v září, jak to dopadlo, a až se vrátíme tak Vám odepíšu jak cesta tam i zpět probíhala :mrgreen: Jestli se budu tak smát jako teď nebo se bouchat hlavou do zdi :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31721
21.8.16 12:08

@Caitlyn záleží co máte za tablet. Budu zatím předpokládat, že Android :) můžeš zkusit Abduction, Cut the Rope, DipDap (něco málo to stojí, ale třeba to seženeš i na tom ulozto), Pou, Alien Magnet, Ninja Fruit (nebo cokoliv podobného)… záleží co zvládne, co jí zabaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
21.8.16 13:58

Tak nevím jak u vás ale těžko tříleťákovi vybírat, instaluje si sám co chce, až do kapacity úložiště. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
21.8.16 14:07

@PetrVesely u nás si taktéž syn stahuje sám do plné kapacity. Tolik her co tam mám. Jsou chytrý hlavičky. Vše okoukají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí