Klobouk pro čarodějku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
4.11.15 21:49
@KPKristy píše:
Sice neporadim Prahu, ale zkusila bych Vietnamce, a ti jsou vsude ;)
Kupovali jsme ho minuly tyden neteri, vyber asi z peti vzhledu a stal 19,– :jazyk:

Tý jo a mě dnes 49 :cert:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
4.11.15 21:51
@kikibibi píše:
Ahoj,
Shanim klobouk pro dceru 2roky na sobotni akci, ale nikde neni k dostani, nemate tip kde je jeste maji? praha 13, luka, stodulky nejlepe? popr. I jinde v praze.
Dekuji za pomoc pri honbe za klobrcem

Kdybys měla jooo velkej problém, koupím ti ho na kladně a dovezu do práce. Tam by sis musela přijet, ale je to kousek od stodůlek. Zak kdyžtak napiš

• Citovat
  • Upravit
287
4.11.15 21:56

Holky dekuji za tipy. Vyrobu mam na poslednim miste, protoze znam svou zrucnost, ikdyz srolovat papir bych asi dala :-) ti vietnamci mne nenapadli. Vim o jednich na stodulkach a dal nevim. Date konkretni tipy kde? Dekujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.11.15 22:00
Opravdu? Tak to je moc mile. Kdybych nesehnala pisnu. Dekuju moc, byť za nabidku
@jjelena píše:
Kdybys měla jooo velkej problém, koupím ti ho na kladně a dovezu do práce. Tam by sis musela přijet, ale je to kousek od stodůlek. Zak kdyžtak napiš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.11.15 22:03
@kikibibi píše:
Opravdu? Tak to je moc mile. Kdybych nesehnala pisnu. Dekuju moc, byť za nabidku

Jasan, ale snaž se kdyžtak zítra dopol. At ho koupím po práci. Případně napiš sz a tel. A není zač

• Citovat
  • Upravit
jjelena
4.11.15 22:04

@kikibibi na stodůlkách bývali u metra ne? Ti mě napadli hned. Pak ještě Hostivice, vedle Lidla, pokud jseš pojízdná autem. Jezdím denně kolem a fungujou

• Citovat
  • Upravit
749
4.11.15 22:18

Mam jeden doma, som z Prahy 6, mozem pozicat (mam k tomu aj suknu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat