Klobouk pro čarodějku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
4.11.15 21:15

klobouk pro carodejku

Ahoj,
Shanim klobouk pro dceru 2roky na sobotni akci, ale nikde neni k dostani, nemate tip kde je jeste maji? praha 13, luka, stodulky nejlepe? popr. I jinde v praze.
Dekuji za pomoc pri honbe za klobrcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
4.11.15 21:18

@kikibibi Vietnamci to mívají nebo i ve vestibulu metra…Muzeum. např. Jak tam mají ty prodejní stánky. Větší papírnictví, u nás i v drogerii Teta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.11.15 21:19

Ahoj, dnes jsem kupovala u vietnamců, za 49,–, ale v Kladně. Předpokládám, že vietnamci je budou mít i v praze

• Citovat
  • Upravit
68838

Zkusila bych v hrackarstvi normalne vetsi, dcera ted mela muj dospely a jak byla jeste vevnitr vrstva latky, normalne ji to na hlave drzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30375

Nevím, jak v Praze, ale u nás tyhle klobouky prodávali vietnamci. Jestli už je nestáhli. Poslat ti ho bohužel nestihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
4.11.15 21:24

V nejhorším bych vyrobila…zítra koupit větší čtvrtku A2…zatočit do kornoutu, zalepit (cvaknout sešívačkou) aby to drželo v tom kornoutu…okraj klobouku z tmavšího pruhu látky…řasit kolem okraje kornoutu a opět přicvakávat sešívačkou…nebo přištupovat jehlou a nití…nakonec kornout nabarvit na tmavo…+ nalepit pavouky, netopýra, myš, hada (vše z papíru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
4.11.15 21:37
@JayLee píše:
na MMB jsem ho kupovala ;)

To už nestihne…zítra je čtvrtek…potřebuje ho na sobotní akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
4.11.15 21:41
@JayLee píše:
no stihla by kdyby si tam nasla mamcu z Prahy a osobní predani ;)

No..pokud by měla štěstí a dotyčná se jí ozvala včas, tak jo…občas se mi stane, že prodejce na MMB reaguje až za pár dní…ale zkusit to může, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.11.15 21:45
@SIMONA1234 píše:
V nejhorším bych vyrobila…zítra koupit větší čtvrtku A2…zatočit do kornoutu, zalepit (cvaknout sešívačkou) aby to drželo v tom kornoutu…okraj klobouku z tmavšího pruhu látky…řasit kolem okraje kornoutu a opět přicvakávat sešívačkou…nebo přištupovat jehlou a nití…nakonec kornout nabarvit na tmavo…+ nalepit pavouky, netopýra, myš, hada (vše z papíru)

Přesně takhle jsem vyráběla klobouk na bílou paní, :palec:

• Citovat
  • Upravit
46669
4.11.15 21:48

Sice neporadim Prahu, ale zkusila bych Vietnamce, a ti jsou vsude ;)
Kupovali jsme ho minuly tyden neteri, vyber asi z peti vzhledu a stal 19,– :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
4.11.15 21:48
@JayLee píše:
jo takhle jasny mno..ja si vybiram z naseho města maminy na MMB většinou takze skoro vždy je to o osobním predani ;) a me se ozvali vždycky hnedka druhy den ale jasny je to o stesti no jak pises ;)

Tak mě napadá, že někteří prodejci mají v profilu svá telefoní čísla…najít takového, má vyhráno…pokud by nesehnala v kamenné prodejně/stánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.11.15 21:49
@KPKristy píše:
Sice neporadim Prahu, ale zkusila bych Vietnamce, a ti jsou vsude ;)
Kupovali jsme ho minuly tyden neteri, vyber asi z peti vzhledu a stal 19,– :jazyk:

Tý jo a mě dnes 49 :cert:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
4.11.15 21:51
@kikibibi píše:
Ahoj,
Shanim klobouk pro dceru 2roky na sobotni akci, ale nikde neni k dostani, nemate tip kde je jeste maji? praha 13, luka, stodulky nejlepe? popr. I jinde v praze.
Dekuji za pomoc pri honbe za klobrcem

Kdybys měla jooo velkej problém, koupím ti ho na kladně a dovezu do práce. Tam by sis musela přijet, ale je to kousek od stodůlek. Zak kdyžtak napiš

• Citovat
  • Upravit
287
4.11.15 21:56

Holky dekuji za tipy. Vyrobu mam na poslednim miste, protoze znam svou zrucnost, ikdyz srolovat papir bych asi dala :-) ti vietnamci mne nenapadli. Vim o jednich na stodulkach a dal nevim. Date konkretni tipy kde? Dekujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.11.15 22:00
Opravdu? Tak to je moc mile. Kdybych nesehnala pisnu. Dekuju moc, byť za nabidku
@jjelena píše:
Kdybys měla jooo velkej problém, koupím ti ho na kladně a dovezu do práce. Tam by sis musela přijet, ale je to kousek od stodůlek. Zak kdyžtak napiš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat