Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A na jakou operaci jdeš, že si musíš dělat klystýr týden dopředu?
Já si ho teda doma naštěstí nikdy dělat nemusela, vždy mi jej dělali den před operací v nemocnici.
Myslím, že půl hoďky jsem to nevydržela. Maximálně 15 minut
![]()
Ty jo co to je za operaci? to k tomu budeš muset držet dietu ne?
Tak pokud vydrzis vic jak 10 minut, tak jsi fakt dobra. Ja casto ani nestihla prejit z koupelny na wc…A proc tolik dni dopredu? Pokud to nespojis s adekvatni dietou, tak moc nechapu, k cemu to bude dobry. Ja se cistila, protoze jsem drzela pust, tak jsem se chtela dokonale vycistit… ![]()
Půl hodiny mi snad ještě nikdy žádný pacient nevydržel…vždycky max tak 5-10minut než to začalo lítat a to jsme dávali jen vlažnou vodu…
Já ho měla před porodem a taky May 10 minut a už jsem letěla. Půl hodiny to někdo jako vydrží, jo? A ještě samodomo a týden? To se mi nějak nezdá teda ![]()
😁 😁 😁 posr…a jsem se asi po 5 minutách a takový křeče, že si je pamatuju dodnes… No týden v kuse bych nedala a půl hodiny ani ve snu…
@Asta135 píše: Více
Jako byl to hnus, ale zase jsem uznala, že takhle vyčištěná jsem teda nebyla ani nepamatuju
A pak vylezl syn a břicho teda bylo prázdný najednou úplně ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Přesně tak. V těhotenství zácpa a pak dvojnásobná úleva.
@Plmo píše: Více
Taky nechapu, mne delali hysteroktomii i vajecniky ven a delali mi klyzma 2× a to setrne gelove zalezitost na 15min bez velkych kreci.
Před jakou operací se musí dělat klystýr doma, držet to 30 minut (nemožné) a to celý týden?
Netrolíš tak trochu?
Mám na vás následující dotaz, před operací si mám doma dělat klystýr. Zítra si jdu koupit sadu do lékárny. Mám si ho dělat cca týden(1 x za den) a do ohřáté vody aplikovat léky které si také vyzvednu v lékárně. Prý to mám vydržet cca 30 minut. Máte s ním někdo zkušenosti, dá se to vydržet? Mám z toho docela obavy, nikdo jsem toto neabsolvovala…