Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte někdo zkušenost s metrážovým kobercem se silnicemi? Jde mi hlavně o to, jak je příjemný na dotyk, výška vlasu je dost nízká, tak my jde o to, aby se po něm dalo příjemně lézt a občas třeba i ležet.
Máme ho v dětském pokoji a řekla bych, že ta kvalita je fakt nic moc, ale syn je spokojený. Na dotek fakt nevím, prostě koberec. A na lezení a ležení si myslím, že ok, dítě si nestěžuje a chlap tam kolikrát vytuhl a taky dobrý ![]()
Taky ho máme v pokojíčku a jsem s nim spokojená. Děťi si na něm vyhrají dost, neustále jezdí s autíčkama, vláčkama… a vysaje se taky dobře
Taky ho ma malej v pokojicku a nestezujeme si, dobre se vysaje, dobre se na nem lezi, malej si na nem vyhraje…:)
My jsme nakonec místo toho koupili jednobarevný s vysokým vlasem a super. Ten se silnicemi - i když uklidíš celý pokoj, tak to vypadá, že je něco na zemi… ![]()
@LucaLuca píše:
My jsme nakonec místo toho koupili jednobarevný s vysokým vlasem a super. Ten se silnicemi - i když uklidíš celý pokoj, tak to vypadá, že je něco na zemi…
No právě, není vidět bordel ![]()
Brácha ho měl, když byl malý a byl super, materiálově i se dost využil s autíčkama.
@Deninina
my mame v pokoji plovoucku, chtela bych casem poridit ten koberec jen na prostredek, odkdy si s nim deti tak vyhraji (mam na mysli vek) a hlediska bezpecnosti - jak jej nejlepe zabezpecit, aby nesjizdel? Nebo je lepsi koupit koberec na celou plochu?
Moc děkuji všem za odpovědi, potěšili jste mě.
@RoseK existují lepicí pasky na koberce a ten pak drží i na plovoucí podlaze. My máme malý koberec se silnicí v obýváku a s tim si hrají tak od roka a půl.