Trampolína Gardenax

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eimi22
17.5.13 23:28

Dobrý den. Máte prosím již někdo trampolínu Gardenax? Jste spokojeni? Stále zvažuji:-)

• Citovat
  • Upravit
6256
18.5.13 01:04
@eimi22 píše:
Dobrý den. Máte prosím již někdo trampolínu Gardenax? Jste spokojeni? Stále zvažuji:-)

My ji máme a jsem spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.5.13 10:57

Poslete mi prosim na Vas :) email.

Příspěvek upraven 19.05.13 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
18.5.13 11:40

@eimi22 je v soukromých zpravách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendybee
24.5.13 20:07

Dobrý den, omlouvám se, že odpovídám až teď. Byl to pan Borovička, hodně nepříjemné chování. Certifikáty má neplatné, ověřeno na TUV v Německu. Stránek mají několik, číslo certifikátu mají už ze všech stránek pryč. Trampolíny jsou z Číny a to, že nemají platný certifikát, přitom platnost uvádí do roku 2015 je hodně podivné.

• Citovat
  • Upravit
363
26.5.13 08:48
@vendybee píše:
Dobrý den, omlouvám se, že odpovídám až teď. Byl to pan Borovička, hodně nepříjemné chování. Certifikáty má neplatné, ověřeno na TUV v Německu. Stránek mají několik, číslo certifikátu mají už ze všech stránek pryč. Trampolíny jsou z Číny a to, že nemají platný certifikát, přitom platnost uvádí do roku 2015 je hodně podivné.

No tak to jsem si myslela. :,( Když jsem po něm chtěla poslat fotky, tak rychle odepsal, jaké bych chtěla. Ale když jsem mu odepsala, ať mi pošle detaily trampolíny, certifikáty a ptala jsem se ho, jak dlouhou zkušenost má z prodejem trampolín, tak už jsem odpověď nedostala. :x Dle ŽL podniká asi 3/4 roku. Už to, že měl nekolik stránek s jedním zbožím + vystupoval v diskuzích jako MAKOVIČKA a komentoval si svoje zboží mě odradilo. Jsem tam ráda, že jsem se nevzhlédla v ceně a koupila kvalitu z www.megatrampoliny.cz :) :) :) Takže pozor na pana Borovičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
28.7.13 13:06

Dobrý den,
oživuji diskusi, také uvažuji o koupi trampolíny, máme skoro 2 letou cácorku a vyzkoušeli jsme si na obecní trampolíně, jesli jí to vůbec bude bavit a je na ni závislá, takže jí chci koupit :mrgreen:.

Po vaší diskusi jsem se rozhodla pro dražší z megatrampoliny.cz Kdo ji máte, jak jste s ní spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
28.7.13 16:44
@Martooni píše:
Dobrý den,
oživuji diskusi, také uvažuji o koupi trampolíny, máme skoro 2 letou cácorku a vyzkoušeli jsme si na obecní trampolíně, jesli jí to vůbec bude bavit a je na ni závislá, takže jí chci koupit :mrgreen:.Po vaší diskusi jsem se rozhodla pro dražší z megatrampoliny.cz Kdo ji máte, jak jste s ní spokojení?

My ji máme a jsme spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815