Trampolína Gardenax

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
27.3.13 08:40

trampolína gardenax

Ahoj děvčátka, tak se po dlouhé době zase hlásím. :kytka:
A prosím o názory na zahradní trampolíny. Ležím v tom po večerech už asi týden a už mi z těch parametrů jde hlava kolem… zatím jsem předběžně vybrala tuto: http://www.zbozi.cz/…-siti-305cm/
Máte některá zkušenost s touto značkou? Případně doporučte nějakou, o které si myslíte, že fakt stojí za to. :D
Krásný den všem… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2684
27.3.13 10:11

Ja v trampolinach visim tez a tato byla v uzsim vyberu. Ale mela jsem par otazek, neodpovedeli mi z obchodu. A hlavne mi vadi, ze nemuzu najit zadne fotky, detaily.
Mam vybranu tuto: http://www.duvlan.cz/…nna-sit.html

mrkni se na megatrampoliny, ty jsou pry nejlepsi, ale maj od 305 cm. A maji tam rady, na co si dat pozor pri nakupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.13 11:26

My máme tuhle: http://www.zelenatrampolina.cz/…plachta.html

přes zimu byla venku a všechno drží a navíc je ta zelená v zahradě moc pěkná :-)
prodejce nám všechno vysvětlil a i na stránkách to má moc pěkně popsané… http://www.zelenatrampolina.cz/…lin-fastjump

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.4.13 08:47

@makovicka80 Moc děkuji za odkaz, musím říct, že zelená trampolína mě dost zaujala… Byla jsem už rozhodnuta pro megatrampolínu, ale manželovi se pořád nelíbila cena, tak teď se rozhoduji mezi jí a zelenou trampolínou. :oops: Jak jste s ní spokojení? Opravdu je vše tak, jak prodejce udává? Jak dlouho ji máte? Nic se netrhá, nekoroduje? Děkuji předem za odpověď. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.4.13 15:10

@yvonečka Já budu asi pořizovat Gardenax. Chtěla jsem tu 305cm, ale chlap kňučí, že je moc veliká :roll: (jeho slovy, že je moc drahá) takže skončím asi u té 250cm :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.13 20:44
@yvonečka píše:
@makovicka80 Moc děkuji za odkaz, musím říct, že zelená trampolína mě dost zaujala… Byla jsem už rozhodnuta pro megatrampolínu, ale manželovi se pořád nelíbila cena, tak teď se rozhoduji mezi jí a zelenou trampolínou. :oops: Jak jste s ní spokojení? Opravdu je vše tak, jak prodejce udává? Jak dlouho ji máte? Nic se netrhá, nekoroduje? Děkuji předem za odpověď. :hug: :kytka:

máme jí od loňska, přes zimu byla venku a všechno v pohodě, ale už radši budeme na zimu ukládat, docela jsem se bála, jestli to všechno přežije a naštěstí vydrželo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fibbi
2.5.13 17:02

trampolína gardenax

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda už jste si pořídila trampolínu od gardenaxu také o ni uvažuji, ale o té 305. Je tak dobrá jak o ní píšou a co materiál jak se Vám jeví. Děkuji s pozdravem Kuková Martina
:D

• Citovat
  • Upravit
fibbi
2.5.13 17:03

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda už jste si pořídila trampolínu od gardenaxu také o ni uvažuji, ale o té 305. Je tak dobrá jak o ní píšou a co materiál jak se Vám jeví. Děkuji s pozdravem Kuková Martina

• Citovat
  • Upravit
6256
2.5.13 17:36
@fibbi píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda už jste si pořídila trampolínu od gardenaxu také o ni uvažuji, ale o té 305. Je tak dobrá jak o ní píšou a co materiál jak se Vám jeví. Děkuji s pozdravem Kuková Martina :D

My jsme ji zrovna stavěli a dobrý :) Musí se stavět ve dvouch a někdy musel chlap dost zabejčit. Materiál je kvalitní :palec: za mě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fibbi
2.5.13 18:28

:) :) děkuji moooc hodná a mohla by jste mi jí zda by Vám to nevadilo vyfotit a poslat třeba na mejlík jak vypadá v reálu a jakou máte velikost. Jsem na 100% rozhodlá že jí pořídím, ale musíme počkat všude čekají na zaskladnění. Ještě jednou moc děkuji za odpověď s pozdravem Martina :mavam: :mavam:
martina. kukova@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
6256
2.5.13 18:45
@fibbi píše: :) :) děkuji moooc hodná a mohla by jste mi jí zda by Vám to nevadilo vyfotit a poslat třeba na mejlík jak vypadá v reálu a jakou máte velikost. Jsem na 100% rozhodlá že jí pořídím, ale musíme počkat všude čekají na zaskladnění. Ještě jednou moc děkuji za odpověď s pozdravem Martina :mavam: :mavam:
martina. kukova@seznam.cz

Máš fotky v emailu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendybee
2.5.13 23:15

Taky jsme o ní přemýšleli, ale pán byl velmi nepříjmený, když jsem ho žádala o certifikáty. číslo certifikátu, které měl uvedené na stránkách bylo totiž neplatné. Po mém upozornění ho smazal. To moc důvěru v kavalitu a certifikáty nebudí. Porozhlédneme se radši po jiné, kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
363
2.5.13 23:23
@vendybee píše:
Taky jsme o ní přemýšleli, ale pán byl velmi nepříjmený, když jsem ho žádala o certifikáty. číslo certifikátu, které měl uvedené na stránkách bylo totiž neplatné. Po mém upozornění ho smazal. To moc důvěru v kavalitu a certifikáty nebudí. Porozhlédneme se radši po jiné, kvalitní.

A který prodejce to byl? Děkuji Aneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
16.5.13 13:58

Holky, měla jsem vybranou trampolínu na www.zelenatrampolina.cz , www.fusthump.cz atd. Vše provozuje jedna osoba, má asi 4 stránky pokaždé pod jiným názvem. Při pátrání po diskuzích se vždy objevuje diskutující Makovička80 a chválí, chválí. Jelikož se pán majitel zelené tarmpolíny apod. jmenuje Borovička, je to asi on sám. :( Psala jsem si o fotky trampolíny, odpověděl mi, co bych chtěla vyfotit. Tak jsem mu napsala, že detaily zpracování, materiálu, poprosila jsem o ty certifikáty, ptala jsem se, jak dlouhou zkušenost má s prodejem. Bohužel už jsem nedostala odpověď.
Dnes jsem byla pro trampolínu z www.megatrampoliny.cz :) Pořád jsem váhala, cena byla přece jen vyšší, ale trampolína má velkou výbavu. Po osobním shlédnutí materiálu a komunikaci s prodejcem jsem nezapochybovala ani na minutu :), že je drahá. Trampolína má skvělé zpracování a materiály, prodejce do detailů vše vysvětlil a dostala jsem i dárek. Jsem opravdu ráda, že jsem se rozhodla pro kvalitu. Dnes budeme skládat a testovat. :) :) Už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
16.5.13 14:12

Já musím napsat, že tu naši využívám i sama. Snaží mse skakat když jde malej spát po obědě cca 20minut a když jde spát večer (jo k tomu už se těžce přemlouvám, ale skáču) Zadek i nohy mě bolí, ale začínám vidět výsledky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí