Klobouk pro čarodějku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@kikibibi píše:
Ahoj,
Shanim klobouk pro dceru 2roky na sobotni akci, ale nikde neni k dostani, nemate tip kde je jeste maji? praha 13, luka, stodulky nejlepe? popr. I jinde v praze.
Dekuji za pomoc pri honbe za klobrcem
Kdybys měla jooo velkej problém, koupím ti ho na kladně a dovezu do práce. Tam by sis musela přijet, ale je to kousek od stodůlek. Zak kdyžtak napiš
- Citovat
- Upravit
Holky dekuji za tipy. Vyrobu mam na poslednim miste, protoze znam svou zrucnost, ikdyz srolovat papir bych asi dala
ti vietnamci mne nenapadli. Vim o jednich na stodulkach a dal nevim. Date konkretni tipy kde? Dekujiii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjelena píše:
Kdybys měla jooo velkej problém, koupím ti ho na kladně a dovezu do práce. Tam by sis musela přijet, ale je to kousek od stodůlek. Zak kdyžtak napiš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikibibi píše:
Opravdu? Tak to je moc mile. Kdybych nesehnala pisnu. Dekuju moc, byť za nabidku
Jasan, ale snaž se kdyžtak zítra dopol. At ho koupím po práci. Případně napiš sz a tel. A není zač
- Citovat
- Upravit
@kikibibi na stodůlkách bývali u metra ne? Ti mě napadli hned. Pak ještě Hostivice, vedle Lidla, pokud jseš pojízdná autem. Jezdím denně kolem a fungujou
- Citovat
- Upravit
Mam jeden doma, som z Prahy 6, mozem pozicat (mam k tomu aj suknu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tý jo a mě dnes 49