Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@eimi22 píše:
Dobrý den. Máte prosím již někdo trampolínu Gardenax? Jste spokojeni? Stále zvažuji:-)
My ji máme a jsem spokojená ![]()
Poslete mi prosim na Vas
email.
Příspěvek upraven 19.05.13 v 14:10
Dobrý den, omlouvám se, že odpovídám až teď. Byl to pan Borovička, hodně nepříjemné chování. Certifikáty má neplatné, ověřeno na TUV v Německu. Stránek mají několik, číslo certifikátu mají už ze všech stránek pryč. Trampolíny jsou z Číny a to, že nemají platný certifikát, přitom platnost uvádí do roku 2015 je hodně podivné.
@vendybee píše:
Dobrý den, omlouvám se, že odpovídám až teď. Byl to pan Borovička, hodně nepříjemné chování. Certifikáty má neplatné, ověřeno na TUV v Německu. Stránek mají několik, číslo certifikátu mají už ze všech stránek pryč. Trampolíny jsou z Číny a to, že nemají platný certifikát, přitom platnost uvádí do roku 2015 je hodně podivné.
No tak to jsem si myslela.
Když jsem po něm chtěla poslat fotky, tak rychle odepsal, jaké bych chtěla. Ale když jsem mu odepsala, ať mi pošle detaily trampolíny, certifikáty a ptala jsem se ho, jak dlouhou zkušenost má z prodejem trampolín, tak už jsem odpověď nedostala.
Dle ŽL podniká asi 3/4 roku. Už to, že měl nekolik stránek s jedním zbožím + vystupoval v diskuzích jako MAKOVIČKA a komentoval si svoje zboží mě odradilo. Jsem tam ráda, že jsem se nevzhlédla v ceně a koupila kvalitu z www.megatrampoliny.cz
Takže pozor na pana Borovičku.
Dobrý den,
oživuji diskusi, také uvažuji o koupi trampolíny, máme skoro 2 letou cácorku a vyzkoušeli jsme si na obecní trampolíně, jesli jí to vůbec bude bavit a je na ni závislá, takže jí chci koupit
.
Po vaší diskusi jsem se rozhodla pro dražší z megatrampoliny.cz Kdo ji máte, jak jste s ní spokojení?
@Martooni píše:
Dobrý den,
oživuji diskusi, také uvažuji o koupi trampolíny, máme skoro 2 letou cácorku a vyzkoušeli jsme si na obecní trampolíně, jesli jí to vůbec bude bavit a je na ni závislá, takže jí chci koupit.Po vaší diskusi jsem se rozhodla pro dražší z megatrampoliny.cz Kdo ji máte, jak jste s ní spokojení?
My ji máme a jsme spokojeni
Dobrý den. Máte prosím již někdo trampolínu Gardenax? Jste spokojeni? Stále zvažuji:-)