Knížka pro miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11117
27.3.13 12:26

Knizka pro miminka

POtrebuji tip na „literaturu“ pro naseho prcka :lol:
ma tuhle knizku:
http://www.babydracek.com/…prvni-knizka
a naprosto ji zboznuje. „cteme“ i petkrat denne.

chtela bych mu koupit jeste nejakou jinou, ale nemuzu nic najit. chci aby byla trochu akcni - dalo se tam neco oddelavat, vsunovat atd. pripadne aby vydavala zvuky. jenom ohlizet ho moc nebavi, s tim je hned hotovy.

malemu je 7 mesicu, takze bych chtela nejlip latkovou. nemate nekdo nejakou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.3.13 12:30

@Ali-Ali látkovou nevím, nevím odkud jsi, ale já byla nedávno v levných knihách a normálně jsem byla jak u vytržení a vůbec jsem nevěděla co mám vybrat :mrgreen: Leporelo už může, ne? Max. ho okouše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.3.13 12:37

V DM mají takové malé látkové knížky. Jsou v nich i zrcátka apod. A stojí asi jen 120 kč. Jinak zkus najít na netu látkové knížky od firmy Galt. Ty má náš malý docela rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.3.13 12:38

@gabriela82
ja jsem v zahranici a prave jsem tu nic kloudneho nenasla, tak jsem chtela dat babicce tip na darek az sem pojede :D

jedno klasicke leporelo mame a moc ho nebavi a hlavne se s nim co chvili prasti do hlavy :roll: ale koukala jsem na stranky levnych kni a maji i penove leporelo, tak to by snad slo :D
dik za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
27.3.13 12:56

Nas malej (6mes) rad cte tohle http://www.levneknihy.cz/…/search.aspx?… - ale teda neni to moc akcni :D Kazdopadne je to mekke a ty trcici zalozky se daji bajecne zuzlat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí