Knoflík Praha 9

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
375
29.1.15 09:48

Knoflík Praha 9

Poprvé jsem měla možnost navštívit Knoflík, rodinné centrum na Proseku a kupodivu, jak to všechny maminky chválí, mě to vůbec neoslovilo. Dětský koutek u výlohy, kde hrozí nebezpečí rozbití skla, židle u stolečků každý pes jiná ves, vůbec to na mě nepůsobilo hezky. To si myslím, že nejsem náročná, ale už více mě tam nikdo nedostane. Řekla bych, že je to tam více pro maminky, aby měly kde přečkat zimu a probrat své trable, než pro děti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
29.1.15 09:51

Naopak si myslim ze to co jsi popsala detem vubec nevadi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9329
29.1.15 10:11

Jo, koutek nic moc, s hračkama to není slavné, zato tam ale mají zvířátka, maminky si tam posedí u kafíčka a podrbou, když jsou děti např. na kroužcích, a v létě je to dobré, že se děti vyřádí i před Knoflíkem. To my ze staré zástavby neznáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
29.1.15 11:40

A ta veřejná diskuse je kvůli tomu založena proč?

Já zase nemám ráda čokoládovou zmrzlinu… a jiní lidé ano… :nevim: :nevim:

Kromě toho - ta místnost, kterou tak negativně hodnotíš, má opravdu v první řadě sloužit jako kavárna pro maminky, ne jako herna určená pro zábavu dětí na tři hodiny… naproti je Dům dětí a mládeže, kam chodí děti na kroužky, tudíž maminky (v rámci té hodiny, co musejí čekat) zajdou na kafíčko a mladší sourozenec tam tu chvíli vydrží… kromě toho i v samotném Knoflíku (v dalších místnostech) probíhají také různé kroužky a podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
29.1.15 11:54
@Jamulka píše:
Poprvé jsem měla možnost navštívit Knoflík, rodinné centrum na Proseku a kupodivu, jak to všechny maminky chválí, mě to vůbec neoslovilo. Dětský koutek u výlohy, kde hrozí nebezpečí rozbití skla, židle u stolečků každý pes jiná ves, vůbec to na mě nepůsobilo hezky. To si myslím, že nejsem náročná, ale už více mě tam nikdo nedostane. Řekla bych, že je to tam více pro maminky, aby měly kde přečkat zimu a probrat své trable, než pro děti :?

No tak tam nechoď, nikdo tě snad nenutí. Hracích center pro děti je Praze dost. Pokud ti jde především o zábavu dítěte, tak nechoď do kavárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.2.15 06:33

A ha, kavárna, já myslela, že je to hlavně jako herna, dětský klub. tak to se omlouvám…Víte, nemám s těmito kluby zkušenosti, raději jsme venku, než někam zalézat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí